Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 67 of 100 FirstFirst ... 174257626566676869727792 ... LastLast
Results 661 to 670 of 1000

Thread: Εγκατάσταση Δορυφορικής kεραίας+Δορυφορικα νεα

VIP Member renaultgr's Avatar
    Uploads
    0

Re: Εγκατάσταση & Εξοπλισμός Δορυφορικής kεραίας.

Quote Originally Posted by northener View Post
    Mia erwthsh kai gnwmh sas re palikaria......ti apopsh exete gia to piato Wave Frontier poy katevazei leei mexri kai 10 doryforous?kanei douleia h exei terastia diafora me ena piato me moter?
    To rwtao apo thn apopsh na glytwsw to gyrna edw to piato gyrna to ekei ktl.
    emena me endiaferoun astra 19,2 ,astra 23,hotbird 13,hellas sat 39 kai ean voleyei kai kanenas poy na axizei ton kopo na valw kai allon enan.
    axizei gi ayto pou zhtaw h na paw se piato me moter?
    an exeis 1 mhxanima pare ena megalo tapsaki me moter, an dineis se 2+++ den ginete allios

2. Advertise Here
    Senior Member nikos_'s Avatar
    Uploads
    0

exw problima..
    ston hellassat apo kriti me piato 80x90 k lnb 0,3 i 0,2 d mporw na katebasw olokliro to bulsat..
    eidika ta arena sport pou me endiaferoun..

lete ama balw 0,1 lnb na kanw douleia?
    to sima einai twra gurw sto 63% k quality gyrw sto 60%

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by northener View Post
    Mia erwthsh kai gnwmh sas re palikaria......ti apopsh exete gia to piato Wave Frontier poy katevazei leei mexri kai 10 doryforous?kanei douleia h exei terastia diafora me ena piato me moter?
    To rwtao apo thn apopsh na glytwsw to gyrna edw to piato gyrna to ekei ktl.
    emena me endiaferoun astra 19,2 ,astra 23,hotbird 13,hellas sat 39 kai ean voleyei kai kanenas poy na axizei ton kopo na valw kai allon enan.
    axizei gi ayto pou zhtaw h na paw se piato me moter?
    to wave frontier mia xara einai, alla tha valeis to T90,oxi to T55. o astra 23 einai diskolos thelei megalo piato.oi astra 19,hotbird,hellas, katevainoun me kalo sima

New Member
    Uploads
    0

Question Re: Εγκατάσταση & Εξοπλισμός Δορυφορικής kεραίας.

Ενδιαφέρομαι για λήψη από Αθήνα hotbird,astra 19.2, Hellas sat.
    Υπάρχει ήδη ένα μοτέρ με μεταλλικά γρανάζια.
    Tι πιστεύετε είναι καλύτερο; Ποιος συνδυασμός δηλαδή ενδέχεται να κατεβάζει περισσότερα και καλύτερα; Ας υποθέσουμε ότι τα lnb που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι ίδιας μάρκας

1) σταθερό πιάτο gibertini 1,20 και 3 lnb (μένει αχρησιμοποίητο το moter),είναι εφικτό;
    2) ένα wavefrontier (T90;) με τα αντίστοιχα lnb (μένει αχρησιμοποίητο το moter)
    3) κινητό πιάτο αλουμινίου gibertini (1m ή 1,20m δεν έχω αποφασίσει ακόμα, από την διαφορά βάρους θα εξαρτηθεί)

Banned
    Uploads
    4

an eisai fanatikos tou zapping kai den theleis na perimeneis to moter na kinithei pas sti lysi multifeed kata protimisi tou wf t90 giati oi 23 moires parakentro sto 1.2 nomizo einai polles , an theleis megalytero tokso kai kalyteri apodosi tis megaliteris keraias pas sti lysi tou kinitou piatou kata protimisi tou 1.2 m .

Member
    Uploads
    0

Γεια σας παιδες.εχω θεμα κ δεν ξερω την λυση λογο οτι ειμαι ασχετος.εχω προβλημα με τις εξης συχνοτητες απο hotbird 10.930-10.971-11.034-10.971-10814--11.137-11.242- 11.411-12.207(λιγες ε?)δεν βλεπω κανενα καναλι απο αυτες τις συχνοτητες.κ αν παιξει ανοιγει καναλι μετα απο κανενα 5λεπτο.αλλαξα lnb,σκεφτομαι κ καλωδιο.υποψιν εχω 80αρι πιατο.εχετε καποια γνωμη στον νεουδι εδω τι να κανω?

Banned
    Uploads
    69

Quote Originally Posted by arxontas7 View Post
    Γεια σας παιδες.εχω θεμα κ δεν ξερω την λυση λογο οτι ειμαι ασχετος.εχω προβλημα με τις εξης συχνοτητες απο hotbird 10.930-10.971-11.034-10.971-10814--11.137-11.242- 11.411-12.207(λιγες ε?)δεν βλεπω κανενα καναλι απο αυτες τις συχνοτητες.κ αν παιξει ανοιγει καναλι μετα απο κανενα 5λεπτο.αλλαξα lnb,σκεφτομαι κ καλωδιο.υποψιν εχω 80αρι πιατο.εχετε καποια γνωμη στον νεουδι εδω τι να κανω?
    Δεν μας είπες πιο receiver έχεις ? και το περίεργο είναι ότι βλέπεις για 5 λεπτά που σημαίνει ότι κάπου υπάρχει απώλεια σήματος έλεγξε τα καλώδια και τις συνδέσεις σου και ξαναρύθμισε το πιάτο .

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by mathikoloni View Post
    Δεν μας είπες πιο receiver έχεις ? και το περίεργο είναι ότι βλέπεις για 5 λεπτά που σημαίνει ότι κάπου υπάρχει απώλεια σήματος έλεγξε τα καλώδια και τις συνδέσεις σου και ξαναρύθμισε το πιάτο .
    Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.εχω εναν dreambox 500s(klono).εχω αλλαξει κ lnb.αυριο θα αλλαξω καλωδιο αλλα λιγο κουφο δεν ειναι το καλωδιο να ειναι το προβλημα?δεν βλεπω για 5 λεπτα.αναλογως την συχνοτητα ανοιγει μετα απο καποια ωρα(5 lepta,8lepta,12lepta).μπορει να κανει κ κανενα 10λεπτο.π.χ το dorcel.
    ΜΟΛΙΣ δοκιμασα κατι.οταν βγαζω το καλωδιο πισω απο τον δεκτη κ το ξαναβαζω,στις συγκεκριμενες συχνοτητες τα δειχνει οκ,αλλα οταν θα αλλαξω συχνοτητα που ηδη επαιζε κ το γυρισω παλι στις συχνοτητες που δεν παιζανε εχω το ιδιο προβλημα.,....μια βοηθεια εχουμε τι γινεται?εχω παθει πλακα.

Member
    Uploads
    0

εγω θελω να μαθω αν γινεται να εχω συνδεδεμενους 2 αποκωδικοποιητες σε μια κεραια με εναν καλωδιο δηλαδη.
    υπαρχει τροπος να συνδεθουν μεταξυ τους? ο ενας ειναι πανασατ και ο αλλος 800 ντριμ γιατι η καρτα ειναι παντρεμενη και ετσι δεν μπορω να χρησιμοποιω μονο το 800
    ευχαριστω

Contributing Member kostas1's Avatar
    Uploads
    15

Quote Originally Posted by ωιμε View Post
    εγω θελω να μαθω αν γινεται να εχω συνδεδεμενους 2 αποκωδικοποιητες σε μια κεραια με εναν καλωδιο δηλαδη.
    υπαρχει τροπος να συνδεθουν μεταξυ τους? ο ενας ειναι πανασατ και ο αλλος 800 ντριμ γιατι η καρτα ειναι παντρεμενη και ετσι δεν μπορω να χρησιμοποιω μονο το 800
    ευχαριστω
    ..Edo tha deis oplous tous syndiasmous,keraias kai dekti. h@@p://www.satlex.net/el/2participants.html ..PS:Grafeis "panasat" kai les gia ton palio dekti tis nova kai oxi gia ton kainourgio HD giati aftos den ypostirizei "dicecq" kai tha exeis provlima(megalo an eisai eksoteriko).

Advertise Here