Направих сървар под линукс сложих му newcamd искам с друг компютър със Скайстар2 карта и wincsc клиент да мога да се свързвам кажете как става настроиката на cfg фаила на линукса със ITV карта съм и на wincsc клиента не ми се открива топлата вода.![]()
Направих сървар под линукс сложих му newcamd искам с друг компютър със Скайстар2 карта и wincsc клиент да мога да се свързвам кажете как става настроиката на cfg фаила на линукса със ITV карта съм и на wincsc клиента не ми се открива топлата вода.![]()
Izvinqvai,nerazbiram za kakvo govori6.
Topli vodi??? Da ne i izte4e vodata,karai q v rodilnoto.
Страшно ми помогнаOriginally Posted by swan1
![]()
badi po podroben i po to4en
Pone az ne ti razbiram initsialite???wincsc,newcamd,cfg, ili ne6to takova.
kato ne znaem za kakvo stava ? ne moga i da pomogna.
Pone za men e taka,a moje i da ne znam.
No 4ovek s pitane znae6 do kade stiga.
Sorry
Човекът се опитва да шерне карта на ITV като сървърът е под Линукс. Ако не си наясно с нещата за тази операционна система няма да е лоше да дадеш тук конфигурационните файлове, пък и да са със сменени айпи-та. Firewall има ли на Линукса?
Пък има и вин решение тук - http://satfilez.dyndns.tv/index.php?...rectory=OTHERS
ти трябваNewCS_completegui.zip
NewCS + GUI настроен за sm/phoenix
Az ne mislq,4e znam vsi4ko.
No ne mi e qsen ?. A kakvo lo6o ima.
Pone my otgovorix,i pitax.a drygite samo 4etet foruma,
I iskam da my pomogna s ne6to
ako moga.
Ами то е видно, че не е задал добре въпросът, но ако даде повече информация кое как се опитва да настрои, може и да текне топлата вода.:-d Стига съм плямпал, да помогнем на човека.
Със сървара под линкса всичко е ок не мога да настроя Wincsc клиента на другия компютър където е windows значи отвори картината за няколко секунди и всичко замря някои има ли идея как да го настроя.Originally Posted by dtab
Opita li da q iztrie6,i pak da q istalira6 na novo.
Оправих го![]()