Μπα δε μου είχε ξανατυχει satgeo .. το χω φερει καλα... αλλα με τη βροχή που πεφτει χθες και σημερα κανει νουμερα.. θα δω μάλλον η υπομονη θα ναι μεχρι το Σάββατο.
giorgo an exei liga metra kalodio kai den exei tpt diakoptes sti mesi bganei o hotbird aneta . tetoio ( 60 cm ) dinei i akatanomasti sta paketa tis . exo ena gia deutero gia na mi girizei gyro gyro to kinito , kai ksereis stin kriti fimizomaste gia tin iliofaneia , kai ton katharo ourano .![]()
Ενα τετοιο εχω σαν της Κυρίας που λες Nickman9271, και είναι με 8-9 μετρα καλωδιο και χωρις εμπόδια αλλα μας εκατσε δυνατη η βροχη στο Ηρακλειο και αρχισαν να αναβουν λαμπακια. τεσπα πολλα ειπα για το 60ράκι ..
ευχαριστω..
mia erotisi thelo na kano kai thelo opoios mporei na me voithisei.thelo na matho sto Soudan ti diametro piato xreiazete gia ton Hotbird.xero oti oi pio polloi den xerete apla thelo na matho me ti tropo kai pou mporo na vro kati.kapou etda oti thelei 1,50-2,00m piato alla thelo na to siourepso.
Καλημέρα παιδιά,
Θα μπορούσε κάποιος που έχει το χρόνο και τη διάθεση να με κατατοπίσει για το πως γίνεται μια εγκατάσταση παράκεντρου LNB.
Μένω σε μια πολυκατοικία με πιάτο 1.20μ στραμμένο στο Hotbird και θέλω να βάλω ένα δεύτερο LNB για λήψη του Eutelsat W2 (16Ε). Επειδή θέλω να προσπαθήσω να το κάνω μόνος μου (με satfinder), μπορώ να βάλω τη βάση για τα πολλαπλά LNB χωρίς να πειράξω το υπάρχον, με άλλα λόγια εφαρμόζει η βάση στο υπάρχον LNB χωρίς να πρέπει να το ξεβιδώσω η να το πειράξω; Τουλάχιστοn δηλαδή αμα δεν μπορώ να βρώ το Eutelsat W2 να μη χαλάσει το Hotbird! Επίσης, επειδή είναι κοντινοί οι δορυφόροι θα χρειαστώ slim LNB ;
Ευχαριστώ πολύ!