Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 28 of 100 FirstFirst ... 31823262728293033385378 ... LastLast
Results 271 to 280 of 1000

Thread: Εγκατάσταση Δορυφορικής kεραίας+Δορυφορικα νεα

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Re: Εγκατάσταση Κεραίας

Quote Originally Posted by peoz View Post
    Καλημέρα παιδιά,

Θα μπορούσε κάποιος που έχει το χρόνο και τη διάθεση να με κατατοπίσει για το πως γίνεται μια εγκατάσταση παράκεντρου LNB.

Μένω σε μια πολυκατοικία με πιάτο 1.20μ στραμμένο στο Hotbird και θέλω να βάλω ένα δεύτερο LNB για λήψη του Eutelsat W2 (16Ε). Επειδή θέλω να προσπαθήσω να το κάνω μόνος μου (με satfinder), μπορώ να βάλω τη βάση για τα πολλαπλά LNB χωρίς να πειράξω το υπάρχον, με άλλα λόγια εφαρμόζει η βάση στο υπάρχον LNB χωρίς να πρέπει να το ξεβιδώσω η να το πειράξω; Τουλάχιστοn δηλαδή αμα δεν μπορώ να βρώ το Eutelsat W2 να μη χαλάσει το Hotbird! Επίσης, επειδή είναι κοντινοί οι δορυφόροι θα χρειαστώ slim LNB ;

Ευχαριστώ πολύ!
    Καλημέρα,

1ον Θα χρειαστείς όντως το δυνατόν μικρότερο σε περίμετρο lnb για την περίπτωση σου. Εχε υπόψιν σου όμως ότι όσο μικρότερο τόσο μπορεί να είναι δυσλειτουργικό, οπότε καλό θα ήταν αν απευθυνθείς σε κατάστημα με πείρα και επώνυμα LNBs (προτεινόμενα απο εμένα, HUMAX, EDISSION,TRIAX,TELEVES και last but not least Johansson).

2ον Η βάση για πολλαπλά lnbs ΝΑΙ μπαίνει χωρίς να πειράξεις του HotBird LNB καθώς η βάση βιδώνει περιμετρικά του LNB με πλαστικό σφυκτήρα και η βάση στην συνέχεια στον σφυκτήρα. Τέλος βάζεις 2ο σφυκτήρα για το LNB των 16 μοιρών.

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by roulitsas View Post
    Καλημέρα,

1ον Θα χρειαστείς όντως το δυνατόν μικρότερο σε περίμετρο lnb για την περίπτωση σου. Εχε υπόψιν σου όμως ότι όσο μικρότερο τόσο μπορεί να είναι δυσλειτουργικό, οπότε καλό θα ήταν αν απευθυνθείς σε κατάστημα με πείρα και επώνυμα lnbs (προτεινόμενα απο εμένα, humax, edission,triax,televes και last but not least johansson).

2ον Η βάση για πολλαπλά lnbs ΝΑΙ μπαίνει χωρίς να πειράξεις του hotbird lnb καθώς η βάση βιδώνει περιμετρικά του lnb με πλαστικό σφυκτήρα και η βάση στην συνέχεια στον σφυκτήρα. Τέλος βάζεις 2ο σφυκτήρα για το lnb των 16 μοιρών.
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

VIP Member theofilos's Avatar
    Uploads
    1

Re: Hotbird sto soudan

thanks satgeo

VIP Member dyndns's Avatar
    Uploads
    7

Re: Hotbird sto soudan

ego tha elega 2m + x

Apo to Ka'i'ro thymamai oti ta piata stis taratses emoiazan me iptamenous diskous

Skepsou tora sto Soudan pou einai notiotera...

Senior Member fux22's Avatar
    Uploads
    1

Μένω σε μια πολυκατοικία με πιάτο 1.20μ στραμμένο στο Hotbird και θέλω να βάλω ένα δεύτερο LNB για λήψη του Eutelsat W2 (16Ε). Επειδή θέλω να προσπαθήσω να το κάνω μόνος μου (με satfinder), μπορώ να βάλω τη βάση για τα πολλαπλά LNB χωρίς να πειράξω το υπάρχον, με άλλα λόγια εφαρμόζει η βάση στο υπάρχον LNB χωρίς να πρέπει να το ξεβιδώσω η να το πειράξω; Τουλάχιστοn δηλαδή αμα δεν μπορώ να βρώ το Eutelsat W2 να μη χαλάσει το Hotbird! Επίσης, επειδή είναι κοντινοί οι δορυφόροι θα χρειαστώ slim LNB

Xreiazese slim LNB me makry laimo sfyktira opos einai sto sxedio kai oi theseis
    ton LNB akribos opos apeinonizontai (lnb 16e aristera apo to lnb Hotbird 13e).
    Attached Images Attached Images

Banned
    Uploads
    4

nai ginetai , kai sigoura tha einai pio eukola me slim lnb ...

Member
    Uploads
    0

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, παιδιά!

Member
    Uploads
    0

Άλλες δύο ερώτησεις!

Τα δύο lnb θα πρέπει να είναι στο ίδιο ύψος; Και να ξεκινήσω έχοντας τα δίπλα-δίπλα;

Ευχαριστώ!

Member
    Uploads
    0

πρακτικά στο ίδιο ύψος θα είναι.την περιστροφή (skew) του lnb να θυμηθείς να ρυθμίσεις.

VIP Member AMPELIOTIS's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by peoz View Post
    Άλλες δύο ερώτησεις!

Τα δύο lnb θα πρέπει να είναι στο ίδιο ύψος; Και να ξεκινήσω έχοντας τα δίπλα-δίπλα;

Ευχαριστώ!
    peoz kalispera.

An i diametros tou diskou ine ontos 1.20 tote den tha exis kanena apolitos provlima gia taftoxroni lipsi 2 doriforon se apostasi 3 miron.

O Hotbird kai o Eutelsat W2 ine doriforoi me poli kali lipsi kai den tha diskoleftis katholou stin topothetisi tou dwfterou lnb.

To ipsos ton 2 LNB prepi na ine to idio kai to LNB pou tha ine pano stin kerea na exi makri lemo gia na xoresi i vasi stiriksis tou 2 LNB.

Eneksartita pia vasi tha epileksis kolise ta LNB oso pio poli ginete sxedon na akoumpai to ena to alo kai se misi oritsa ise teliomenos.

To diakoptaki DiSEqC tha se voithisi na sindesis tous 2 doriforous mazi.
    Attached Images Attached Images

Advertise Here