Ketu keni nje program per gjetjen e celesave online.
Mjafton te keni nje lidhje interneti dhe te kerkoni Kodin.
Shpresoj Tju vleje dhe juve.
Per mua eshte i papare....
Ketu keni nje program per gjetjen e celesave online.
Mjafton te keni nje lidhje interneti dhe te kerkoni Kodin.
Shpresoj Tju vleje dhe juve.
Per mua eshte i papare....
O Durresi, File i Wordit ishte ne rregull, por ky File tjeter ishte me virus, se ma fshiu antivirusi menjehere.
Une sapo e pashe kete post dhe e provova por asnje virus![]()
Gerti ka mundesi qe antivirusi yt mund te mos njohe ndonje dosjje te tij e thjesht te thote qe mund te jete e rrezikshme se dhe une me kaspersky jam dhe sma ben nje gje te tille.
Dhe nqs thua qe sja vlen si program, edhe mbase, nqs ti ke mundesi te tjera qe mund gjesh dhe me shpejt shifrat na e thuaj ta ndajme se bashku. :)
Gjithsesi ne jemi ketu per te shperndare me te tjeret ate qe mendojme se ja vlen per tu shperndare. Thnx
i testuar me avast anti virus dhe nuk ka asgje.mos kini frike.(se u be si chat anti virusi)si soft nuk eshte i keq dhe celsat e digi tv mua me nje linje bloze qe kam mi nxjerr pernjeheresh.![]()
@durresi mos me keqkupto te lutemprogrami qe ti ke postuar eshte shume i vlefshem por po them se per ata qe i duan kodet sapo te mbyllen nuk ja vlen, se sic thashe tek ky programi kodet dalin 40 minuta mbrapa me kupton sa rrine duke pritur kete program duke nxjerr kodet e digi tv ose te ndonje tjetri ato kane dale ne forum shume kohe me perpara
![]()
Nuk po te keqkuptoj, do provojme shume derisa te gjejme me te miren.
si tha ai kur gjeti driten, "Seshte se kam deshtuar me mijera here, por me mijera here kuptova qe ata sjane drita. :)