Originally Posted by DORIFORIKA NEA Τα Δορυφορικά Νέα χαιρετίζουν την ελληνική κοινότητα του satsupreme.com Καλως ηρθατε παιδια ......
kalimera stin pare....
Originally Posted by O_Bill Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ αρκετούς μήνες τις συζητήσεις στα διάφορα θέματα του φόρουμ, είπα σήμερα να γίνω κι εγώ μέλος, τσάμπα είναι :) kalosorises file mou
Originally Posted by DORIFORIKA NEA Τα Δορυφορικά Νέα χαιρετίζουν την ελληνική κοινότητα του satsupreme.com kalosorises file mou
Γεια σας, καλώς σας βρήκα και εγώ. με περιμένει πολύ διάβασμα γιατί είπα να ασχοληθώ και εγώ με δορυφορικά και δυστυχώς με την ν@β@.
Originally Posted by taxiarhisv Γεια σας, καλώς σας βρήκα και εγώ. με περιμένει πολύ διάβασμα γιατί είπα να ασχοληθώ και εγώ με δορυφορικά και δυστυχώς με την ν@β@. καλώς ήρθες φίλε μου στη παρέα μας.
Originally Posted by taxiarhisv Γεια σας, καλώς σας βρήκα και εγώ. με περιμένει πολύ διάβασμα γιατί είπα να ασχοληθώ και εγώ με δορυφορικά και δυστυχώς με την ν@β@. Καλώς όρισες στη παρέα μας.Σου εύχομαι καλό διάβασμα !! Φυσικά σε όποια απορία σου ,να είσαι σίγουρος,θα βρεθούν πολλοί να σε βοηθήσουν.
Originally Posted by taxiarhisv Γεια σας, καλώς σας βρήκα και εγώ. με περιμένει πολύ διάβασμα γιατί είπα να ασχοληθώ και εγώ με δορυφορικά και δυστυχώς με την ν@β@. kalos irtheskai kali diamoni na exeis
Originally Posted by xaris36 Καλώς όρισες φίλε μου .
Forum Rules