arkadaslar goldmaster 57000s fta için güncel yazılım ve ykleme loader' ı nerden bulabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim
arkadaslar goldmaster 57000s fta için güncel yazılım ve ykleme loader' ı nerden bulabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim
dostum 57000 s dediğin 9400 e benziyormu arkasında s-video çıkışı varmı onu söle
dostum goldmaster 9400 fta yazılımını yükleyebilirsin
Zaten goldmaster ın bir yazılımı bir çok modele uyuyor sadece dış görünüşü değiştiriyorlar
yardımın için teşekkürler arkadaşım. Yalnız bu programın aynısını yüklemeye çalıştım daha önce tüm uyum modlarını ve bağlantı hızlarını denedim yinede her seferinde e-03 (external error occured) hatası veriyor. Belki farklı bir şey vardır diye sormuştum.
o zaman dostum 57000s olan buna uyuyor valla bir şey diyemicem
dostum 57000s fta ya 9400 fta yazılımı uyar yazıyor makinan fta değil mi çünkü 57000 cı yada 9400v cı olur yazıyor ama E-03 hatası yazılım uymuyor hatsıdır onun için bir şey diyemicem diğer yazılımları denemeni tavsiye ederim siteye ekledim belki biri olur
çok teşekkürler en kısa zamanda deneyeceğim. Kolay gelsin
golmaster yüklemede E-03 E-06 hata kesin çözumOriginally Posted by LeOnaSHeRMie
bazı anakarlarda tf loader çalışmamaktadır bunun için aşağıdaki işlemleri yapın!!!
Hyper-Threading özellikli anakartlarda TF loader çalışmıyor bunun için kapatılması gerekiyor bu özellik.. Biostan Hyper-Threading bu özelliği kapatıp tekrar yükleme yapınız..yine yükleme yapamıyorsanız bilgisayarım,dan C içindeki WİNDOWS dosya içindeki TEMP DOSYAsını silin veya içini silerek boş konuma getirin
Hyper-Threading özellikli olduğunu anlamak için .....
Bilgisayarı Hyper-Threading özelliğini anlamak için masa üzerindeki bilgisayarımı sağ tuş ile tıklayarak özellikler daha sonra karşınıza çıkan pencereden Donanım ---- aygıt yöneticisi daha sonra işlemcilerin üzerinde çift tıklayarak anlayabiliriz eğer 2 adet işlemci modeli yazıyorsa Hyper-Threading anakart kullanılıyorsunuz anlamına geliyor...
kolay gelsin
Originally Posted by abbaas
golmaster yüklemede E-03 E-06 hata kesin çözum
bazı anakarlarda tf loader çalışmamaktadır bunun için aşağıdaki işlemleri yapın!!!
Hyper-Threading özellikli anakartlarda TF loader çalışmıyor bunun için kapatılması gerekiyor bu özellik.. Biostan Hyper-Threading bu özelliği kapatıp tekrar yükleme yapınız..yine yükleme yapamıyorsanız bilgisayarım,dan C içindeki WİNDOWS dosya içindeki TEMP DOSYAsını silin veya içini silerek boş konuma getirin
Hyper-Threading özellikli olduğunu anlamak için .....
Bilgisayarı Hyper-Threading özelliğini anlamak için masa üzerindeki bilgisayarımı sağ tuş ile tıklayarak özellikler daha sonra karşınıza çıkan pencereden Donanım ---- aygıt yöneticisi daha sonra işlemcilerin üzerinde çift tıklayarak anlayabiliriz eğer 2 adet işlemci modeli yazıyorsa Hyper-Threading anakart kullanılıyorsunuz anlamına geliyor...
kolay gelsin
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sorunu başka bir pc kullanarak çözdüm. Muhtemelen benim anakartın gerizekalılığından oluyor denemediğim ayar kalmadı ama onunla olmadı.