afiste tous mpatsous kai ta blocker, valte sta client palia version cccam. gia ta dikeomata
afiste tous mpatsous kai ta blocker, valte sta client palia version cccam. gia ta dikeomata
γενικα δεν ειμαι των φημων και θα την μεταφερω με καθε επιφυλαξη .στα πηγαδακια κυκλοφορει εδω και αρκετες μερες οτι περιοδικα θα "κατεβαζουν διακοπτες" σε ελευθερες καρτες προκειμενου να οδηγουνε κοσμο στην πατατα , δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια αλλα στην πατατα η καρτα δεν κανει κοληματα. με 06 παντως δεχτηκε επισης 32εμμ στα 1100 σε 2.1.1, δεν εχω κουραγια να παω σε 2.0.4 στο debian την δεδομενη στιγμη αλλα αν δεν περασει η μπορα θα αρχισουν πολλα πειραματα.
προς το παρον κυρια vs others (α ρε lost..... μεγαλα καταλοιπα μας αφησες τωρα που τελειωσες) σημειωσατε 1 στο πρωτο ημιχρονο
ποσο πιο παλια απο 2.0.11 να γυρισουμε σε 2.0.**?
Den einai kako na pernei xiliades kai na ta petaei to cccam... efoson iparxei o blocker afto einai igia kai mena kai simainei oti o blocker doulevei. To thema einai pos me 06 mpori na xathi kana simantiko update pros tin karta. Pantos kosmos kai kosmakis exei 06 mines tora xoris pote na eixan kanena provlima.
O allos sto paradigma pou anefera pio pano me newcs eixe 04 kai oxi 06... tha dokimasi poio arga to vradi me 06 kai vlepoume... ektos an to cccam ta katafernei na blokarei sosta eno to newcs exei thema... eidomen
Φίλε μου το έβαλα αλλά κάνει τα ίδια.Αυτό πάντως δεν έχει ξαναγίνει.Ελπίζω μόνο να είναι προσωρινό και όχι μόνιμο.Γιατί αν είναι μόνιμο μας στέλνουν σε πατάτα.
Klista ola
<blocksa>Yes</blocksa>
<blockua>Yes</blockua>
<blockga>Yes</blockga>
kai an klisi i karta valtin ligo se patatasat mexri na doume ti paizei
Ekanes restart to dekti e?
ένας φίλος μου μου είπε το εξής κουφό: ενώ το σύστημα δουλεύει οκ δεν του ανοίγει συγκεκριμένα κανάλια του πακέτου! υπάρχει εξήγηση?
Τον δέκτη τον έκανα restart,το θέμα είναι ότι δεν έχω newcs.Επίσης δεν έχω Πατατασατ.Έχω newcamd και cccam.Βλέπω στα 2 δωμάτια με την αυθεντική κάρτα μου εδώ και χρόνια.Όταν μου κόλλησε το μεσημέρι έβγαλα από το τοπικό δίκτυό μου τον server,αλλά δεν φιάχνει με τίποτα.Δεν παίζει σε κανένα από τους δέκτες μου.Ότι αλλαγές έκανα σε cccam δεν έφεραν αποτέλεσμα.Αυτό το πράγμα,να μην παίζει μεμονωμένα σε κανένα δέκτη,χωρίς να είναι σε δίκτυο,δεν μου έχει ξανασυμβεί.Δηλαδή δέκτης dm500 και dm600 δεν διαβάζουν την κάρτα.Δεν είναι απίστευτο?
xmmm mipos i karta stamatise kai pas gia allagi karta? Zeta exeis?
Na se rotiso giati olo afto? kai den vazeis to cccam na dei tin karta?