Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 32 of 100 FirstFirst ... 72227303132333437425782 ... LastLast
Results 311 to 320 of 1000

Thread: Εγκατάσταση Δορυφορικής kεραίας+Δορυφορικα νεα

Member
    Uploads
    0

Re: Εγκατάσταση Κεραίας

πάντως αν βγάλεις το lnb του hotbird και του βάλεις ένα slim δεν θα καταλάβει τίποτα ο ιδιοκτήτης. οπότε μετά κολλάς άλλο ένα slim για τον 16 και είσαι έτοιμος.

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by alkioni View Post
    πάντως αν βγάλεις το lnb του hotbird και του βάλεις ένα slim δεν θα καταλάβει τίποτα ο ιδιοκτήτης. οπότε μετά κολλάς άλλο ένα slim για τον 16 και είσαι έτοιμος.
    To κακό είναι ότι το LNB του Hotbird είναι ένα quattro LNB οπότε μπλέκει το πράγμα όσον αφορά την αλλαγή του... Αν καταλαβαίνω καλά αυτό που μου λέτε είναι ότι δεν θα έχει καμία διαφορά είτε έχω το κανονικό LNB είτε το slim εφόσον θα είναι μόνο για το Eutelsat W2; Εγω σκεφτόμουν ότι λογικά το LNB θα έχει την καλύτερη λήψη στο γύρω από το κεντρικό του σημείο, οποτε το κέντρο ενός slim LNB μπορεί να πλησιάσει περισσότερο προς το LNB του Hotbird. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός ή αν λέω μπούρδες, αλλώστε είμαι αρχάριος σε αυτά!

Ήδη από αργά χθες το βράδυ και τώρα το πρωί δεν έπιανα αρκετούς αναμεταδότες και το ΒΕR στη συχνότητα 10930Η ήταν 20000

Contributing Member kostas1's Avatar
    Uploads
    15

Quote Originally Posted by peoz View Post
    To κακό είναι ότι το LNB του Hotbird είναι ένα quattro LNB οπότε μπλέκει το πράγμα όσον αφορά την αλλαγή του...

..Yparxei kai quatro slim LNB von alps.Xreiazete polydiakopti.
    ..QUATTRO LNB ALPS Universal 3 fr Multischalterbetrieb

Universal Quatro-LNB
    Stck 22, 90
    Extra schmale Bauform fr 3 Montage
    -------------------------------------
    Attached Images Attached Images

Member
    Uploads
    0

Όσο γοητευτική και να είναι η ιδέα να αλλάξω το quattro LNB της πολυκατοικίας, δεν πρόκειται να το κάνω. Οι ιδιοκτήτες δεν ξέρουν από αυτά και το τελευταίο πράγμα που χρειάζομαι είναι να το καταλάβει την αλλαγή ο ιδιοκτήτης και να κάθομαι να του εξηγώ ότι 'έλα μωρέ, το ίδιο είναι'.

Από τις δοκιμές μου, έχω δεί ότι το καλύερο σήμα (το οποίο όμως είναι αντικειμενικά οριακό) είναι όταν το LNB του Eutelsat είναι όσο πιο αριστερά γίνεται. Με το που το κουνάω και λίγο δεξιά, το σήμα χάνεται. Αυτό μου λέει ότι πρέπει να πάει και άλλο αριστερά το LNB του Eutelsat, πράγμα όμως αδύνατο γιατι ακουμάει με αυτό του Hotbird. Αυτό που θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος είναι το εξής: αν πάρω ένα slim LNB, αυτό που κερδίζω είναι ότι το κέντρο του LNB θα μπορέσει να έρθει και άλλο αριστερά. Αυτό έχει όφελος στο σήμα; Δηλαδή, το LNB έχει καλύτερο σήμα στο κεντρικό του σημείο παρά στα ακριανά του;

Sorry που σας έχω ζαλίσει με το θέμα αυτο κάτι μέρες τώρα και πραγματικά ευχαριστώ για το χρόνο που μου διαθέτετε!

Senior Member dj-tom's Avatar
    Uploads
    0

Γεια σας και παλι μετά απο πολύ καιρό. Έχω 80 αρι πιατο με ενα Quad LNB στο Hotbird 13 και κατεβαζω 3 καλώδια σε 3 δέκτες DM500. Επειδή θέλω να βάλω & άλλο LNB στον ASTRA θα 'θελα να ρωτήσω για την συνδεσμολογία. Δηλαδή: τα 2 καλώδια απο τα LNB πάνε σε 1 DISEQC. Το πρόβλημα είναι οτι το DISEQC κατεβάζει 1 καλώδιο, ενω εγώ θέλω 3 για να συνδέσω όλους τους δέκτες. Τι πρέπει να κάνω;

VIP Member theofilos's Avatar
    Uploads
    1

exo valei mia foveri keraia sto kafeneio tou ampelioti me ena piato 1,20 kai 14 LNB.den eixa dei afto to thread.an mporei kapoios as to metaferei

Quote Originally Posted by theofilos View Post
    ante kai kales lipseis.afti i foto prepei na einai dipla sto onoma tou forum.lipsi stin thessaloniki

VIP Member harrys13's Avatar
    Uploads
    3

Quote Originally Posted by dj-tom View Post
    Γεια σας και παλι μετά απο πολύ καιρό. Έχω 80 αρι πιατο με ενα Quad LNB στο Hotbird 13 και κατεβαζω 3 καλώδια σε 3 δέκτες DM500. Επειδή θέλω να βάλω & άλλο LNB στον ASTRA θα 'θελα να ρωτήσω για την συνδεσμολογία. Δηλαδή: τα 2 καλώδια απο τα LNB πάνε σε 1 DISEQC. Το πρόβλημα είναι οτι το DISEQC κατεβάζει 1 καλώδιο, ενω εγώ θέλω 3 για να συνδέσω όλους τους δέκτες. Τι πρέπει να κάνω;
    theleis na vlepeis astra kai hotbird kai stous 3 dektes?

Uploads
    15

..Gia mena i kaliteri lysi.
    (stin tetarti eksodo ton lnb kai mia antistasi)

Senior Member dj-tom's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by kostas1 View Post
    ..Gia mena i kaliteri lysi.
    (stin tetarti eksodo ton lnb kai mia antistasi)
    Paidia sorry alla den katalava tipota?

Thelo na vlepo kai stous 3 dektes kai tous 2 doryforous.

Ti tha xreiasto kai pos tha ta sindeso?
    --------------------------------------

Uploads
    15

Paidia sorry alla den katalava tipota?

Thelo na vlepo kai stous 3 dektes kai tous 2 doryforous.

Ti tha xreiasto kai pos tha ta sindeso?

..Akoma ena Quad LNB kai 3 diakoptes DiSEqC me 2 eisodous kai mia eksodo o kathe diakoptis kai sta receiver vazeis meta DiSEqC 1 gia to ena
    LNB kai DiSEqC 2 gia to deftero LNB,den einai kai toso dyskolo.

Advertise Here