nai kathe 4 xronia o flebarhs exei 29!!!
den doyleyo kanena orismeni poy to perasan me to 1.1 doyleyei kanonika
ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ site na to ΒΡΟΥΜΕ
Mallon den diabastike prosektika auto pou egrapsa...
einai kai auto simadi tou tropou skepseos ton neo-ellinon
Ta board den exoun skopo na prosferoun se kanenan prosopiki boitheia..einai ANTALGI APOPSEON, EROTISEON..
kai mesa se autin tin antalagi ton apopseon prosferetai EMESA i boitheia me to diabasma..
Kai an niothei kapoios oti boithise, den simainei oti prepei tha parei kai to euxaristo...
I ikanopoiisi den einai to euxaristo tou allou, alla i prosfora stin koinotita...
To na antimetopizei kapoios tous allous AF YPSILOY einai katarxas aisxro...
An den goustarei den symmetexei..
Opois exei dei, diabasei, asxolithei kai me ksena boards, kserei tin TERASTIA diafora poiotitas me auto (tin elliniki gonia)...
ok sorry politeris
Γειασας .Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν παίζουν τα GR στην titanium
* ΑΡΧΕΙΑ για Κάρτες, Δέκτες ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ; Για να σταματήσουν οι χιλιάδες ερωτήσεις..Και αυτο το χάος όπου λεγονται πράγματα ξανά και ξανά και δεν μπορεί κάποιος να τα βρει συγκεντρωμένα και ξανακάνει τις ιδιες και τις ίδιες ερωτήσεις Εγώ δεν μπορώ να απαντήσω γιατι γνωρίζω τα μισά και κάπως αρκετά ανορθόδοξες διαδικασίες για να γίνουν αυτά που ρωτάω και επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας καλύτερα να απαντηθούν , αν γίνετε αυτά ΜΟΝΟ απο κάποιον που γνωρίζει πραγματικά .. Ευχαριστώ
Σε περιπτωση που γνωρίζετε καποια απο τις ερωτήσεις παρακαλώ απαντήστε βάζοντας μπρόστα τα σχόλια σας ,ακολουθούμενα απο τον αριθμό της ερώτησης και την απάντηση σας. Παρακαλώ όχι ερωτήσεις άλλες πιστεύω ότι αυτές είναι αρκετες, για να μην χαθεί ο μπούσουλας εδω μέσα και ψάχνουμε να δούμε τι είπε ποιός , Όταν και εφόσον απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις τοτε θα κάνουμε ένα FAQ μέ όλες τις απαντήσεις και θα το αναρτήσουμε για να είναι όλες αυτές οι χρήσιμες πληροφορίες συγκεντρωμένες.. Ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα πολύ και την συμμετοχή του XANIARA, SNAKIE, AMPELIOTI και γενικά όσων γνωρίζουν , ευχαριστώ.
1) Τι είναι HSN; , τι είναι PROV00; , τι είναι PROV10;, τι είναι ASCII;, τι είναι COCO;
2) Τι είναι η gamma και τι η tita; ποιες οι διαφορές τους;
3) Μπορούμε αν έχουμε μια οποιαδήποτε άδεια κάρτα να περάσουμε το os της gamma ή της titas ? Παίζει ρόλο η κατασκευαστική δομή της κάθε καρτας προκειμένου να δεχθούν κάποιο συγκεκριμένο OS?
4)Μπορούμε να δώσουμε συγκεκριμένο HSN και PROV σε γάτα ; (τις αρεσκείας μας το HSN και PROV-δηλαδή π.χ. εγώ θέλω να δώσω 123456)
5) Ποια είναι ακριβώς η διαδικάσία για να επιτευχθεί αυτό; (με οσο δυνατον περισσότερες λεπτομέρειες η διαδικασία) (ΕΔΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ clone ΑΠΟ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ σε περίπτωση που δώσουμε συγκεκριμένα HSN και PROV, αφού διαβάσουμε πρώτα την ορίτζιναλ)
6) Ποια προγράμματα χρειαζόμαστε ? Και πως θα τα χρησιμοποιήσουμε αυτά ;
7) Τι είναι Logarisma και σε τι χρησιμεύει? Ποια είναι τα κλειδιά που παίρνουμε απο λογγάρισμα και σε τι χρησιμεύει το καθένα; Ποια είναι τα σημαντικότερα που κρατάμε απο ένα λογγάρισμα ? (πχ C3, CB)
8)Ποια η διαφορά φαγητού για gamma και φαγητού για tita?
ΑΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΩ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ - ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΣΜΙΑ ,ΗΣΥΧΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ MODS