Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 61 of 316 FirstFirst ... 113651565960616263667186111161311 ... LastLast
Results 601 to 610 of 3155

Thread: Καλάθι αχρήστων ~~~ Kouvas ~~~ 01

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Re: Parapona,Katangelies,Kontres,Paratirisei s,Kouvas.

Quote Originally Posted by serpi View Post
    diavazw polla kai diafora...afta peri aksiokratias sygnwmh paidia pou to lew alla edw giok...mhn perimenete aksiokratia edw...diavaste...mathete afto pou sas endiaferei...mhn asxoliste me th domh ths gr section ...kai mallon tha vghte alovitoi(enow xwris na sas vrisoun h ypotimisoun).o laos leei "to psari apo to kefali vromaei"..eee ..etsi kai edw..mhn asxoliste...afth h ellinikh gwnia den aksizei ton kopo.an endiafereste gia th gammacard exei polla merh sto net gia na mathete dixws th vavoura pou yparxei edw.edw diavaste xwris na lete - grafete polla..giati kindinevete na parasyrthite se mia anousia kai anef logou "syzhthsh". geia xara se olous ektos apo ta "kefalia".
    auto pou kanis kseris ti eine?proswoli ke disfimisi tou forum i tis ellinikias gonias opos thes parto
    an to kano metrafrasi ke to stilo se kanenan admin tha se diagrapsoun ke se sena ke tin ip adresse sou gia mia zoi
    giauto swista kalitera

2. Advertise Here
    Senior Member ignet's Avatar
    Uploads
    0

o ekolaptomenos filomathis sakzein elpizw na prolabe na diavasei tin apantisi moy.tha ithela na simplirwsw pws an lew AN eixe meletisei swsta ta post toy forum aftoy tha iksere poia einai h thesi moy sxetika me kapoioys dialogoys poy kaname me ton tzanampetis gia to thema poy xaraktirise.

gi afto ekolaptomene, tha soy tonisw pws eisai pleon ypoxrewmenos na boytas tin glwssa soy sto oso myalo mporei na diatheteis.

Υ.Γ. prosoxi stoys xaraktirismoys sas.to fora diathetei bregmeni sanida kai h katrapakia paramoneyei

Member kaan.rx7's Avatar
    Uploads
    0

Re: ΦΑΓΗΤΑ,ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ 3

ti egine re paidia???prin kati meres ginotan hamos edo mesa, oloi epsahnan gia fai, kai tora "akra tou tafou siopi", mou fenete oti ta zoakia mas einai taismena kala..........

New Member
    Uploads
    0

paidia giati opote kanw ena post me kanei aftomata ban gia 24 wres den 3erw pio einai to provlima...

mporeite na mou e3igisete???

Member
    Uploads
    0

Eixe energo provider, alla HSN pou ekleinan ekeinon to kairo kai erxotan emm pou allaze ton provider se nekro.
    Mia apli lisi se teties periptwseis einai afou peraseis to arxeio na steileis kai mia grammi apo allo file , pou na dinei HSN teleiws nekro (na min stelnei i akatanomasti katholou EMM giauto) , i na steileis mia mia tis grammes tou file gia na deis pia dinei ton energo auton provider stin karta sou , kai na steileis mono tin 60ara kai auti tin grammi.

Senior Member
    Uploads
    0

giatre tha mou lisis kai emena mia aporia.

kseroume oti to file 06._1 exei katharisi wrea
    giati merika gatia sinexizoun na niaourizoun
    enw exoun ta idia hsn kai provider san tis
    gates pou psofisan

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Angry Re: Parapona,Katangelies,Kontres,Paratirisei s,Kouvas.

Quote Originally Posted by serpi View Post
    diavazw polla kai diafora...afta peri aksiokratias sygnwmh paidia pou to lew alla edw giok...mhn perimenete aksiokratia edw...diavaste...mathete afto pou sas endiaferei...mhn asxoliste me th domh ths gr section ...kai mallon tha vghte alovitoi(enow xwris na sas vrisoun h ypotimisoun).o laos leei "to psari apo to kefali vromaei"..eee ..etsi kai edw..mhn asxoliste...afth h ellinikh gwnia den aksizei ton kopo.an endiafereste gia th gammacard exei polla merh sto net gia na mathete dixws th vavoura pou yparxei edw.edw diavaste xwris na lete - grafete polla..giati kindinevete na parasyrthite se mia anousia kai anef logou "syzhthsh". geia xara se olous ektos apo ta "kefalia".
    loipon 8a sou apadiso ego ...oxi opos 8elo alla pio hpia
    otan tis 16 tou minos kopikan arketa fagita ...gemise to fora
    klapso user ..pou epsaxnan apegnosmena files gia aytous tous filous tous tous
    pelates tous malon kai esu se afth thn katigoria anikis kai kopse to doulema peri domon kai psarion pou vromane FILARAKI...
    ta psaria loipon pou vromane sou kratane esenA thn kolokarta sou
    anoixti ...me PIANISSSS?

to ti egine me ton allo user 8a ta po parakato se allo post diavaseta
    kai krine ..pote sthn zoh mou den hphrksa adikos
    exo logo pou ta xono se merikous ..kalo einai na diavazete
    oli thn syzuthsi prin vgalete symperasmata kai oxi to teleutaio
    post kalispera ..

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

diplo post

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by therapia View Post
    giati nionio ine arhio me kipriako hsn monadikis gramis ehi dio grames diaforetikes mono pou paragoun cy hsn parolou pou sou grafi succesfull kai to dini 100 fores tin mera den sou anoigi as poume oti oloi pirame provider cy 567867 kai gr 345678 aspirame oloi to idio as pirame oloi to idio hsn analoga to script pou ehoume kapies to pezoun akoma afto to fileto pou simeni pernoun update oles nekro provider diladi idio arithmo ala kapies me alo script kanoun update ton provider afto kai ohi to hsn me sinepia na litourgoun pou simeni nionio aftes oi gatoules pirane triada mesa sto dehti c3 cb kai a0 pou simeni update provider kai ohi update hsn

den ksero mou fentonte poli paraksena auta pou eksigis
    ma einai ola oloidia kai to hsn, id, provider
    an to script eitan diaforetiko, sto fortoma den tha mas edine
    to perigoito HSN (auto pou oli kseroume 6****0)

Senior Member
    Uploads
    0

το γνωστο μεγαλο περσινο αρχειο βγηκε πριν λιγο καιρο με εκδοση για hsn ...fa5 only.
    εφοσον ειχαν κλεισει απο την αβον το συγκεκριμενο,πως αναζοωγονηθηκε?
    το αναφερο γιατι νομιζω οτι εχει καποια σχεση με αυτο για το prov που ειπες πριν.

Advertise Here

Tags for this Thread