Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 93 of 316 FirstFirst ... 43688388919293949598103118143193 ... LastLast
Results 921 to 930 of 3155

Thread: Καλάθι αχρήστων ~~~ Kouvas ~~~ 01

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Re: * Parapona, Kataggelies, Kontres, Paratiriseis, ΚΟΥΒΑΣ *

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    pedes min pedeveste kai mhn psaxnete ...distixos ego kapote hxa parei to meros
    tou filou carrier ...giati leo dimokratia exoume ..as pei o ka8enas thn
    gnomi tou..ALLA me megali mou lypi diapistosa oti pada kai synexeia eixe
    provlima ...ola tou ftegane ola htan strava ola htan almira...
    prospa8ouse me kapio tropo na parousiastei san 8uma kai san
    adikimenos
    opos kapios hpe polu sosta forum=help tetoies<< ksines >>
    migiagixtes symperifores den armozoun edo afou mono provlima kai
    adidikies prokaloun ...otan kapios nomizei oti einai Adikimenos h
    ton exoun prosvali h vrisi xoris logo kate' me to pio sosto einai
    na vgi kai na pei dimosia ...aderfia o tade mou ekane-hpe-egrapse
    afto kai afto kai zhto na timori8ei kai loipa..etsi sta isa.
    o sygekrimenos filos omos leei kati atopa kai kati asynartisies
    pou mono aftos katalaveni..etsi perno to meros tou @satgeo
    file mou @creta giati hparxei perel8on ...kai vlepo 8a yparxei
    kai mellon

Tora to 8ema klikas...ti paei na pei klika?
    mallon symaxia enoeite...kalos h kakos edo hparxoun
    atoma pou gnorizode metaksy tou h exoun alles ikiotites
    pou apextisan meso msn h skype h apo to thlefono
    afto nai einai ali8ia..
    ALLA ean hparxei symaxia -klika h opoia energi gia to kako
    ton allon filon edo mesa ego den 8elo oute na to pistepso
    oute exei pesi sthn adilipsi mou kati tetoio..
    an enoeite oti merikoi exoun np fagita kai den ta dinoun
    sas leo NAI isxuei...ALLA pistevo pos etsi einai kalitera.
    as fenete to anapoda...giati merikoi pou zhtousan -tan
    fagita taxa gia prosopiki xrhsh afou ta piran meta apo
    polla prakalia kai lykofilies ...........META ta poulousan
    se allous filous 100 150 euro ..nai exoun ginei kai afta.
    opos o allos pou tou dinis fagitio na di prosopika to
    pernei kai to anevazei se allo fora kai to pezi magas.
    ETSI loipon dimiourgi8ikan pigadakia pou eseis ta lete klikes
    apo atoma pou forane padelonia kai exoun kerdisei
    thn empistoshnh metaksy tous.

kalhspera
    eise 10000000000000000000000000000000000000+ sostos sauta pou aneferes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. Advertise Here
    VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by creta View Post
    Εγω απορω φιλε satgeo γιατι δεν διαβαζεις με προσοχη πριν αρχισεις να κατηγορεις
    και να γραφεις για μεροληψιες, κολητους και ημετερους.

Αν προσεχες θα εβλεπες πως εγω απαντησα στον frantic2 <οχι στον carier εκει που εγραφε - edw exei polla "nomisterakia">.
    Θα εβλεπες πως 'καποιος' αλλαξε την δικη μου απαντηση.
    Θα εβλεπες πως 'καποιος' εσβησε μετακινησε και ανακατεψε ολες τις απαντησεις.
    Αν ο εφιαλτης σου λεγεται parxar δεν σου φταινε οι υπολοιποι.
    Καλιο να μεινουν πεντε κουκοι παρα δεκα κορακια..
    O parxar den eine efialtis mou mallon anapoda ta eipes ego tou exo gini efialtis giati kathe fora pou mpeni wrizi ke leei oti den ton niazi gia to ban pou tha faei ,pistewo na to diawases asxeta an edikses adiaforia sta legomena tou
    ke fisika o frantic2 eine to ido prosopo ke den xriazete na asxolitho me kathe kenourgio nic apo ena gelotopio!!!
    gia tous allous pou les an exo prowlima ego den exo kanena mallon esi exis me para pollus apo edo mesa, ke eine aksio aporias apo to pouthena na se kanoune mod ke apo tin mia stigmi stin alli na kanis oti thelis xoris kamia sinenoisi me tous allous mod..i kano mipos lathos???
    Wre file creta exo mia erotisi??
    giati na eise o monadikos mod pou stelni sinexia report stous Admin???
    ke gia tous aplous user report simeni anafora stous Admin gia oti ginete edo mesa!!!

Senior Member
    Uploads
    0

και εγώ με τη σειρά μου για να πω τη γνώμη μου θεωρώ ότι παίζονται παιχνίδια από κάποιους εδώ μέσα που κρατάνε μια συγκεκριμένη στάση ανάλογα με το τι θέλουν να πουλήσουν ή να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα....θα προτιμούσα κάποιος που είναι έμπορος να σου λέει έστω και προσωπικά ότι ναι ρε φίλε εγώ νοιάζομαι να πουλήσω αλλά τουλάχιστον θα πουλήσω θα σε βοηθήσω και θα αμειφτώ.....δεν ανέχομαι όμως για να κονομήσει κάποιος να αναφέρει πράγματα που όταν τα διασταυρώνουμε εμείς από κάποιους άλλους που επίσης είναι έμποροι διαπιστώνουμε ότι είναι ψέμματα......και επειδή τυχαίνει πολλοί από εμάς να έχουμε καταλάβει τι παίζεται από συγκεκριμένα άτομα και επίσης έχουμε καταλάβει ποιοι παίζουν παιχνίδια και ποιοι ναι μεν είναι έμποροι αλλά φοράνε και παντελόνια και όχι ζαρτιέρες θεωρώ ανεπίτρεπτο όταν όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ ξέρουμε τι παίζεται να μας νοιάζει περισσότερο να έχουμε κόσμο εδώ μέσα παρά να έχουμε μια συγκεκριμένη ποιότητα ανεξάρτητα αν πούμε στο καλό και να μας γράφεις σε άτομα που μπορεί να φέρνουν κόσμο στο φόρουμ αλλά δεν είναι σωστοί......μην μου πείτε να πω ονόματα όλοι ξέρουν και συντηρείται απλά μια κατάσταση όπου κάποιοι όταν πας να πεις κάτι που δεν συμφέρει σου σβήνουν το ποστ και άλλοι που μπορεί να λένε χειρότερα και τα ποστ μένουν αναλοίωτα....μπαίνω εδώ μέσα απλά για να διαβάζω κάποια πράγματα αλλά δεν μπορώ να ανέχομαι τη σκόπιμη παραπληροφόρηση......πιστεύω πως αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή το φόρουμ θα υπολείπεται σε ποιότητα πράγμα που θα αναγκάσει πολλούς ανθρώπους με ποιότητα και ήθος να το εγκαταλείψουν......το θέμα δεν είναι να έχεις ένα φόρουμ με 10.000 άτομα αλλά ένα φόρουμ με 30 αλλά αυτά τα 30 να δίνουν πραγματικά το είναι τους....εμένα αυτή είναι η γνώμη μου και δεν κατηγορώ κανέναν mod αλλά δεν συμφωνώ γενικά με τη φιλοσοφία ότι μετράει ο κόσμος που φέρνεις.......για μένα μετράνε άλλα πράγματα......και βεβαίως γνώρισα άτομα εδώ μέσα που με βοήθησαν και μπορεί να ήταν κασι έμποροι.......το θέμα όμως είναι να είσαι έμπορος με μπαλλάκια και όχι έμπορος που να λες ψέμματα......και ο νοών νοείτω......

Senior Member
    Uploads
    0

και δεν στοχοποιώ κανένα να εξηγούμαστε μην πάει πουθενά ότι αναφέρομαι συγκεκριμένα σε κάποιον διότι θα πέσετε έξω.........απλά περιγράφω μια κατάσταση που πιστεύω ότι συμβαίνει έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ.......

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by tzanampetis View Post
    και εγώ με τη σειρά μου για να πω τη γνώμη μου θεωρώ ότι παίζονται παιχνίδια από κάποιους εδώ μέσα που κρατάνε μια συγκεκριμένη στάση ανάλογα με το τι θέλουν να πουλήσουν ή να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα....θα προτιμούσα κάποιος που είναι έμπορος να σου λέει έστω και προσωπικά ότι ναι ρε φίλε εγώ νοιάζομαι να πουλήσω αλλά τουλάχιστον θα πουλήσω θα σε βοηθήσω και θα αμειφτώ.....δεν ανέχομαι όμως για να κονομήσει κάποιος να αναφέρει πράγματα που όταν τα διασταυρώνουμε εμείς από κάποιους άλλους που επίσης είναι έμποροι διαπιστώνουμε ότι είναι ψέμματα......και επειδή τυχαίνει πολλοί από εμάς να έχουμε καταλάβει τι παίζεται από συγκεκριμένα άτομα και επίσης έχουμε καταλάβει ποιοι παίζουν παιχνίδια και ποιοι ναι μεν είναι έμποροι αλλά φοράνε και παντελόνια και όχι ζαρτιέρες θεωρώ ανεπίτρεπτο όταν όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ ξέρουμε τι παίζεται να μας νοιάζει περισσότερο να έχουμε κόσμο εδώ μέσα παρά να έχουμε μια συγκεκριμένη ποιότητα ανεξάρτητα αν πούμε στο καλό και να μας γράφεις σε άτομα που μπορεί να φέρνουν κόσμο στο φόρουμ αλλά δεν είναι σωστοί......μην μου πείτε να πω ονόματα όλοι ξέρουν και συντηρείται απλά μια κατάσταση όπου κάποιοι όταν πας να πεις κάτι που δεν συμφέρει σου σβήνουν το ποστ και άλλοι που μπορεί να λένε χειρότερα και τα ποστ μένουν αναλοίωτα....μπαίνω εδώ μέσα απλά για να διαβάζω κάποια πράγματα αλλά δεν μπορώ να ανέχομαι τη σκόπιμη παραπληροφόρηση......πιστεύω πως αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή το φόρουμ θα υπολείπεται σε ποιότητα πράγμα που θα αναγκάσει πολλούς ανθρώπους με ποιότητα και ήθος να το εγκαταλείψουν......το θέμα δεν είναι να έχεις ένα φόρουμ με 10.000 άτομα αλλά ένα φόρουμ με 30 αλλά αυτά τα 30 να δίνουν πραγματικά το είναι τους....εμένα αυτή είναι η γνώμη μου και δεν κατηγορώ κανέναν mod αλλά δεν συμφωνώ γενικά με τη φιλοσοφία ότι μετράει ο κόσμος που φέρνεις.......για μένα μετράνε άλλα πράγματα......και βεβαίως γνώρισα άτομα εδώ μέσα που με βοήθησαν και μπορεί να ήταν κασι έμποροι.......το θέμα όμως είναι να είσαι έμπορος με μπαλλάκια και όχι έμπορος που να λες ψέμματα......και ο νοών νοείτω......
    +100000000000... Η απάντηση θα είναι.... αν δεν σου αρέσει... την βόλτα σου και ασε μας εμάς να κάνουμε ότι θέλουμε εδω...

Εσένα σε θέλω στο forum μου και είμαι σίγουρος οτι θα θες να έρθεις και εσυ...;) Η φιλοσοφία μας είναι αυτό ακριβώς που λες.. Λίγοι...αλλα ΛΕΟΝΤΕΣ...

Banned
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    +100000000000... Η απάντηση θα είναι.... αν δεν σου αρέσει... την βόλτα σου και ασε μας εμάς να κάνουμε ότι θέλουμε εδω...

Εσένα σε θέλω στο forum μου και είμαι σίγουρος οτι θα θες να έρθεις και εσυ...;) Η φιλοσοφία μας είναι αυτό ακριβώς που λες.. Λίγοι...αλλα ΛΕΟΝΤΕΣ...
    file roulitsa , sympathestato to forum sou alla mou ti spaei poly pou einai ola ta endiaferonta kleidomena , kai prepei na pikso sto spam gia na ta do ...

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    file roulitsa , sympathestato to forum sou alla mou ti spaei poly pou einai ola ta endiaferonta kleidomena , kai prepei na pikso sto spam gia na ta do ...
    Αστο αυτό εδώ φιλε μου... Θα κατηγορηθώ οτι μαζεύω και μέλη στο τέλος...

Ξέρετε τι με εκνευριζει αφανταστα??? οτι κοιταμε το δέντρο (gamma) και χάνουμε το δάσος (όλα τα ύπολοιπα δορυφορικα)... Οτι αρπάξει ο κόλος μας... αυτο με εκνευριζει...

Banned
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Αστο αυτό εδώ φιλε μου... Θα κατηγορηθώ οτι μαζεύω και μέλη στο τέλος...

Ξέρετε τι με εκνευριζει αφανταστα??? οτι κοιταμε το δέντρο (gamma) και χάνουμε το δάσος (όλα τα ύπολοιπα δορυφορικα)... Οτι αρπάξει ο κόλος μας... αυτο με εκνευριζει...
    koita ... gi'auto idi dineis stoxo . alla wtf den einai locked mono to thema gia tis g gards , opou pistepse me poloi apo mas exoume tis kabatzes mas . kai oson afora to dasos to exete kripsei piso apo to bouno ... ante na to ksethapseis .

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by tzanampetis View Post
    xaxaxa edaksi kala ta les den peftis kai ekso ...alla molis klisi to gati
    neo kai palio ...eki 8a dis trafic sto fora 3 kai o koukos..

akou @ TZANAMPETI :

o eksypnos mono vlepi tzapma
    o eksypnoteros vlepi tzampa aftos kai oi filoi tou
    o eksypnotatos KONOMAEI me afto pou vlepoun oi alloi

esy pou anoikis?

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    xaxaxa edaksi kala ta les den peftis kai ekso ...alla molis klisi to gati
    neo kai palio ...eki 8a dis trafic sto fora 3 kai o koukos..

Akou @ tzanampeti :

O eksypnos mono vlepi tzapma
    o eksypnoteros vlepi tzampa aftos kai oi filoi tou
    o eksypnotatos konomaei me afto pou vlepoun oi alloi

esy pou anoikis?
    καταρχήν η απάντησή σου σε μένα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγραψα όσον αφορά την ερώτηση εγώ είμαι μαλάκας διότι δεν θεωρώ ότι το μέγεθος της εξυπνάδας κάποιου εξαντελείται στον μικρόκοσμο του αν καταφέρνει να κονομάει από αυτήν την ιστορία.......

Advertise Here

Tags for this Thread