just got a gammacard today from:kiwi....pe,programmed with file 29-8-09
and surprice,clear both nova gr&cy
just got a gammacard today from:kiwi....pe,programmed with file 29-8-09
and surprice,clear both nova gr&cy
Gamma Card update.. dt 05/10/2009
Gjithshka ok.
sot me ra ne dore per here te pare nje gama kart titanium e re version 5.3 qe hap paketen e noves por n.q.s e dini ajo kart nuk luan ne cdo aparatur ,simbas informacioneve qe kam ,luan me shum tek aparatura me ali chip dhe ne di ne disa aparaturan sigurisht me mudula etjer...sot provova tek aparaturat OPTICUM
7300ci2cx,7100cxe,4100tscx,dhe x10.Ne keto aparatura punon shkellqyeshem menjefjale ali a,c.e dhe chip 5119 .
nuk pononte te OPTICUM 8000cx dhe 80002cicx
keto provova une ...ndoshta keto te dhena mund te jene te dobishme .....naten te gjitheve
cnl-19° est
use gamma loader 1.1
Cuna kini parasysh, mos postoni materiale te te tjerve pa i testuar vete, eshte shtuar numeri i antarve qe postojne ne menyre te tille, ckuptim ka te postosh nje key ose nje softcam kur se ke provuar vete? ne te shumten e ketyre posteve materiali nuk punon, prandaj do ishte mire te mos postoni fare materiale te tilla qofte dhe per te shtuar disi numrin e postimeve, kjo vlen dhe per rastin me siper kur nje antar poston nje material ne nje vend ku seshte per te. Nuk duhet tju kujtojme regulloren ne cdo postim se ska lezet. Prandaj kini me kujdes me postimet qe te jene sa rigoroze dhe te pranueshme jo thjesht "COPY/PASTE" KOPJO/PASO - dhe se fundi perdorni gjuhen tone shqipe ne forum per cdo material, nqs keni mangesi me perkthimin perdorni translatoret e Internetit qe jane plot.
Postimi gabuar i vorribomsi duhet spostohet tek tema smartcard FUN CARD
persh!
kam nje karte te bardhe mesa me tha nje shoku im i hapte noven por tani nuk e hap..... nuk hapet me nova apo ka ndonje gje tjetr per ti bere kesaj karte kush munt te me thote????????///