exw problima..
ston hellassat apo kriti me piato 80x90 k lnb 0,3 i 0,2 d mporw na katebasw olokliro to bulsat..
eidika ta arena sport pou me endiaferoun..
lete ama balw 0,1 lnb na kanw douleia?
to sima einai twra gurw sto 63% k quality gyrw sto 60%
Ενδιαφέρομαι για λήψη από Αθήνα hotbird,astra 19.2, Hellas sat.
Υπάρχει ήδη ένα μοτέρ με μεταλλικά γρανάζια.
Tι πιστεύετε είναι καλύτερο; Ποιος συνδυασμός δηλαδή ενδέχεται να κατεβάζει περισσότερα και καλύτερα; Ας υποθέσουμε ότι τα lnb που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι ίδιας μάρκας
1) σταθερό πιάτο gibertini 1,20 και 3 lnb (μένει αχρησιμοποίητο το moter),είναι εφικτό;
2) ένα wavefrontier (T90;) με τα αντίστοιχα lnb (μένει αχρησιμοποίητο το moter)
3) κινητό πιάτο αλουμινίου gibertini (1m ή 1,20m δεν έχω αποφασίσει ακόμα, από την διαφορά βάρους θα εξαρτηθεί)
an eisai fanatikos tou zapping kai den theleis na perimeneis to moter na kinithei pas sti lysi multifeed kata protimisi tou wf t90 giati oi 23 moires parakentro sto 1.2 nomizo einai polles , an theleis megalytero tokso kai kalyteri apodosi tis megaliteris keraias pas sti lysi tou kinitou piatou kata protimisi tou 1.2 m .
Γεια σας παιδες.εχω θεμα κ δεν ξερω την λυση λογο οτι ειμαι ασχετος.εχω προβλημα με τις εξης συχνοτητες απο hotbird 10.930-10.971-11.034-10.971-10814--11.137-11.242- 11.411-12.207(λιγες ε?)δεν βλεπω κανενα καναλι απο αυτες τις συχνοτητες.κ αν παιξει ανοιγει καναλι μετα απο κανενα 5λεπτο.αλλαξα lnb,σκεφτομαι κ καλωδιο.υποψιν εχω 80αρι πιατο.εχετε καποια γνωμη στον νεουδι εδω τι να κανω?
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.εχω εναν dreambox 500s(klono).εχω αλλαξει κ lnb.αυριο θα αλλαξω καλωδιο αλλα λιγο κουφο δεν ειναι το καλωδιο να ειναι το προβλημα?δεν βλεπω για 5 λεπτα.αναλογως την συχνοτητα ανοιγει μετα απο καποια ωρα(5 lepta,8lepta,12lepta).μπορει να κανει κ κανενα 10λεπτο.π.χ το dorcel.
ΜΟΛΙΣ δοκιμασα κατι.οταν βγαζω το καλωδιο πισω απο τον δεκτη κ το ξαναβαζω,στις συγκεκριμενες συχνοτητες τα δειχνει οκ,αλλα οταν θα αλλαξω συχνοτητα που ηδη επαιζε κ το γυρισω παλι στις συχνοτητες που δεν παιζανε εχω το ιδιο προβλημα.,....μια βοηθεια εχουμε τι γινεται?εχω παθει πλακα.
εγω θελω να μαθω αν γινεται να εχω συνδεδεμενους 2 αποκωδικοποιητες σε μια κεραια με εναν καλωδιο δηλαδη.
υπαρχει τροπος να συνδεθουν μεταξυ τους? ο ενας ειναι πανασατ και ο αλλος 800 ντριμ γιατι η καρτα ειναι παντρεμενη και ετσι δεν μπορω να χρησιμοποιω μονο το 800
ευχαριστω
..Edo tha deis oplous tous syndiasmous,keraias kai dekti. h@@p://www.satlex.net/el/2participants.html ..PS:Grafeis "panasat" kai les gia ton palio dekti tis nova kai oxi gia ton kainourgio HD giati aftos den ypostirizei "dicecq" kai tha exeis provlima(megalo an eisai eksoteriko).