Καλησπερα να ρωτησω κατι , εχουμε ενα πιατο 65 cd της βονα εχει το Lnb και καλωδιο εχει Hotbird εαν το ενωσουμε ενα σεταρισμενο dreambox 500 s clone θα πιανει ; ενοω με τα 65 cm δεν θα εχει προβλημα ; . Ευχαριστω .
Καλησπερα να ρωτησω κατι , εχουμε ενα πιατο 65 cd της βονα εχει το Lnb και καλωδιο εχει Hotbird εαν το ενωσουμε ενα σεταρισμενο dreambox 500 s clone θα πιανει ; ενοω με τα 65 cm δεν θα εχει προβλημα ; . Ευχαριστω .
Καλησπερα παιδια, Θελω να ρωτησω κατι, ειδα χτες σε ενα μαγαζη εναν ενισχυτη σηματος για δορυφορικη ληψη, ξερει κανεις αν κανουν δουλεια , αν κανουν να παρω γιατι εχω προβλημα με το σημα
αν εχεις θεμα με την ισχυ και το παρεμβαλεις καπου στη μεση του καλωδιου ισως να δεις κατι καλυτερο . αν ειναι θεμα ποιοτητας ξεχνα το δεν βελτιωνεται .
nαι προβλημα με την ισχυη εχω, οταν λες καπου στη μεση τι εννοεις οτι αν το βαλω κοντα στην κερεα δεν θα κανει τιποτα???Originally Posted by ;897653
Ποια περιοχή και ποιος δορυφόρος;
Δεν είναι κάποιος από αυτούς δύσκολος δορυφόρος. Με κάτοπτρο 1 μέτρου λαμβάνονται άνετα.
Εχω ενα κατοπτρο 1,1μ. αλλα δεν μου βγαζει καλα το 16, και το Dgitalb και Tring τα βγαζω στον Eutelsat 7 και οχι στο 16 στον 16 δεν μου βγαζει τιποτα απολυτος