τι συμβουλη βρε μανωλη, η μια παντρεμενη η αλλη παγωμενη. για δευτερη τηλ/ση δινεις στη μια με scart και στην αλλη με rca
τι συμβουλη βρε μανωλη, η μια παντρεμενη η αλλη παγωμενη. για δευτερη τηλ/ση δινεις στη μια με scart και στην αλλη με rca
Πολλα πολλά thanks... ξερεις μήπως τo B: /dev/ttyUSB0 06 τι ακριβως κανει?
# EMMBLOCKER
# 00 - nothing
# 01 - SA blocked
# 02 - UA blocked
# 04 - GA blocked
# Default value is 0, NO EMM Blocked
# Syntax:
# EMMBLOCKER: Value or sum of blocker
# Examples:
# EMMBLOCKER: 00 -> No EMM Blocked
# EMMBLOCKER: 01 -> SA Blocked
# EMMBLOCKER: 05 -> SA + GA Blocked
# EMMBLOCKER: 06 -> UA + GA Blocked
Afta ta sa,ua,ga, ti einai?
[Quote = MSAN? 622902] Παιδια Καλησπέρα.
Την Συμβουλή σας θα ήθελα για τα παρακάτω.
Στο σπίτι μου έχω αναπτύξει ενσύρματο δίκτυο Dreambox και μέχρι τώρα είχα μοιράσει σαυτό κατά 90% την νόμιμη κάρτα της κυρίας κατά πρώτο και τελευταία κατά το υπόλοιπο γατα και τιταν.
Λόγω των γνωστών προβλημάτων η θέαση δεν είναι πλέον δυνατή. Επεδίωξα να γίνω εκ νέου συνδρομητής αλλά με πληροφόρησαν ότι έπρεπε να πάρω τον δέκτη τους μαζί με το πιάτο και να παντρέψουν την νέα κάρτα που θα μου έδιναν, προοπτική που καθόλου δεν με εξυπηρετούσε, με δεδομένο ότι δεν θα μπορούσε πλέον να την μοιράσω μέσα στο σπίτι.
Σκέφτομαι σοβαρά την λύση του cs από payserver κάποιο, αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος (παγώματα εικόνας) που είχα κάνει σε 2 του εξωτερικού, αλλά το κυριώτερο από όλα ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΧΑ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΚΤΗ ....
Καμιά ιδέα;
ΜΑΝΩΛΗΣ [/ quote]
Eστω και με λίγα παγώματα υπάρχει payserver που να μπορεί να με καλύψει και στους υπόλοπους δέκτες του σπιτιού με μια συνδρομή?
des ti lysi tou fausto , diabase to thema pou einai anoixto kai ama exeis apories rota ekei .
to pvr tis niveas iparxi akoma se topikous antiprosopous. to pvr satgeo pezi se 2 tv & exei kai ena tuner gia egrafi. basika ine mia patata me tria tuner kai
ta ga....si ton texniko pou 8a to syndesi giati den kani update thn karta kai ouf...... to ezisa prin kana 10hmero...
Καλησπερα σας κυριοι.
Εγω ακουσα οτι και αυτα που εχουν ξεμεινει προσπαθουν να τα αποσυρουν να μην πουληθουν.
Οσα λιγοτερα τοσο καλυτερο για αυτους για πολλους και διαφορους λογους.
Φιλικα Τζιμακος