Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 99 of 100 FirstFirst ... 49748994979899100 LastLast
Results 981 to 990 of 992

Thread: ΒΕSTTT kai oti sxetiko mauton + loader +arxeia tou

Senior Member Scientist1's Avatar
    Uploads
    0

Re: ΒΕSTTT kai oti sxetiko mauton + loader +arxeia tou

Quote Originally Posted by tzanampetis View Post
    γιατί όμως κάποιοι εδώ ισχυρίζονται ότι παρόλα αυτά δεν έχει παραπάνω από 2 μήνες ζωής?ο ίδιος εμένα μου είπε για 3 μήνες γιατί με βεβαιότητα κάποιοι εδώ είναι απαισιόδοξοι?πώς το εξηγείτε αυτό ρε παιδιά?αφού είναι κλειδωμένο υποτίθεται....αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος με κάποιο επιχείρημα σοβαρό όχι αοριστίες του στυλ "ότι γίνεται public καίγεται"....
    Poli kala ekane kai to klidose avti einai i gnomi mou, tora an pai 2 i tris mines avto einai thema posa gatia tha taistoun 1x3 = ??? edo tha pexti.
    Kai kathe vdomada na tin toizo prosopika de mou kaigete karfi.
    Den tha me kiniga kanenas kai tha einai kai i gineka evtixismeni an mini ataisti epidi tha vlepi kai avti apo to allo to piato

2. Advertise Here
    VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post

Αυτό που σου έλεγα είναι οτι ΟΤΙ και να κάνεις, αν οι παπάρες είναι μάγκες όπως λένε, θα το βρουν... Απλά είναι ΤΟΣΟ πανηλίθιοι (και κάτσε να δεις που απο αύριο θα είμαι και banned στο γαμω-forum τους) που δεν βλέπουν μπροστά τους. Όλο howto οδηγούς είναι, για εποχές irdeto1 και παπαριές...
    Το είπα δεν το είπα??? Ρε μουνοπανάδες τσατσάκια του κερατά, που γαμώ το σπίτι σας, έχετε ξεφτυλιστεί διεθνώς με το γαμω forum σας, δεν έχετε δουλειά να κάνετε και μπαίνετε στο maldivian και στο SatSupreme και βλέπετε τι γράφουν για εσάς όσοι διώξατε???? Ρε δεν ντρέπεστε παλιο πούστηδες να πλουτίζετε με τα κέφια και το χόμπυ αλλωνών??? Ένα σας υπόσχομαι και να το θυμάστε, οτι από ΕΜΕΝΑ θα την βρείτε... Περίμενα τόσο καιρό απο τότε που διώξατε τον Τάσο, να με πετάξετε και εμένα... Το κάνατε??? Θα με βρείτε μπροστά σας... περίμενα μόνο να το κάνετε προσωπικό και εμένα. ΕΝΑΝ σας ρε... έναν σας να δώ μέσα στο forum μου, θα σας κάνω ρεζίλι ΔΙΕΘΝΩΣ... και σας το υπογράφω αυτό, γιατι δεν ξέρετε που μπλέξατε. Και θυμηθείτε αυτό που θα σας πω... ΗΔΗ σας έχουν χακέψει το forum 2 τουρκαλάκια και σε λιγάκι σας έρχεται και απο Ισπανία.. (θυμηθείτε αυτό που σας λέω!!!)... Θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ και θα παρακαλάτε όταν θα σας χτυπήσουν οι μπάτσοι την πόρτα και ξεχάστε οτι οι "υποστηρικτές" σας θα σας "φροντίσουν". Θα σας γυρίσουν την πλάτη και θα είστε μοναχά σας...κολόπαιδα του κερατά....Οι διευθύνσεις σας είναι ήδη καταχωρημένες εκει που πρέπει και εσείς, ΩΣΑΝ πανηλίθιοι που είστε, συνεχίζετε και τρέχετε το forum. Ετοιμαστείτε ρε...έρχεται καταιγίδα...χώστε τα κεφάλια στο χώμα παλιο λαμόγια γιατί σας έρχεται απο εκεί που δεν το περιμένετε...

Πουσταράδες του κερατά εσείς και τα τσατσάκια σας... ΟΥΣΤ ρε...

Banned
    Uploads
    4

ti einai pali touto ????

Uploads
    1

Quote Originally Posted by serpi View Post
    to erwtima sou nomizw den apantiete dixws texnikes diefkriniseis..gi'afto nomizw oti einai kalytera gia olous na mhn to skalizoume.as minoume sta gegonota ta shmerina..diladi bestt/loader-file/kala kleidwmeno.filika
    Δεν χρειάζονται τεχνικές γνώσεις...δυστυχώς...

Αυτό προσπαθούσα να εξηγήσω και εγώ στον Τάσο. Οποιοσδήποτε από εδώ μέσα μπορεί να το κάνει (και δυστυχώς και από παραέξω). Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ να το κάνει κάποιος απο εμάς, αφού δεν έχουμε προσωπικό όφελος. Τώρα οι "άλλοι" (τα λαμόγια του κερατά που λέμε!!!) απλά θα τους καθυστερήσει... Πόσο??? περίπου μισή ώρα... Τόσο ευκολο... Και είναι κρίμα και για τον Τάσο και για όσους άλλους είναι απο πίσω, να χάνουν τόσο χρόνο απο την προσωπική τους ζωή, και στο τέλος να εισπράτουν τι? Ban από forums....

Και όπως λέει και ένα παλιό ρητό στην Ελλάδα,
    "Δεν δαγκώνεις ΠΟΤΕ, το χέρι που σε ταΐζει" και πόσο μάλλον στην περίπτωση μας που το "φαί" είναι στα φόρτε του.

Μαζί σου Τάσο, και άσε τους όλους να παιδευονται... Στο κάτω κάτω, όλοι μας το "αξίζουμε" και το οφείλουμε, να κουραστούμε και λιγάκι για να παίζουν οι καρτούλες μας...

Uploads
    1

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    ti einai pali touto ????
    Τούτο, πάει στα λαμόγια που προχθές του έβρισα και ... περίμενα πως και πως να δώ αν θα με bannaroun και εμένα απο το "επι-πληρωμή" forum τους... Οι ξεφτίλες...

Banned
    Uploads
    4

Τούτο, πάει στα λαμόγια που προχθές του έβρισα και ... περίμενα πως και πως να δώ αν θα με bannaroun και εμένα απο το "επι-πληρωμή" forum τους... Οι ξεφτίλες...
    an theleis mporeis na mou to kaneis pio liana me pm ? poio forum ennoeis ?

Senior Member ignet's Avatar
    Uploads
    0

aderde moy h doyleia fenotan poloys mhnes mprosta oti tha katelige kapws etsi. exw grapsei kapoia post paleotera me thema na syntonisoyme ligo to pare dwse.
    en pasei periptwsi sta grafomena soy den tha nsxoliasw kati parapanw apla sumfwnw me +1.000

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by ignet View Post
    aderde moy h doyleia fenotan poloys mhnes mprosta oti tha katelige kapws etsi. exw grapsei kapoia post paleotera me thema na syntonisoyme ligo to pare dwse.
    en pasei periptwsi sta grafomena soy den tha nsxoliasw kati parapanw apla sumfwnw me +1.000
    ρε φίλε δεν μπορεί να γίνει κανένας συντονισμός από την στιγμή που ένα μυστικό το ξέρουν περισσότεροι από 2 παύει να είναι μυστικό από τη στιγμή που κάθε πράγμα δημοσιεύεται στο internet μπορεί και να το βρει και η κουτσή μαρία μην διαμαρτύρεστε για το ότι ο ένας έβγαλε το ένας ο άλλος το άλλο που δεν έπρεπε δεν μπορεί τίποτα να μείνει κρυφό δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι το internet είναι το μεγαλύτερο μ...ο που ο καθένας κάνει ότι θέλει?αν ήθελε κάποιος να μην γίνει τίποτα public ποτέ να μην ανακατεβόταν ποτέ με το net με τις υπάρχουσες συνθήκες όλα αυτά που λέτε περί κωδικών να μπουν και πριβέ και το ένα και το άλλο είναι ανεδαφικά όταν είσαι μέσα στο νετ αυτά πρέπει να τα ξέρεις και να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου....αλλά ακόμα και αν τίποτα δεν δημοσιευόταν σας είπα κατά τη γνώμη μου όταν ένα πράγμα το ξέρουν πάνω από ένας ε τελείωσε πάντα κάπου θα διαρρεύσει και με το νετ αυτό θα γίνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα αλλάξανε οι εποχές ξυπνήστε τα πάντα μπορούν να βρουν οι πάντες όσο και να προσπαθούν κάποιοι..οπότε αποφασίζεις ή τα κρατάς μόνο για πάρτη σου ή αποφασίζεις και εκτίθεσαι εσύ και το εμπόρευμα στο internet με όλες τις συνέπειες.....νομοθεσία σοβαρή για το ίντερνετ δεν υπάρχει εδώ δεν υπάρχει σε σοβαρότερα αδικήματα πιο πολλοί είναι οι εγκληματίες έξω από τις φυλακές παρά οι μέσα στο ίντερνετ θα υπάρχει?οπότε δεν προστατεύεσαι από πουθενά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μια στοιχειώδη προστασία στον υπολογιστή για να αποφύγεις κακόβουλες πράξεις από κάποιον ερασιτέχνη γιατί τον επαγγελματία δεν τον πιάνεις με τίποτα παίρνεις και ένα εξωτερικόι σκληρό από ότι έχω καταλάβει βάζεις όλα τα σημαντικά αρχεία μέσα οπότε δεν πα να σου χακάρει ο άλλος ούτε συναλλαγές κάνεις πολλές μέσω νετ και τελειώνει η ιστορία.......και κάνεις και τουμπεκί και δεν βγάζεις τίποτα και κανένα μυστικό από τη στιγμή που το έβγαλες μη διαμαρτύρεσαι μετά για το πού κατέληξε κλπ είναι δώρον άδωρον ......αυτή είναι η γνώμη μου.....

Uploads
    1

Quote Originally Posted by ignet View Post
    Quote Originally Posted by tzanampetis View Post
    ρε φίλε δεν μπορεί να γίνει κανένας συντονισμός από την στιγμή που ένα μυστικό το ξέρουν περισσότεροι από 2 παύει να είναι μυστικό από τη στιγμή που κάθε πράγμα δημοσιεύεται στο internet μπορεί και να το βρει και η κουτσή μαρία μην διαμαρτύρεστε για το ότι ο ένας έβγαλε το ένας ο άλλος το άλλο που δεν έπρεπε δεν μπορεί τίποτα να μείνει κρυφό δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι το internet είναι το μεγαλύτερο μ...ο που ο καθένας κάνει ότι θέλει?αν ήθελε κάποιος να μην γίνει τίποτα public ποτέ να μην ανακατεβόταν ποτέ με το net με τις υπάρχουσες συνθήκες όλα αυτά που λέτε περί κωδικών να μπουν και πριβέ και το ένα και το άλλο είναι ανεδαφικά όταν είσαι μέσα στο νετ αυτά πρέπει να τα ξέρεις και να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου....αλλά ακόμα και αν τίποτα δεν δημοσιευόταν σας είπα κατά τη γνώμη μου όταν ένα πράγμα το ξέρουν πάνω από ένας ε τελείωσε πάντα κάπου θα διαρρεύσει και με το νετ αυτό θα γίνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα αλλάξανε οι εποχές ξυπνήστε τα πάντα μπορούν να βρουν οι πάντες όσο και να προσπαθούν κάποιοι..οπότε αποφασίζεις ή τα κρατάς μόνο για πάρτη σου ή αποφασίζεις και εκτίθεσαι εσύ και το εμπόρευμα στο internet με όλες τις συνέπειες.....νομοθεσία σοβαρή για το ίντερνετ δεν υπάρχει εδώ δεν υπάρχει σε σοβαρότερα αδικήματα πιο πολλοί είναι οι εγκληματίες έξω από τις φυλακές παρά οι μέσα στο ίντερνετ θα υπάρχει?οπότε δεν προστατεύεσαι από πουθενά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μια στοιχειώδη προστασία στον υπολογιστή για να αποφύγεις κακόβουλες πράξεις από κάποιον ερασιτέχνη γιατί τον επαγγελματία δεν τον πιάνεις με τίποτα παίρνεις και ένα εξωτερικόι σκληρό από ότι έχω καταλάβει βάζεις όλα τα σημαντικά αρχεία μέσα οπότε δεν πα να σου χακάρει ο άλλος ούτε συναλλαγές κάνεις πολλές μέσω νετ και τελειώνει η ιστορία.......και κάνεις και τουμπεκί και δεν βγάζεις τίποτα και κανένα μυστικό από τη στιγμή που το έβγαλες μη διαμαρτύρεσαι μετά για το πού κατέληξε κλπ είναι δώρον άδωρον ......αυτή είναι η γνώμη μου.....
    Μάλλον δεν με καταλάβατε καλά. Προσωπικά εμένα κακό δεν μου κάνουν που προσπαθούν με τα χίλια μύρια όσια να "σπάσουν" τα αρχεία του Τάσου. Το μόνο κακό που κάνουν είναι που εκμεταλεύονται την "δουλειά" αλλουνού για να πλουτίσουν και μάλιστα σε ανθρώπους που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα απο υπολογιστές και δορυφορικά. Φανταστείτε πόσο κακό έχουν πάθει όλοι όσοι αδαείς αγόρασαν κάρτες απο δαύτους και κάθε 5-10 μέρες τους κλείνει και πρέπει να πάνε να τις ξαναγράψουν και να ξαναπληρώσουν. Επίσης φανταστείτε οι ίδιοι (τα λαμόγια δλδ) που τις γράφουν, τι πονοκέφαλο θα έχουν πάθει απο την στιγμή που δεν μπορούν πλέον να βρούν ένα αρχείο που να κρατάει για να σωθούν απο τα απανωτά τηλεφωνήματα και παράπονα των "πελατών" τους. Το θέμα είναι πως ότι έσπειραν, θερίζουν. Αν δεν είχαν διώξει τον Τάσο, ΔΕΝ θα είχαν βγεί τόσα αρχεία στην φόρα, ΔΕΝ θα έπαιρναν οι Novίτες χαμπάρι να ξυπνήσουν και κάθε λίγο να "σκοτώνουν" τα HSNs και γενικότερα δεν θα υπήρχε στο κοινό τέτοιος πονοκέφαλος για να βρουν νέο αρχείο τώρα που ο Τάσος τα παρατάει. Εμένα προσωπικά με ενόχλησε ΠΑΡΑ πολύ αυτό που έκαναν στο maldivian και μπήκαν με accounts άλλων χρηστών και έβριζαν σκορπίζοντας λάσπη. Επίσης με ενοχλεί το γεγονός (και αποδείχθηκε και με εμένα) οτι τα τσιράκια τους (αν όχι οι ίδιοι) διαβάζουν δεξιά και αριστερά τι αναφέρεται για το forum τους, και μόλις κάποιος τους ξεμπροστιάσει (βλέπε εμένα δλδ) αμέσως πάνε και τρέχουν να δουν αν αυτός ο "κάποιος" έχει account στο forum τους και τον bannαρουν. Τόσο άνανδροί είναι... Να μην πώ τίποτε χειρότερο...

Αλλά είπαμε... Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και σε λίγες μέρες θα δείτε και postαρισμένες συζητήσεις απο το mods/admin room τους... Εκεί να δείτε γέλια που θα πέσουν.... Τρέξτε ρε να το συζητήσετε και να διαγράψετε οτι φοβάστε οτι θα βγει στην φόρα... (αν δεν σας τα έχουν κατεβάσει ήδη δλδ). Εκεί να σας δώ όταν θα βρεθείτε προ τετελεσμένων γεγονότων, και θα σας χτυπάνε την πόρτα... Νομίζετε θα την βγάλετε καθαρή??? θα δούμε... Να θυμάτε... γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος... (και χέστε με εμένα..από αλλού θα την βρείτε...)...Για ψαχτείτε για ψαχτείτε και αρχίστε να πέρνετε απουσίες...
    ΦΤΟΥ σας...μην σας ματιάσω...

New Member
    Uploads
    0

file pou mporo na katewaso to bestloader2.0

Advertise Here