kseris kaneis na voithisei gia camd3 ? einai ligo epigon
paidia dm7020 & 500 me nabilo openvpn ti rithmisis kanoume ? kai an xriazete meta tis rithmisis na valoume kai cccam me c: & F: pass , user ,sigoura to exete pi kapou alla den to vrisko parakalo (help)
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.
Θέλω να βλέπω τη κάρτα του αδελφού(dorcel) μου στο δικό μου το μηχάνημα (dm 500 και τα δύο) σαν τοπική (local). Από ότι κατάλαβα ψάχνοντας στο net ο αδελφός μου πρέπει να τρέχει Cccam + News και εγώ απλά το Cccam.
Τη γραμμή θα βάλει ό αδελφός μου και που; Και αντίστοιχα τη θα μου δώσει και που θα την βάλω; (sos: όχι πονηρές σκέψεις για το που να την βάλω.)
Ευχαριστώ.
προφανως ψαχνοντας εχεις βρει ενα ετοιμο config newcs πρεπει να βρεις τα αντιστοιχα section να βαλεις αυτα της επιλογης σου στα πεδια
username , password ktl
N: 127.0.0.1 port username password 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 256
F: username pasword port < στο σερβερ >
C: ip η dyndns port username password < στο πελατη >
για το cccam αυτα
αλλα το καναλι που λες ανοιγει με κλαδακια σε cccam 2.1.4
ναι οπως το λες αλλα πρεπει να κανεις στο newcs 2 πελατες . και στο μηχανακι που ειναι τοπικη η καρτα 127.0.0.1 και στο αλλο που ειναι remote το dyndns .
καλησπερα παιδια...μιας και οι γατες για την ωρα ή και για παντα (αιωνια τους η μνημη) σιγησαν, και πλεον δεν εχουν ακαδημαϊκο ενδιαφερον (!) θελω να ψαξω για cs...εχω τον MVISION STX-5 (http://www.hellenicsat.gr/gr/combo-r...7;ει θυρα δικτυου και να ρωτησω αν θα λειτουργησει με softcam....υποψη ειμαι τελειως ασχετος...(απο pc σχετικοτατος, θα λεγα)
ευχαριστω