Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here

View Poll Results: Super League 2012 - 2013 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Α.Ε.Κ

3 11.11%
  • Άρης

2 7.41%
  • Ατρόμητος

1 3.70%
  • Ολυμπιακός

10 37.04%
  • Παναθηναίκος

6 22.22%
  • Π.Α.Ο.Κ

5 18.52%
  • Άλλη ομάδα

0 0%
Page 20 of 53 FirstFirst ... 10151819202122253045 ... LastLast
Results 191 to 200 of 524

Thread: Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ,Στοιχημα & Αλλα Αθληματα.

VIP Member AMPELIOTIS's Avatar
    Uploads
    1

Ηρακλής-Ολυμπιακός 2-1

Άθλος του Ηρακλέους

Ο "γηραιός" πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή επί του Ολυμπιακού και πανηγυρίζει
    μια σπουδαία όσο και απρόσμενη νίκη (2-1) στην πρεμιέρα του στη Superleague

Μεγάλη νίκη για τον Ηρακλή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
    Με πρωταγωνιστή τον Σολτάνι και σκόρερ τους Μάρα (79` πεν.) και Βέλλιο (86`)
    επικράτησε στο Καυτανζόγλειο του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε προηγηθεί στο 59`
    με γκολ του Μήτρογλου, που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε χάσει το... άχαστο.
    Ο Ολυμπιακός είχε να χάσει σε πρεμιέρα από το 1987!

2. Advertise Here
    VIP Member andymal's Avatar
    Uploads
    2

Re: Όρθιος στο Άμστερνταμ Άγιαξ - ΠΑΟΚ 1-1

Νικήσαμε και την κούραση

db28773383353fa38089b4188e189432_L.jpg

Οι Γκαρσία, Μπουσαϊντί, Βιτόλο και Παπάζογλου μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ανέφεραν πως εκτός από τον αντίπαλο νίκησαν και την κούραση που υπήρξε από την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τόνισαν:

Γκαρσία: Ήταν μια δύσκολη νίκη η σημερινή. Καταφέραμε να γυρίσουμε δύο φορές το παιχνίδι. Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο που μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Με τέτοιες ομάδες που θα κλείνονται στην άμυνά τους θα έχουμε προβλήματα σε όλο το πρωτάθλημα. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα μας βοηθήσει να πάρουμε κάποιες ανάσες και να δούμε τα επόμενα παιχνίδια που έχουμε με τον Αστέρα Τρίπολης και την Μπριζ.

Μπουσαϊντί: Η νίκη και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους. Ας μην ξεχνάμε ότι μέσα στην εβδομάδα είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την φενέρ και υπήρξε κούραση στην ομάδα.

Βιτόλο: Είμαι ικανοποιημένος γιατί δείξαμε ενότητα ως ομάδα και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης μπαίνοντας με το δεξί στο πρωτάθλημα. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι επιδείξαμε ψυχολογική δύναμη παρά την κούραση λόγω Φενέρ και καταφέραμε να γυρίσουμε δύο φορές το παιχνίδι. Αυτή η χρονιά θα είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες γιατί όλες έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Θα είναι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα.

Παπάζογλου: Νιώθω έτοιμος. Πάντα ένιωθα έτοιμος. Δεν με απελευθερώσει το γκολ που πέτυχε, γιατί ποτέ δεν ένιωθα πίεση. Ο επιθετικός είναι για να πετυχαίνει γκολ. Κάποιες φορές το καταφέρνει και κάποιες όχι. Είναι γεγονός ότι αγχωθήκαμε όταν ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε μία φορά και κατάφερε να ισοφαρίσει. Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και καταφέραμε να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία. Εύχομαι να συνεχίσουμε μέχρι και το τέλος έτσι. Σε αυτή την ομάδα ταιριάζει το επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου.

Uploads
    2

Ανακοινώνει μεταγραφή ο ΠΑΟΚ

4bab89c125a139948d9deed2869075d7_L.jpg

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί μια μεταγραφή ποδοσφαιριστή που θα είναι βασικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μετά τον Σορλέν φεύγει και ο Σαβίνι.

Εκτός από τους Γιακουμή και Σακελαρίου ο ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει μια σημαντική μεταγραφή από στιγμή σε στιγμή με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για παίκτη που αγωνίζεται ως αριστερό χαφ και είναι ξένος.

Πάντως πέραν του Σορλέν που θα αποχωρήσει λόγω οικογενειακού προβλήματος, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Μίρκο Σάβινι. Για τον Ιταλό αμυντικό έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Νάπολι κι αν υπάρξει κάποια εξέλιξη εντός ημέρας θα φύγει από την Τούμπα.

Uploads
    2

Είμαστε απελευθερωμένοι

1cdd9f11e06d4bb52f592b9292f37165_L.jpg

Επι παντός επιστητού μίλησε με συνέντευξη του ο Αντελίνο Βιειρίνια. Τι είπε για τον ίδιο, τον ΠΑΟΚ και την παρουσία του στην Ελλάδα από το 2008.

Ο Πορτογάλος άσος μίλησε στην εφημερίδα Goal News.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

Aντρέ, πόσα γκολ σκοπεύεις να πετύχεις φέτος; Τουλάχιστον 20 να υποθέσω, έτσι;

Γιατί 20; Ξέρεις κάτι; Το είδες όνειρο;.

Οχι. Απλά μαθηματικά Ο ΠΑΟΚ έχει παίξει τρία παιχνίδια στην Τούμπα και έχεις ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι. Αν σε αυτά προσθέσεις άλλα 14 παιχνίδια εντός έδρας στο πρωτάθλημα και τρία για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, που είναι το μίνιμουμ, είναι 20 παιχνίδια Αρα 20 γκολ

Πολύ εύκολα δεν τα λες; Ετσι μπαίνουν τα γκολ;.

Δεν ξέρω, εσύ θα μου πεις. Υπάρχουν φάσεις που κάνεις το γκολ να μοιάζει εύκολη δουλειά.

Εύκολο γκολ δεν υπάρχει. Ολα μπαίνουν και όλα χάνονται, και το ξέρεις. Και δεν το λέω έτσι, για να το πω. Κάθε παίκτης που παίζει μπροστά θα θυμάται ένα δύσκολο γκολ που έβαλε και ένα εύκολο που έχασε.

Το γκολ με τον Πανσερραϊκό πού το κατατάσεις; Ηταν εύκολο ή δύσκολο;

Ηταν μία από τις πολλές επιθέσεις που κάναμε σε όλο το παιχνίδι. Βρέθηκα σε καλή θέση, έκανα το σουτ και η μπάλα μπήκε στα δίχτυα.

Ετσι όπως το πανηγύρισες ήταν σαν να έλεγες επιτέλους μπήκε

Δεν έχεις άδικο. Χάναμε σε εκείνο το σημείο, όμως παίζαμε καλά και είχαμε κάνει πολλές φάσεις. Θέλαμε να ισοφαρίσουμε προτού λήξει το ημίχρονο και τα καταφέραμε. Στο κάτω κάτω, εγώ απλά κάνω αυτό που πρέπει. Σκοράρω. Αυτή είναι η δουλειά μου.

Μήπως μπήκατε στο παιχνίδι λίγο χαλαρά και με το μυαλό στην πρόκριση με τη Φενέρμπαχτσε;

Οχι. Το είδες το παιχνίδι και ξέρεις ότι θα μπορούσαμε από το πρώτο λεπτό να προηγούμασταν. Ετυχε να βρεθούμε πίσω στο σκορ, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να φτάσουμε στη νίκη.

Είχαμε συνηθίσει τον ΠΑΟΚ να κερδίζει με 1-0. Να κάνει λίγες φάσεις, αλλά να είναι αποτελεσματικός. Είστε σχεδόν οι ίδιοι παίκτες, αφού έχουν γίνει μόλις τρεις προσθήκες. Τι έχει αλλάξει και ο ΠΑΟΚ μετρά εννιά γκολ σε πέντε παιχνίδια;

Μη βλέπεις μόνο τη μία πλευρά, τα εννιά γκολ που πετύχαμε. Διότι έχουμε δεχτεί επτά γκολ, που είναι αρκετά. Και βέβαια, δεν εννοώ ότι η άμυνα πηγαίνει χάλια και η επίθεση τα πάει μια χαρά. Δεν είναι θέμα άμυνας και επίθεσης, είναι θέμα ομάδας, συνόλου. Είναι θέμα των έντεκα παικτών που παίζουν στο γήπεδο.

Ο κύριος Δερμιτζάκης ζητά από εμάς να παίζουμε πιο ελεύθερα. Μας δίνει πρωτοβουλία κινήσεων και αυτό φαίνεται καθώς σε κάθε παιχνίδι δημιουργούμε πολλές φάσεις και έτσι έρχονται και τα γκολ. Με τον Πανσερραϊκό χρειάστηκε να πετύχουμε τρία γκολ διότι δεχτήκαμε δύο και έτσι όπως παίξαμε τα καταφέραμε. Θα πρέπει να δουλέψουμε για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε πολλές φάσεις, αλλά παράλληλα να κλείσουμε τους χώρους στην άμυνα. Και στο ξαναλέω, δεν είναι θέμα προσώπων, αλλά θέμα ομάδας, θέμα συνολικής δουλειάς.

Αυτό που μου περιέγραψες, η ελευθερία που σας δίνει ο Δερμιτζάκης, είναι η μόνη διαφορά που υπάρχει με τον Σάντος;

Υπάρχουν κι άλλες, αλλά ξέρεις ποιο είναι το θέμα; Και ο Σάντος και ο Δερμιτζάκης θέλουν ένα και μόνο πράγμα. Τη νίκη. Ετσι κάνεις πρωταθλητισμό. Εχοντας στο μυαλό σου τη νίκη και μόνο αυτήν. Τίποτε άλλο. Και το θέμα είναι να κερδίζουμε. Αυτό μετράει, αυτό μένει, έτσι φτάνεις στο στόχο σου.

Αντρέ, φέρε λίγο στο μυαλό σου τη φάση του γκολ του Μουσλίμοβιτς στο Σουκρού Σαράτσογλου.

Μεγάλη στιγμή, ωραία στιγμή....
    Ηταν η πιο ωραία ποδοσφαιρική Πέμπτη, σωστά;

Σίγουρα.

Εχετε τουλάχιστον άλλους έξι ευρωπαϊκούς αγώνες, στους ομίλους πλέον. Τι σκέφτεσαι γι' αυτά τα παιχνίδια;
    Οταν έρθει η ώρα, θα τα σκεφτούμε και αυτά.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην επόμενη φάση;
    Και βέβαια μπορεί, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Το τι θα πω εγώ ή εσύ δεν μετράει. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε. Θα πάμε σε κάθε παιχνίδι να παίξουμε μπάλα και να πάρουμε αποτέλεσμα. Να γίνουν οι Πέμπτες μας ακόμα καλύτερες.

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι καθημερινά πρέπει να δουλεύω, διότι μόνο έτσι θα βελτιώνομαι. Εγώ είμαι εδώ, έχω συμβόλαιο, περνάω μια χαρά. Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου και εκείνοι αποφασίζουν για μένα.

Εχω συμπληρώσει δύο χρόνια στην Ελλάδα και ξεκινάει η τρίτη μου χρονιά. Δούλευα καθημερινά μέχρι τώρα, δουλεύω καθημερινά και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Για κάθε παίκτη είναι όνειρο να παίζει στην εθνική ομάδα της χώρας του και μακάρι να το πετύχω.

Πώς θα περιέγραφες τα δύο αυτά χρόνια στον ΠΑΟΚ;

Εχω μάθει ένα πράγμα στη ζωή μου. Να κρατάω τις καλές στιγμές και να προσπερνάω τις δυσκολίες, χωρίς όμως να τις ξεχνάω. Κάθε μέρα συμβαίνουν άλλα πράγματα, άλλοτε καλά και άλλοτε όχι τόσο καλά. Πρέπει να έχουμε δύναμη μέσα μας και πίστη για να μπορούμε να συνεχίζουμε και να κοιτάμε μπροστά.

Αλήθεια, κρατάς αρχείο; Φωτογραφίες, αγώνες σε dvd...

Εγώ; Οχι Δεν αγοράζω εφημερίδες. Η αδερφή μου ασχολείται.

Της το έχεις ζητήσει εσύ;

Οχι, εκείνη το κάνει. Μαζεύει ό,τι υπάρχει στο Ιντερνετ και τα εκτυπώνει.

VIP Member AMPELIOTIS's Avatar
    Uploads
    1

Ελλάδα - Τουρκία

Αρχίζει σε λίγη ώρα το παιχνίδι της Ελλάδας με την Τουρκία
    στην Αγκυρα για την 3η αγωνιστική του Μουντομπάσκετ.

Uploads
    2

Re: ΑΡΗΣ Αούστρια Βιέννης

Ανακοίνωσε Ελ Ζαρ

ad232b12d45b1a3461dbfdb990dd8abf_L.jpg

Την... σιωπηρή παράταση της ΕΠΟ εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ και φέρνει στην Τούμπα τον Ελ Ζαρ. Μια μεταγραφή που εξελίχθηκε σε θρίλερ και χάλασε ουκ ολίγες φορές μέχρι να επέλθει συμφωνία με την Λίβερπουλ και τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή. Αποκτήθηκε με την μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο με δικαίωμα να τον κρατήσει για άλλα τρια χρόνια με καθεστώς συνιδιοκτησίας

Ο Μαροκινός αριστεροπόδαρος τις τελευταίες ώρες αποτελούσε τον μοναδικό στόχο του Δικεφάλου καθώς οι υπόλοιπες προτάσεις απορρίφθηκαν. Για να έρθει ο ΠΑΟΚ σε μια συμφωνία χρειάστηκε να αποσυρθεί από τις συζητήσεις με αποκορύφωμα αυτή που έγινε το απόγευμα. Όταν οι Θεσσαλονικείς τραβήχτηκαν από την μεταγραφή, τότε η Λίβερπουλ και ο παίκτης έγιναν πιο διαλλακτικοί με αποτέλεσμα στην συνέχεια να επέλθει συμφωνία. Μια συμφωνία που είναι καλύτερη και από τον δανεισμό του ίδιου του αθλητή από την Λίβερπουλ.

Στην σχετική ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Nabil El Zhar. Ο διεθνής Μαροκινός ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο από τη Λίβερπουλ, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να διατηρεί το δικαίωμα επέκτασης της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή από το καλοκαίρι του 2011 και για τα επόμενα τρία χρόνια".
    Οι όροι της συμφωνίας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα του δίνει 250.000 ευρώ, ενώ από 50-50 θα είναι τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις με τη Λίβερπουλ.Ο ΠΑΟΚ θα πληρώνει το μισό συμβόλαιο του Μαροκινού και θα έχει δικαίωμα κατά το ήμισυ σε περίπτωση μεταπώλησης του σε άλλη ομάδα, κατά τη διάρκεια της τριετίας.

Uploads
    2

Τα 9,5 κομμάτια του Ελ Ζαρ!

12fd8ac9bded7ce3119ce02e0e75c0ff_L.jpg12fd8ac9bded7ce3119ce02e0e75c0ff_L.jpg

Η φανέλα με τον νούμερο 10, που έμεινε κενή με την αποχώρηση του Σορλέν, τον περιμένει. Έστω κι αν ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ θεωρεί τον εαυτό του 9,5, όπως ο Ροναλντίνιο. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τη ζωή του σε ισάριθμα κομμάτια!

1. Περηφάνια και προκατάληψη!

Δεν έχουν περάσει ούτε πέντε μέρες από τα 24α γενέθλιά του. Ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου του 1986 στην πόλη Νιμ στη Γαλλία. Κι αν η πόλη των σχεδόν 145.000 κατοίκων δεν είναι ευρύτερη γνωστή, η μάρκα τζιν, με την οποία έχει συνδέσει το όνομά της, την στέλνει σε κάθε άκρη της γης. Από το εργοστάσιο Denim ξεκινούν και οι περισσότερες αναμνήσεις του Μαροκινού μέσου. Ο πατέρας του Κασέμ, αγρότης στο επάγγελμα και η μητέρα του Αμίνα, εργάτρια στο εργοστάσιο μετακόμισαν στη Γαλλία από το Μαρόκο προκειμένου να εξασφαλίσουν καλύτερη τύχη.

Εκεί, στη Νιμ, γεννήθηκε ο Ναμπίλ, αλλά και ο μικρότερος κατά οκτώ χρόνια αδελφός του, ο Καρίμ. Τα παντελόνια που φτιάχνουν στο εργοστάσιο είναι από ύφασμα που υπάρχει μόνο στη Νιμ, λέει περήφανος όταν διηγείται τα παιδικά του χρόνια. Οι γονείς μου δεν είχαν αρκετά λεφτά ούτε για να μου αγοράσουν μια φανέλα ποδοσφαίρου, ωστόσο μεγαλώσαμε σε σχετικά καλή γειτονιά και με αξιοπρέπεια.

2. Το όνειρο του ποδοσφαίρου!

Πάντα ήθελα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, θυμάται όποτε τον ρωτούν για τα πρώτα του βήματα. Ξεκίνησε να... κλοτσάει το τόπι σε ηλικία πέντε ετών, όπως κάθε παιδί σε κάθε άκρη του κόσμου. Πρώτο του γήπεδο ήταν η γειτονιά και πρώτοι αντίπαλοι οι φίλοι του. Γράφτηκε στην τοπική ομάδα της πόλης, την AS Ledignan, και έμεινε εκεί μέχρι την ηλικία των 12 ετών. Δεν περίμενε ότι θα μπορούσε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, με την αθώα παιδική ματιά έκανε απλά την πλάκα του. Τότε ήταν που αποφάσισε να σοβαρευτεί και να ασχοληθεί με εκείνο που αγαπούσε περισσότερο στον κόσμο.

Ξεκίνησε για τη μεγάλη ομάδα της πόλης, την Ολυμπίκ Νιμ. Χρειαζόταν θυσίες. Το χωριό του απείχε 40 χιλιόμετρα από το γήπεδο και καθημερινός σύντροφος ήταν ο πατέρας του. Έπρεπε τα πρώτα δύο χρόνια να ταξιδεύω διαρκώς με τον μπαμπά μου. Θυμάμαι ότι συχνά έχανε τη δουλειά του για να με πάει στην προπόνηση. Θα προσπαθώ πάντα να τον κάνω υπερήφανο για τις θυσίες που έκανε.

3. Το πρώτο βήμα!

Η αναγνώριση δεν θα αργούσε να έρθει. Μέσα από τις εμφανίσεις του με τις μικρές ομάδες της Νιμ, ήρθε η κλήση για την Εθνική Γαλλίας. Σε επίπεδο υποδομών, φυσικά. Και από εκεί εμφανίστηκε η Σεντ Ετιέν. Οι γονείς του έδωσαν την έγκριση και το ταξίδι του Ναμπίλ ξεκινούσε. Σε ηλικία 17 ετών έφυγα από το σπίτι μου. Ήμουν μικρό παιδί ακόμα κι όμως έπρεπε να ζήσω μόνος μου. Το μόνο που μου είπαν οι γονείς μου ήταν να προσέχω και να φροντίζω τον εαυτό μου.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα είχε κατορθώσει να δει πιο ρεαλιστικά εκείνο που ως τα 12 φάνταζε ως ένα αφελές παιδικό όνειρο. Οι γειτονιές της Γαλλίας, άλλωστε, πλημμυρίζουν από ταλέντα που έχουν την ίδια φαντασίωση και την ίδια φιλοδοξία. Μόνο όσοι θα άντεχαν θα μπορούσαν να τα καταφέρουν. Κι εκείνοι που θα έκαναν τις σωστές επιλογές. Ξέρω πολλά ταλαντούχα παιδιά στη Γαλλία που δεν βρήκαν την ευκαιρία να πετύχουν, παραδέχεται.

4. Το... εθνικό δίλημμα!

Η ομάδα που δουλεύει για τις μικρές Εθνικές της Γαλλίας δεν άργησαν να τον ανακαλύψουν. Έπαιξε σε τέσσερα παιχνίδια με τους τρικολόρ (με τη Γερμανία το 2002 και με Ιταλία, Κροατία, Τουρκία το 2004) και είχε μπει στην ατζέντα για μελλοντικές κλήσεις. Μια έτερη κλήση, όμως, θα άλλαζε τον προσανατολισμό του. Το Μαρόκο θα τον προσκαλούσε στην προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων του 2005 κι ο Ναμπίλ πάντα περήφανος για την καταγωγή του δεν θα απέρριπτε την πρόταση.

Για να είμαι ειλικρινής, όταν έπαιζα με τη Γαλλία δεν ένιωθα τίποτα. Την πρώτη φορά που συμμετείχα στην προετοιμασία του Μαρόκο, ένιωσα υπέροχα. Εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκα πόσο δυνατό συναίσθημα που προκαλεί να παίζω για την πατρίδα μου. Η Γαλλία μέσα στα επόμενα χρόνια προσπάθησε εκ νέου να τον... προσηλυτίσει, αλλά μάταια.

5. Το τουρνουά του!

Η επιλογή του να επιλέξει το Μαρόκο θα αποδεικνυόταν σοφότατη. Με τα χρώματα της χώρας του λαμβάνει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων, όπου και θα εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του. Το Μαρόκο αποκλείεται στον ημιτελικό από τη Νιγηρία κι έχασε στον μικρό τελικό από τη Βραζιλία, ωστόσο κοντά στον Λιονέλ Μέσι, τον Νταβίντ Σίλβα, τον Κουίνσι Ογιούσο-Αμπέγιε και τον Ράιαν Μπάμπελ, υπήρχε και το όνομα του Ναμπίλ Ελ Ζαρ. Ήταν ο πρωταγωνιστής, που παρότι πέτυχε μόνο ένα γκολ, έλαμψε με τις εμφανίσεις του.

Το Μαρόκο κατάφερε να πλασαριστεί ψηλότερα απ' ό,τι οποιοσδήποτε θα περίμενε και το αστέρι της ομάδας, ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ, ήταν απλά ανυπέρβλητος, θα γράψει η ιστοσελίδα της FIFA λίγο καιρό μετά το τουρνουά, προσθέτοντας πως δεν προκαλεί έκπληξη η επιλογή της Λίβερπουλ να σπεύσει να υπογράψει συμβόλαιο μαζί του.

6. Η μεγάλη απόφαση!

Στη Γαλλία θα έμενε ένα ακόμα χρόνο. Θέλοντας ή μη, αφού ακόμα δεν είχε ενηλικιωθεί. Στο τέλος της σεζόν 2005-06 θα έρθει η πρόταση του Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος είχε ενημερωθεί για την αξία του παίκτη, αλλά και εκείνη της Σεντ Ετιέν για επαγγελματικό συμβόλαιο! Κάτι μέσα μου με έκανε να πιστεύω ότι η πρόταση που μου είχε κάνει η ομάδα μου δεν ήταν η πλέον συμφέρουσα για μένα.

Αντιθέτως με εκείνη της Λίβερπουλ, που τον πείθει να μετακομίσει στην Αγγλία και να ψάξει την καταξίωση. Η Λίβερπουλ είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Πιστεύω ότι δεν θα μετανιώσω την επιλογή μου και θα χτίσω εδώ το όνομά μου. Πρέπει να αποδείξω την αξία μου και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Δεν βιάζομαι, θέλω να μάθω, δηλώνει τον πρώτο καιρό, τη στιγμή που η ομάδα του δυσκολεύεται να αποδεχτεί την... ήττα.

Η Σεντ Ετιέν έκανε αγωγή για τα δικαιώματα του παίκτη και ζήτησε περίπου 200.000 ευρώ, θεωρώντας ότι είναι το ελάχιστο ποσό που δικαιούται, αφού ο παίκτης σπούδασε εκεί με διετή υποτροφία! Δεν είμαι ονειροπόλος και ξέρω ότι δεν μπορούμε να κρατήσουμε όλους τους παίκτες που "φτιάχνουμε". Πρέπει, όμως, με κάποιο τρόπο να προφυλάσσει η ΦΙΦΑ τα συμφέροντά μας, είχε δηλώσει παράγοντας της Σεντ Ετιέν για την υπόθεση, που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

7. Η κόκκινη πορεία!

Ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ ήταν πλέον συνηθισμένος να βρίσκεται μακριά από τους γονείς του, μακριά από το σπίτι του και την οικογένειά του. Στο Λίβερπουλ βρέθηκε με στόχο μα πετύχει και δεν θα αργούσε να πάρει την πρώτη του συμμετοχή. Στις 29 Νοεμβρίου του 2006 έπαιξε στον αγώνα με την Πόρτσμουθ κι έκλεισε την πρώτη του σεζόν με τρεις συμμετοχές, όλες στην Premier League. Η επόμενη σεζόν έμοιαζε στάσιμη για τον ίδιο, ωστόσο περιλάμβανε το πρώτο του γκολ (και μοναδικό στην καριέρα του) με την κόκκινη φανέλα. Σκόραρε στο League Cup απέναντι στην Κάρντιφ στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης. Ένα εκπληκτικό γκολ, το οποίο πανηγύρισε με έναν τρόπο ιδιαίτερο και έναν τρόπο που σίγουρα θα κάνει... γκελ στην Τούμπα!

Η επόμενή του σεζόν έχουμε φτάσει στο 2008-09 θα είναι και η καλύτερη. Ο Ράφα Μπενίτεθ θα τον χρησιμοποιεί όλο και συχνότερα και η εντυπωσιακή του εμφάνιση στα προκριματικά του Europa League απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, θα αναγκάσει τον Ράφα Μπενίτεθ να υποκλιθεί στο ταλέντο του. Μπορεί οι περισσότεροι να μην τον ξέρουν γιατί ήταν αναπληρωματικός, όμως πρόκειται για έναν παίκτη εξαιρετικά ποιοτικό στις σέντρες του και στις ασίστ του. Το μόνο που του λείπει είναι χρόνος συμμετοχής και εμπειρίες, όμως τέτοιοι παίκτες μπορούν να αλλάξουν τη ροή του παιχνιδιού οποιαδήποτε στιγμή.

Εκείνη τη σεζόν θα παίξει 19 ματς συνολικά και το καλοκαίρι θα υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2012. Γεγονός που ανάγκασε το Ράφα Μπενίτεθ να... ρίξει πόρτα στην ΑΕΚ όταν ζήτησε τον δανεισμό του και να προτιμήσει να παραχωρήσει τον Κρίστιαν Νέμεθ. Μέσα στο 2009-10, όμως, έπαιξε και πάλι μόλις σε έξι παιχνίδια παραδόξως τα τέσσερα ήταν στην Ευρώπη και το καλοκαίρι έμοιαζε να υπάρχει κοινή απόφαση και των δύο.

8. Η πόρτα και ο χορός!

Θέλω να φύγω από τη Λίβερπουλ. Είμαι 23 ετών και δεν μου αρέσει απλά να κάθομαι στον πάγκο και να περιμένω. Θέλω να πάω σε μια ομάδα που θα έχω κανονικό ρόλο. Ήταν η δήλωση που ξεκίνησε την παρέλαση γύρω από το όνομά του. Ο Ελ Ζαρ ήθελε να φύγει, η Λίβερπουλ ήταν διατεθειμένη να τον παραχωρήσει και μνηστήρες δεν έλειπαν. Από την πρώτη στιγμή που διέρρευσε η είδηση, γράφτηκαν και ακούστηκαν δεκάδες ομάδες, ανάμεσα στις οποίες φυσικά υπήρχαν και ελληνικές.

Η Άρσεναλ τον πρώτο καιρό φερόταν διατεθειμένη να ξοδέψει μέχρι και 4 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, ενώ Μπλάκπουλ, Γουέστ Χαμ, Μονακό, Λοριάν ήταν κάποιες από τις ομάδες που έκαναν κίνηση. Δεν πρόκειται να κλείσω καμία πόρτα, υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, δήλωνε ο ίδιος εκείνη την εποχή και περίμενε...

9. Ο Ζιντάν, η φανέλα και το ραμαζάνι!

Ήταν παιδικό απωθημένο. Εκείνο που δεν μπορούσαν να του αγοράσουν οι γονείς του, ήταν το πρώτο δώρο που έκανε στον εαυτό του. Μια φανέλα της Μπαρτσελόνα. Μου άρεσε η ομάδα του Μπόμπι Ρόμπσον και αργότερα του Λουΐς φαν Γκάαλ. Τα γούστα του στην πορεία πήγαν στο άλλο άκρο και από οπαδός της Μπάρτσα, μετακόμισε σε εκείνους της Ρεάλ. Ο λόγος; Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής των τελευταίων 25 ετών και αποτελεί έμπνευση για δεκάδες νέους παίκτες. Είναι από την Αλγερία κι έχει παρόμοιο υπόβαθρο με πολύ αραβικό κόσμο που ζει στη Γαλλία, εξηγεί με απόλυτο τρόπο και περιγράφει την ημέρα που έχασε την ευκαιρία να τον γνωρίσει.

Ήταν προγραμματισμένο να παίξω σε ένα αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό, το οποίο γινόταν στο Μαρόκο και γι' αυτό μου δόθηκε το προνόμιο. Δυστυχώς, ήμουν πάρα πολύ άρρωστος και δεν κατόρθωσα να πάω. Πέρα από τον Ζιντάν, εκτιμά την αξία του Ροναλντίνιο, επειδή είναι 9,5 σαν εμένα και δεν μπορώ να αφήσω απέξω τον Ρονάλντο, ο οποίος είναι ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο.

Ερχόμενος στον ΠΑΟΚ, μπορεί να μην καταπλήξει με την απόδοσή του. Η αιτία είναι ίδια με τους περισσότερους μουσουλμάνους στον κόσμο αυτή την εποχή και είναι το Ραμαζάνι. Είναι δύσκολο, όταν έχεις προπόνηση δύο φορές τη μέρα. Στη Νιμ ήμασταν αρκετοί Μουσουλμάνοι και ήταν πιο εύκολο, αλλά όταν είσαι μόνος σου υπάρχει πρόβλημα, παραδέχεται, πριν αποκαλύψει κι άλλες πτυχές της προσωπικότητάς του. Όπως, για παράδειγμα, το πόσο του λείπει η πατρίδα του και η οικογένειά του, η αδυναμία που έχει στον κινηματογράφο, αλλά και στο Play Station.

9,5. Η πρόκληση!

Στη Λίβερπουλ πήρε την πρώτη του σεζόν το νούμερο 42 και το άλλαξε στο 31. Στην Εθνική του ομάδα προτιμά να φοράει το 8, το οποίο όμως στον ΠΑΟΚ είναι κατειλημμένο. Μόνη του επιλογή είναι το 10! Κι ας θεωρεί τον εαυτό του... 9,5!

Uploads
    2

Στόχος το πρωτάθλημα
    8fb760d0f36e5679ffc7cfbe995bed46_L.jpg

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ, που έχρισε ως προτεραιότητα το πρωτάθλημα, τον ίδιο, τον ανταγωνισμό στην επιθετική γραμμή της ομάδας αλλά και τη διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ μίλησε ο Λούσιο Φιλομένο.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport 103 FM. Αναλυτικά τα όσα είπε: για τους στόχους που έχουν τεθεί από τον Δικέφαλο του βορρά.

Τα συναισθήματα είναι μοναδικά. 'Ήταν σπουδαίο για μας που προκριθήκαμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και παράλληλα μπήκαμε με νίκη στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας τον κίνδυνο της παγίδας στην πρεμιέρα. Το όνειρό της Ευρώπης για μας συνεχίζεται, ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχει το πρωτάθλημα.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι και σε όλους τους στόχους μας. Να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Το γκρουπ στο οποίο κληρωθήκαμε είναι καλό, αλλά εμείς διαθέτουμε δυνατή ομάδα".

Για το Γιουρόπα Λιγκ:

Η Βιγιαρεάλ υποτίθεται ότι είναι το φαβορί. Μιλάμε, όμως, για ποδόσφαιρο, έντεκα εναντίον έντεκα. Θα παλέψουμε, είμαστε στην ίδια θέση με όλες τις ομάδες. Στα χαρτιά, σε κάθε γκρουπ, υπάρχουν ένα ή δύο φαβορί, θα δούμε όμως τι θα συμβεί στο γήπεδο. Εμείς μπορούμε πρόκριση.

Έχουμε αυτοπεποίθηση , κόντρα στον Άγιαξ και την Φενέρμπαχτσε δείξαμε ότι ήμασταν στο ίδιο επίπεδο με αυτές τις ομάδες. Θα δούμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε μία από τις δύο ομάδες που θα προκριθούν

Το στόχο του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, ο στόχος είναι ο τίτλος, αλλά είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε γι' αυτό. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται, αν γίνεται να πάρουμε τον τίτλο, θα το κυνηγήσουμε. Όπως λέτε και εσείς στην Ελλάδα.... σιγά-σιγά (σ. σ. το είπε στα ελληνικά), να κερδίζουμε για να πάμε για τίτλο.

Τον ανταγωνισμό στην επίθεση:

Ο ανταγωνισμός είναι το σημαντικότερο σε μία ομάδα. Εμένα μου αρέσει αυτό. Δίνει κίνητρο σε ένα παίκτη. Πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός σε όλα τα ματς. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, να ανταγωνίζεσαι κάθε μέρα της εβδομάδας για μία θέση στην ενδεκάδα. Το μόνο που θέλω είναι να έχω την υγεία μου.

Uploads
    2

Re: Ολυμπιακός-Μακάμπι 2-1

Οι ΠΑΟΚτσήδες στη Θύρα-4...

Στην πολύ... οικεία για αυτούς θύρα-4 του γηπέδου της Τρίπολης θα βρεθούν στο τέλος της άλλης εβδομάδας (μένει να διευκρινιστεί αν το ματς γίνει Σάββατο όπως διαφαίνεται ή Κυριακή και ποια ώρα) 498 οπαδοί του ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του Αστέρα αφού πήρε "το πράσινο φως" των αρμόδιων αρχών για τη στατικότητα της κερκίδας των φιλοξενουμένων, αλλά και της Αστυνομία, ενημέρωσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι χορηγεί 498 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της. Παράλληλα, έγινε σύσταση να ενημερωθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ότιι δεν θα μπορούν να παραβρεθούν σε άλλες κερκίδες, στις οποίες θα βρίσκονται οι οπαδοί του Αστέρα

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας (6/9)

Τα εισιτήρια θα αποσταλούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (6/9) παρουσία όλων των εμπλεκομένων πλευρών.

Η τιμή του κάθε εισιτηρίου έχει οριστεί στα 25 ευρώ και ήδη η ΠΑΕ έχει κάνει μία σχετική συζήτηση με τους οργανωμένους για την μετακίνηση στην πόλη της Πελοποννήσου.
    Attached Images Attached Images

Uploads
    2

Re: Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ,Στοιχημα & Αλλα Αθληματα.

Τα γενέθλια της Τούμπας

472a6e5af7af1f15a9f8ef7f25b63f5d_L.jpg

Σήμερα συμπληρώνονται 51 χρόνια από την ημέρα που για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στο γήπεδο της Τούμπας.

Ήταν 6 Σεπτεμβρίου του 1959 όταν ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε για πρώτη φορά αντίπαλο στην Τούμπα. Η πρώτη φιλοξενούμενη ήταν η ΑΕΚ, με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν των έτερων Κωνσταντινουπολιτών με 1-0 χάρη σε γκολ του Κιουρτζή.

Ο ΠΑΟΚ πριν από το γήπεδο που βρίσκεται στην Τούμπα αγωνιζόταν στην περιοχή Συντριβανίου της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, επειδή το γήπεδο δεν χωρούσε την ομάδα, αποφασίστηκε ο Δικέφαλος του Βορρά να αγοράσει συνολικά 30 στρέμματα της Τούμπας πληρώνοντας στο Ταμείο Εθνικής Αμύνης 1.500.000 δραχμές, τα οποία κατανεμήθηκαν σε δόσεις για δέκα συναπτά έτη.

Advertise Here