xaxaxa tha trelathw me 60 piato eixa hellasat kai evala kai 42.xaxaxanw polles syxnothtes vevaia alla ton evgala.
xaxaxa tha trelathw me 60 piato eixa hellasat kai evala kai 42.xaxaxanw polles syxnothtes vevaia alla ton evgala.
με 60αρι ολα αυτα ρε dog μπραβο... και εγω που νομιζα οτι τα 60αρια ειναι μονο για να ψηνουμε καμια τυροπιτα στο φουρνο!!!
se 60ari piato ston hotbird, mporo na valo lnb monoblock gia hot... kai astra?
tha vgalei tipota ston astra?
se 80ari paliotera pou to eixa douleve,alla se 60ari?
καλο θα ηταν να μας πεις την περιοχη σου δηλαδη αν βρισκεσε ελλαδα η κεντρικη ευρωπη.
για να σου δωσω ενα παραδειγμα αν πχ η γεωκεντρικη αποσταση hotbird-astra ειναι 6 μοιρες τοτε η επιφανειακη
αποσταση ειναι γυρω στις 6,8. Δηλαδη το μονομπλοκ δε λαμβανει υποψην του αυτη τη διαφορα της 1 μοιρας περιπου,
με αποτελεσμα μειωμενο επιπεδο σηματος.
αρα με 60αρη πιατο ακομη ποιο μειωμενη ληψη.
τα συμπερασματα δικα σου.
--------------------------------------------------------------------------------
wre file auto pou thelis eine diafimisi kapiou magaziou,me to simpathio diladi ,giati gia idiotis den mou fenese me tosa receiver ke ta ypolipa eksartimata
aporo pos den sou svisane to post !
ego den tha kano tin skoupa auti tin fora nipto ta xeiras mou opos o pontios pilatos
kai pou eise to magazi theli simazema poli tsapatsodoulia wlepo eki mesa ..malon disfimisi to kanis![]()
Καλησπέρα,
Περιμένω να έρθει το diseqc motor που παρήγγειλα και το έχω ρίξει στο διάβασμα σχετικά με την εγκατάσταση του. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως θα βρω την ανύψωση του κατόπτρου για στόχευση στον πραγματικό νότο.
Δίαβασα κάπου ότι αρκεί να βρω τον κοντινότερο δορυφόρο που υπάρχει στον πραγματικό νότο, αλλά αφού δεν ξέρω τον πραγματικό νότο πως θα βρω τον δορυφόρο; Η τοποθεσία μου είναι η πόλη της Λαρισας.
file auto tha to deis sto manual tou moter pou exeis . kaneis tin rythmisi sti basi tou moter kai den tin peirazeis pote .
i anipsosi sto piato sou einai ( synoliki anipsosi - anipsosi moter = anipsosi piatou )
o pragmatikos sou notos einai stis E 22.42 kai dystixos den tairiazei me kapion doryforo ... o pio kontinos einai o astra 3b ... stis 23.5 .
exei anaferthei ksana ena poly xrisimo site gia autous tous ypologismous
episis edo tha breis ena poly xrisimo how to
Σε ενα διαμερισμα με 2 πριζες τηλεορασης σε σειρα συνδεδεμενες γινεται στην δευτερη πριζα να εχω και δορυφορικα και επιγεια χωρις επιπλεον καλωδια γιατι ειναι αδυνατον να περαστουν αλλα? Η πολυκατοικια εχει κεντρικο ενισχυτη, εχω βαλει ενα μικτη tv-sat πανω και βλεπω στην πρωτη πριζα και τα επιγεια και τα δορυφορικα ,αλλα στην δευτερη που με ενδιαφερει μονο επιγεια.