εχεις HD δεκτη για να κανεις αναζητηση HD καναλια ???????
για περισσοτερα δες εδω
εχεις HD δεκτη για να κανεις αναζητηση HD καναλια ???????
για περισσοτερα δες εδω
Η συγκεκριμενη συχνοτητα ειναι σε πανευκολη δεσμη , κανονικα θα επρεπε να την κατεβαζεις ανετα
αν και τις υπολοιπες συχνοτητες τις κατεβαζεις μεν , αλλα οριακα δε , τσεκαρε την εγκατασταση σου
αν τις υπολοιπες τις κατεβαζεις με δυνατο σημα τοτε κατα πασα πιθανοτητα ειναι θεμα δεκτη
το προηγουμενο προβλημα μου λυθηκε επιτελους.τωρα εχω αυτο το προβλημα,στο 19.2E για να δω συγκεκριμενους παροχεις οπως o digtal+ πρεπει να αλλαξω το tone mode απο οff σε band στο Reception settings.Συγκεκριμενα οταν δεν ειναι band δεν παιζουν επισης τα sky bundesliga και ο provider CSat.Μπορω να κανω κατι για να μην αλλαζω το tone mode καθε φορα?
Ευχαριστω πολυ.
[QUOTE=dr_virus;817434]Η συγκεκριμενη συχνοτητα ειναι σε πανευκολη δεσμη , κανονικα θα επρεπε να την κατεβαζεις ανετα
αν και τις υπολοιπες συχνοτητες τις κατεβαζεις μεν , αλλα οριακα δε , τσεκαρε την εγκατασταση σου
αν τις υπολοιπες τις κατεβαζεις με δυνατο σημα τοτε κατα πασα πιθανοτητα ειναι θεμα δεκτη[/QUOTE
τελικα ηταν θεμα εγκαστασης.. φιλε ευχαριστω για την βοηθεια.
Γεια χαρά παιδιά, έχω ένα 1.40 στη θράκη.
Με κέντρο τις 19.2 πιάνω παράκεντρα 13 και 15.8. Θα ήθελα να πιάσω και τις 9 ή τις 28. Μπορεί να γίνει; Θα πρέπει να κεντράρω μήπως αλλού; Λίγο που προσπάθησα (με στενά lnb invacom) δεν μπορεσα να πιάσω σήμα, αλλά δεν δοκίμασα με πεδιόμετρο.
Στενά lnb invacom δεν υπάρχουν. Μπορείς να πιάσεις άνετα 9E και τα εύκολα από τις 28E.
Εχμμ, ναι, έχεις δίκιο, είχα invacom και τα αλλαξα με alps γι αυτο μπερδεύτηκα... Με τις παράκεντρες λήψεις είναι αρκετά κουραστική η διαδικασία εύρεσης σήματος, έχω φάει δέκα απογεύματα για τις 9 μοιρες στην ταράτσα, μου φαίνεται θα φωνάξω τεχνικό με πεδιόμετρο... Να αφήσω το κεντράρισμα στις 19; Φαντάζομαι για τις 28 χρειάζεται, αλλά αλλιώς μήπως είναι πιο ισορροπημένο και σταθερό το σύστημα αν δεν έχει όλα τα lnb από τη μια μεριά;
καλημερα παιδια, μηπως ξερει καποιος αν αυτο το καναλι (στις 53 Ε) arzu tv ειναι οντως ελευθερο ?
εχει παιχνιδια της Μπαρτσα και της Ρεαλ, αν ειναι αληθεια να γυρισω το πιατο να δουμε καμια σωστη μπαλα .
http://gr.kingofsat.net/find.php?question=arzu+tv&Submit=Zap
http://liveonsat.com/LJ_foot_e_spain.php
ευχαριστω εκ των προτερων
και στο lyngsat το δινει free και με full σημα για την ελλαδα , αλλα το απογευμα θα το δω με τα ματια μου και θα σου πω .
screenshot.jpg
οπως βλεπεις ανοικτο ειναι , δεν ξερω αν το κλειδωνουν την ωρα των αγώνων .