Συμφωνώ για την παλαιότητα του δορυφόρου αλλά νομίζω πως με κάτοπτρο 120 εκ. κεντραρισμένο στο δορυφόρο δε θα έπρεπε να έχεις προβλήματα λήψης.
Συμφωνώ για την παλαιότητα του δορυφόρου αλλά νομίζω πως με κάτοπτρο 120 εκ. κεντραρισμένο στο δορυφόρο δε θα έπρεπε να έχεις προβλήματα λήψης.
eine kentrarismeni me pediometro, duo meres pedeuome exo kani diafores alages,se drambox 800se to problima eine megalo meta tis 5 to apogeuma, se edision mini eine ligo kalitera alla oxi gia poli sto edision kobete to sima telios meta apo duo ores argotera.i kerea mou eine wisi paraboliki me motori.
Ποιά περιοχή (νομό) είσαι?Εγώ είμαι Ξάνθη κι έχω απρόσκοπτο σήμα όλο το 24ωρο με 80άρι πιάτο αλουμινίου offset,απλά μετά το απόγευμα ή ποιές ώρες την ημέρα δεν θυμάμαι(πολύ λίγες πάντως) η ποιότητα πέφτει στο 20%,αλλά ακόμη και τότε η εικόνα δεν κάνει σπασίματα(αντίθετα,η καλύτερη ποιότητα που έχω λάβει είναι 60%).
Η δέσμη Spot D στην οποία ανήκουν αυτές οι 2 συχνότητες αρχίζει κι εξασθενεί στη Δυτική Ελλάδα απο βόρεια ψηλά(Κέρκυρα,Γιάννενα) μέχρι τέρμα κάτω στην Πελλοπόνησο (πάντα στη Δυτική πλευρά).Δες κι εδώ για να το καταλάβεις καλύτεραCode:http://www.flysat.com/ebird3-beam.php
Germania eime filemou,kanonika den tha eprepe na exo kai pali problima.se euxaristo pantos gia tin enimerosi.
ke go me 95 triax ola ok me tin digea ,perixi stuttgart!!
[QUOTE=siafari;884230]ke go me 95 triax ola ok me tin digea ,perixi stuttgart!![/QUOTE
gia pes mou simera pos pai me tis 33 E.kane ligo xoro gia pv eise gematos.