kalo vradi se olous paidia!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΧΑΝΙΑΡΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ (ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ) ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
το ακατάσχετο σβήσιμο posts που δεν είναι μόνο ύβρεις αλλά και διάφορα άλλα με βρίσκει και μένα αντίθετο.....πάω να διαβάσω κάτι και δεν υπάρχει ειρμός σκέψης επειδή έχουνε σβηστεί ένα κάρο posts και στη συνέχεια δεν μπορεί κανείς να καταλάβει τίποτα....και επειδή η άποψή μου είναι ότι κανείς δεν πρόκειται να πείσει κανέναν για οτιδήποτε διότι ο καθένας από ότι βλέπω μουλαρώνει αντί να είναι συζητήσιμος και επειδή δεν μπορώ ούτε εγώ ούτε κανένας να φτιάξουμε είτε αυτό το φόρουμ είτε οποιοδήποτε κομμάτι της κοινωνίας και επειδή κατάλαβα ότι περισσότερη σημασία για ένα φόρουμ έχει η επισκεψιμότητα και όχι η ποιότητα από τη δικιά μου την πλευρά οι παρεμβάσεις μου θα είναι ελαχιστότατες...ούτως ει άλλως μάλλον πρόβλημα δημιουργώ σε σημείο που να θεωρούμαι γραφικός.....εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα συννενοούνται 4-5 φιλαράκια τα οποία τα βρίσκουνε παρά να συμμετέχουνε κάπου που κάθε μέρα επικρατεί ένα μπάχαλο στο οποίο όλες οι πλευρές έχουν βάλει το λιθαράκι τους για να επικρατεί αυτή η κατάσταση......προσωπικά η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί δεν μου αρέσει καθόλου και εκφράζω και εγώ με αυτό το post μου τη δυσαρέσκειά μου.....εγώ είμαι άλλης άποψης θα με ενδιέφερε η ποιότητα και όχι η ποσότητα δυστυχώς εδώ η άποψη που κυριαρχεί είναι ότι μας νοιάζει να έχουμε περισσότερο κόσμο και επειδή κάποια συγκεκριμένα άτομα τραβάνε κόσμο πρέπει να έχουνε ασυλία.....ε εγώ διαφωνώ με αυτήν την άποψη και την διατυπώνω μέσα σε αυτό το post μια και μου δίνετε το δικαίωμα μέσα από το thread για τα παράπονα να την εκφράσω......
μια παρατήρηση επί της διαδικασίας των μαθημάτων που γίνονται στην ενότητα με τα φαγητά πιστεύω θα ήταν προτιμότερο να ετοιμαστεί ένα μεγάλο thread με ότι έχει αποφασιστεί να μάθουμε από τον therapia διότι έτσι που γράφονται κάποια πράγματα κουράζουν και πετάγεται ο καθένας ανάμεσα και λέει ότι θέλει......ας ετοιμαστεί ένα μεγάλο άρθρο με χρήσιμες πληροφορίες και ότι εκείνος θέλει να δώσει στον κόσμο και μετά ότι απορίες υπάρχουν ας συζητηθούν εκ των υστέρων στο thread με τα φαγητά .....αυτό είναι απλά μια πρόταση .....άντε επιτέλους να μάθουμε κάτι καινούριο άργησε αλλά ελπίζω να συνεχίσει έτσι....![]()
bravo tzanabeti ides den theli kopo ala tropo apla na min lete asheta pragmata kai tha mathoume ta panta tora peri fileton afto den mou anoigi afto den mou kani iparhoun ta pm msn kai an thelete anoigoume ena thread pou na lei parakalo voithiste kai eki tha lete den mou anoigi den doulevi to programer den eho atr kai oti alo thelete ala se sigekrimena thrad na leme bourdes ine krima na ise sigouros post me apories epi tou thematos den tha svinonte apo kanena akoma kai an aftes i apories ine aftonoites sigoura den iste oloi sto idio epipedo kai kathe aporia sevasti apo olous
ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ
Mods του Forum απαιτώ τη άμεση διαγραφή μου. Δεν δέχομαι να συνεχίσω να μετέχω σε μια συζήτηση όπου καταπατάτε το δικαίωμα τις έκφρασης μου. Δεν είναι δυνατόν να διαγράφονται τα post συνεχώς με την αιτιολογία ότι είναι off topic. Δεν είναι δυνατόν να μην δίνεται η δυνατότητα στα αλλά μέλη να κρίνουν τις απόψεις μου. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΜΑΙ. Δεν πίστεψα και δεν πιστεύω ότι οι δίκες κεκλισμένων των θυρών χωρίς δυνατότητα υπεράσπισης του κατηγορουμένου είναι σωστές ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. Δεν μετέχω σε συζητήσεις όπου το 50% τον ποστ σβήνονται.
Είμαι μέλος του Forum από το 2006 και λυπάμαι που αναγκάζομαι να πάρω αυτή την απόφαση αλλά αν εσείς αποφασίσατε να κατεβάσετε τα βρακια σε αυτοαποκαλούμενους exrert, στον βωμό της πρόσκαιρης επισκεψιμοτητας δεν θα σας ακολουθήσω.
Και μη πει κανείς καμιά εξυπνάδα "βρισε" για να διαγραφής. Θέλω να διαγραφώ όπως εγγράφηκα με αξιοπρέπεια.
Σας επισυνάπτω το post που διαγράφηκε για να έχετε άποψη.
Originally Posted by therapia
apo oti vlepete de bori na gini seminario olo kai kapios kathe fora tha ta kani mantara gia na eksipiretisi ta prosopikatou thelo eno pigene mia hara to thread arhise o alos me soria katevaton post na mas zalizi pos kai ti me to arhio an tha anteksi poso tha anteksi kai ola ta shetika
kai apo pote re therapia xristikes o kritis ton panton. fagita..... einai to topic gia fagito aporoyse o anthropos. giati den sevese tis agonies ton allon. kai se teliki analisi an kapoios einai ektos thematos yparxoyn sigkekrimena metra gia tin simorfosi OXI SBISIMO TON POST. Den mas aresi i logokrisia.
KITRINISEME AN EIMAI EKTOS THEMATOS ALLA DEN EXEIS DIKAIOMA NA SBINIS TA POST
kai esi den ehis dikeoma na kanis mantara kathe fora ta thread me asheta pragmata pou iponomevoun fasaries kai aposintonismo ta post pou se prosvalane kai se vrizane svistikane prospathise na ise me to sinolo kai ohi me ta prosopika sou thelo tora an thes na diagrafis ine poli aplo min ksanapatisis