Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 62 of 100 FirstFirst ... 123752576061626364677287 ... LastLast
Results 611 to 620 of 1000

Thread: Εγκατάσταση Δορυφορικής kεραίας+Δορυφορικα νεα

Banned
    Uploads
    4

Re: GammaCard - Συζητησεις

auto eksartatai apo to elaxisto sima pou prepei na exei o dektis sou gia na anoiksei kanali . o azbox pou exo anoigei kanalia me sima apo 23% kai pano , opote logika i apantisi einai nai .

ps : ante na doume pote tha steiloun ston agyristo ton astra 1h , exei arketa eleuthera endiaferonta kanalia kai logo tis xamilis isxys exei problimata sta notia tis europis , kai eidikotera sta notia tis elladas .

2. Advertise Here
    Banned
    Uploads
    0

Smile Re: GammaCard - Συζητησεις

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    auto eksartatai apo to elaxisto sima pou prepei na exei o dektis sou gia na anoiksei kanali . o azbox pou exo anoigei kanalia me sima apo 23% kai pano , opote logika i apantisi einai nai .

ps : ante na doume pote tha steiloun ston agyristo ton astra 1h , exei arketa eleuthera endiaferonta kanalia kai logo tis xamilis isxys exei problimata sta notia tis europis , kai eidikotera sta notia tis elladas .
    Καλησπερα Νικολα.
    Εδω και στην Αθηνα , σου λεω την δικη μου περιπτωση με 80cm πιατο Gibertini και lnb mti white 0db τα καναλια του Ολλανδου με δεκτες χωρις ιδιαιτερα ευαισθητο tuner οπως ο φουκαρας ο παππους ο Dreambox7000 τα πιανει οριακα.Με λιγο μεγαλυτερο δηλαδη 90cm - 100cm τα κλειδωνει μια χαρα.Βεβαια εχει και 25 μετρα καλωδιο ( αριστης ποιοτητας βεβαια ) σαν καθοδο με τις αντιστοιχες απωλειες.Με το 1,80 το κινητο μου βεβαια δεν εχει κανενα προβλημα.Αρα φανταζομαι εκει νοτια σε εσενα πως ειναι ακριβως οπως το λες.Ολα αυτα για τον Astra που αναφερεις.

Φιλικα Τζιμακος

Banned
    Uploads
    4

εδω για πληρη ληψη του 1Η χρειαζεται 1,80 πιατο , με το 110χ120 που εχω μονο με το sharp bs1r8el400a lnb εχω σημα και οχι σε ολες τις συχνοτητες . ακομα και το inverto black ultra δεν κατεβαζει τπτ .

ps: σε πρωτη ευκαρια τα μεταφερω στο θεμα των εγκαταστασεων ...

Member
    Uploads
    0

Εχω ενα ΚΑΟΝ και 80αρι παιτο..και ειμαι στην περιοχη των Γρεβενων.Λογικα με το 80αρι δεν θα επρεπε να εχω προβλημα να πιασω το astra.Βεβαια κανει και ενα αλλο κουλο το μηχανημα...ενω πιανω ας πουμε το sat ανετα με signal 80 και Q 82 οταν γυριζω σto rtl4 και το αφησω εκει για λιγη ωρα μπας και ανοιξει ,οταν γυρισω στο sat μου αμφανιζει μηνυμα no av...τες πα,θα προσπαθησω με τον hellas sat μηπως ειναι πιο ευκολο

Banned
    Uploads
    0

Smile Re: GammaCard - Συζητησεις

Quote Originally Posted by tsaros View Post
    Εχω ενα ΚΑΟΝ και 80αρι παιτο..και ειμαι στην περιοχη των Γρεβενων.Λογικα με το 80αρι δεν θα επρεπε να εχω προβλημα να πιασω το astra.Βεβαια κανει και ενα αλλο κουλο το μηχανημα...ενω πιανω ας πουμε το sat ανετα με signal 80 και Q 82 οταν γυριζω σto rtl4 και το αφησω εκει για λιγη ωρα μπας και ανοιξει ,οταν γυρισω στο sat μου αμφανιζει μηνυμα no av...τες πα,θα προσπαθησω με τον hellas sat μηπως ειναι πιο ευκολο
    Καλησπερα φιλε μου.
    Και το rtl4 που αναφερεις ειναι σε transponder του Astra 1H που σημαινει απαιτηση μεγαλυτερου κατοπτρου οποτε μην θεωρεις οτι εχει προβλημα το συστημα σου.

Φιλικα Τζιμακος

Member
    Uploads
    0

Re: Εγκατάσταση & Εξοπλισμός Δορυφορικής kεραίας.

Eυχαριστω για την πληροφορια man.Αρα ειναι θεμα περιοχης το οτι χρειαζομαι μεγαλο κατοπτρο?να υποθεσω οτι και για το hellas sat θα χρειαστω για την περιοχη αυτη μεγαλυτερο ?

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Εγκατάσταση & Εξοπλισμός Δορυφορικής kεραίας.

Ο συγκεκριμένος ASTRA είναι ιδίαίτερη περίπτωση.Με τον Hellas sat δε θα έχεις πρόβλημα.

VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

εδω για πληρη ληψη του 1Η χρειαζεται 1,80 πιατο , με το 110χ120 που εχω μονο με το sharp bs1r8el400a lnb εχω σημα και οχι σε ολες τις συχνοτητες . ακομα και το inverto black ultra δεν κατεβαζει τπτ .
    Νικόλα και εγώ με το 1,40 πάλι έχω πρόβλημα με τον συγκεκριμένο 1Η
    το χειμώνα με βροχές μάλλον θα τον χάσουμε τελείως..

μάλλον πάω για κανένα καλό διπλό lnb

περιμένω προτάσεις

Banned
    Uploads
    4

edw
    to antistoixo dual tou sharp po exo .

Banned
    Uploads
    0

Smile Εγκατάσταση & Εξοπλισμός Δορυφορικής kεραίας.

edw
    to antistoixo dual tou sharp po exo .
    Νικολα Καλημερα.

Εχεις κανει δοκιμη να βαλεις σε καποιο σημειο της διαδρομης της καθοδου ενισχυτη γραμμης ?
    Στο αναφερω γιατι σε καποιες περιπτωσεις εχω δει να βελτιωνεται πολυ.

Φιλικα Τζιμακος

ΥΓ Διορθωνω στην απαντηση μου και τον τιτλο του θεματος.

Advertise Here