Originally Posted by
tzanampetis
αν σημαινει συντονιστής τότε παίρνω πίσω τα πάντα και έχεις απόλυτο δίκιο.....σε πληροφορώ πάντως ότι δεν με νοιάζει μόνο να παίζει η κάρτα μου.....δυστυχώς όμως κατάντησε σε αυτό το φόρουμ να βλέπεις συνέχεια posts "ρε παιδιά 'εχει κανείς φαγάκι?help " κλπ......να σου πω γιατί γίνεται αυτό?γιατί έχει μεταβληθεί σε τόπο που το μόνο που νοιάζει κάποιον είναι να ταιστεί και να φύγει.....εγώ όμως φίλε satgeo θέλω να εμβαθύνω.....καταλαβαίνω γιατί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να εμβαθύνω όμως πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος το φόρουμ να αποκτήσει νέα θέματα δεν μπορεί να επικεντρώνεται μόνο στην ιστορία τάισμα.....δηλαδή κάποιοι από εμάς που ξέρουμε κάποια πράγματα επειδή διαβάσαμε μας βοηθήσανε κάποιοι τι νόημα έχει να μπαίνουμε πλέον αν δεν μπορούμε να μάθουμε κάτι καινούριο?ανακυκλώνονται τα ίδια πράγματα άμα διαβάσεις συνέχεια λέγονται τα ίδια και τα ίδια.....μήπως πρέπει να εμπλουτιστεί λίγο η θεματολογία?ο αρχάριος όπως εγώ που έμαθα κάποια πράγματα και ανέβηκα ένα σκαλί μπορώ τίποτα να μάθω καινούριο?αυτό είναι το ερώτημα φίλε εγώ να βοηθήσω θέλω πίστεψέ με βάλτε και άλλα θέματα όπως αυτό με τα κινητά π.χ. γιατί πολύ φοβάμαι ότι πολλά παιδιά αξιόλογα αυτή τη στιγμή είτε μένουν αθόρυβα και δεν συμμετέχουν διλοτι σου λέει τι να πω όλα απαντημένα είναι έχω παρατηρήσει όμως ότι όταν κάποιος ρωτάει κάτι αξιόλογο κάποιοι έμπειροι στα δορυφορικά του απαντάνε....εχω την εντύπωση ότι όλη αυτή η ιστορία βρες μου φιλέτο βάλε μου φιλέτο τι παίζει τι δεν παίζει κλπ έχει γίνει κουραστική.....ελπίζω να καταλαβαίνεις το νόημα της παρέμβασης μιλάω.έγραψα όλα αυτά επειδή θεωρώ ότι στο παρόν thread μπορούμε να πούμε τις απόψεις μας συμβάλλοντας στην ποιοτική καλυτέρευση του φόρουμ...περιμένω με ενδιαφέρον και την άποψή σου όπως και την άποψη και άλλων στα λεγόμενά μου και αν εγώ νιώθω έτσι ή είναι και άλλοι που συμμερίζονται την άποψή μου πάντα με σεβασμό στο έργο που εσείς οι mods επιτελείτε εδώ μέσα.....φιλικά τζαναμπέτης