Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 100 of 100 FirstFirst ... 507590959899100
Results 991 to 1,000 of 1000

Thread: Εγκατάσταση Δορυφορικής kεραίας+Δορυφορικα νεα

Contributing Member
    Uploads
    0

Re: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Τα πακέτα που λες λαμβάνονται αποκλειστικά από το eutelsat 16A. Το κάτοπτρό σου είναι υπεραρκετό για τη λήψη του συγκεκριμένου δορυφόρου (αν κεντραριστεί σωστά φυσικά). [Οι απορίες σου είναι άσχετες με το παρόν θέμα και ζήτω συγγνώμη και για τις off topic απαντήσεις.]

2. Advertise Here
    Senior Member Montezuma 1's Avatar
    Uploads
    4

και ομως φιλε μου εγω τα πιανω μονο στο eutelsat w3a 7 μοιρες και οχι 16

Uploads
    4

Quote Originally Posted by Serafeim View Post
    Τα πακέτα που λες λαμβάνονται αποκλειστικά από το eutelsat 16A. Το κάτοπτρό σου είναι υπεραρκετό για τη λήψη του συγκεκριμένου δορυφόρου (αν κεντραριστεί σωστά φυσικά). [Οι απορίες σου είναι άσχετες με το παρόν θέμα και ζήτω συγγνώμη και για τις off topic απαντήσεις.]
    Κοιτα εγω ρωτησα επιδει δεν εχω πολυ δυνατο σημα και ειμαι στην Θεσσαλονικη και απο το Digitalb μου πιανει μονο τα μισα καναλια, γιατι δεν μπορω να βγαλω καθολου το 16 οπου ειναι ολα τα καναλια, ενω το Hotbird 13 το εχω ανετα και το Nova και κτλ

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Montezuma 1 View Post
    Κοιτα εγω ρωτησα επιδει δεν εχω πολυ δυνατο σημα και ειμαι στην Θεσσαλονικη και απο το Digitalb μου πιανει μονο τα μισα καναλια, γιατι δεν μπορω να βγαλω καθολου το 16 οπου ειναι ολα τα καναλια, ενω το Hotbird 13 το εχω ανετα και το Nova και κτλ
    Ke ta dio alvanika paketa ekpempoun monoooooo!! ston eutelsat 16" moires ,

Uploads
    4

Quote Originally Posted by siafari View Post
    Ke ta dio alvanika paketa ekpempoun monoooooo!! ston eutelsat 16" moires ,
    και εγω ετσι ηξερα, αλλα οταν κανω automatic transporder scan στον Eutelsat 16" δεν μου βγαζει κανενα απολυτος καναλη ουτε καν κλειδωνει , και οταν κανω την ιδια πραξη στον Eutelsat 7" μου βγαζει και Total tv, και Tring και Digitalb, δεν ξερω πως και γιατι γινετε αυτο αλλα ετσι ειναι. Εβαλα τελικα τον ενιχυτικο σηματος αλλα ΤΖΙΦΟΟΟΣ , παιδια ετσι χωρις αυτο εχω πιο δυνατο σημα, εκτος αν κανω κατι λαθος εγω

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Montezuma 1 View Post
    και εγω ετσι ηξερα, αλλα οταν κανω automatic transporder scan στον Eutelsat 16" δεν μου βγαζει κανενα απολυτος καναλη ουτε καν κλειδωνει , και οταν κανω την ιδια πραξη στον Eutelsat 7" μου βγαζει και Total tv, και Tring και Digitalb, δεν ξερω πως και γιατι γινετε αυτο αλλα ετσι ειναι. Εβαλα τελικα τον ενιχυτικο σηματος αλλα ΤΖΙΦΟΟΟΣ , παιδια ετσι χωρις αυτο εχω πιο δυνατο σημα, εκτος αν κανω κατι λαθος εγω
    tora tha sta xoso asxima
    gia na mathenis ke na min grafis mpourdes
    pigene sauto to link http://de.kingofsat.net/sat-w3a.php ke an vris esi alavanika paketa mesa ego tha sou xorepso zeimpkekiko opos i maimou
    ke meta pigene sauto edo to link http://de.kingofsat.net/pos-16E.php ke isos se voithsi perisotero!!!!!1
    filika

Senior Member aoxara-fc's Avatar
    Uploads
    20

Re: Εγκατάσταση Δορυφορικής kεραίας+Δορυφορικα νε&

Το πρόβλημα εδω είναι προφανώς η βάση δεδομένων του δέκτη που μάλλον έχει αποθηκευμένους τους παλιούς αναμεταδότες και ο φίλος Montezuma 1 πρέπει να πεταχτεί στο δεύτερο link του siafari (ή στην Ελληνική έκδοση http://gr.kingofsat.net/pos-16E.php ) και βλέποντας εκεί να διορθώσει τις συχνότητες του δέκτη του και μετά να κάνει automatic transporder scan.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by aoxara-fc View Post
    Το πρόβλημα εδω είναι προφανώς η βάση δεδομένων του δέκτη που μάλλον έχει αποθηκευμένους τους παλιούς αναμεταδότες και ο φίλος Montezuma 1 πρέπει να πεταχτεί στο δεύτερο link του siafari (ή στην Ελληνική έκδοση http://gr.kingofsat.net/pos-16E.php ) και βλέποντας εκεί να διορθώσει τις συχνότητες του δέκτη του και μετά να κάνει automatic transporder scan.
    to sixno ke sxolastiko diavasma voitha sto na emploutizoume tis gnosis mas sinexos

Senior Member
    Uploads
    0

παιδια καλησπερα..γινεται να συνδεσω 2 diseq switch 4x1 σε diseq 2x1 για να μπορεσω να περασω πανω απο 4 δορυφορους χωρις να πρεπει να αγορασω 8x1 diseq?????

Senior Member
    Uploads
    1

nai arkei to 2/1 na einai v1.1 i v2.0 kai ta 4/1 na einai 1.0 kai na paikseis me commited - uncommited commands .

Advertise Here