Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 84 of 316 FirstFirst ... 3459747982838485868994109134184 ... LastLast
Results 831 to 840 of 3155

Thread: Καλάθι αχρήστων ~~~ Kouvas ~~~ 01

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Parapona, Kataggelies, Kontres, Paratiriseis, Kouvas.

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Εγώ το διάβασα.... Εσύ τα βρήκες???? Το θέμα δεν είναι εκεί όμως Τάσο, και στέκεσαι για ακόμα μια φορά στην τελευταία φράση που λέει ο λόγος... Απο όλα τα παραπάνω το νόημα το έπιασες ρε φίλε? Προσωπικά αδιαφορώ πλήρως για τα όποια unlockers..Το έφερα ως παράδειγμα.. Δες λιγάκι και την ουσία Τάσο.

Πάρε παράδειγμα το gozo. Βλέπεις τι κλίμα επικρατει? ΑΔΕΡΦΙΚΌ.... ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν είχαν αψημαχίες μεταξύ τους τα μέλη. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ. Το ίδιο ισχύει και στο LT το οποίο φυσικά μα φυσικά ξέχασες πάλι (και μην μου πεις οτι ξέχασες το password).

Τέσπα, εγώ έγραψα οτι είχα να γράψω και εδώ και στον Αdmin. Ας αποφασίσει εκείνος τι θα κάνει με το ελληνικό forum. Στο κάτω κάτω, ας ρωτήσει και εσάς... Ο ρόλος σας ειναι ακριβώς αυτός. ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ....
    roulitsa min me trelenis rota kai ton admin tou gozo tou estila copy paste to minima to lt me vgazi ban sta forum pou anaferis epikrati adelfiko klima dioti kanoume koumanto esi kai ego edo den kanoume koumanto emis o kathenas stelni parapona ston admin kai tou lei ena soro paparies kai sou aferoun ta dikeomata

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    telika prepei na eimai poly grousouzis , den prolaba na po gia isixia xthes kai simera ginetai tis mourlis ... ti diaolo na eixame kana sobaro logo na trogomaste .
    ego akoma den eho katalavi giati milame to pistevis?

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by therapia View Post
    ta unlockers eklisa prosorina to thread mehri na vrethoun kai ta alla tc afou to egrapsa den to diavases? mipos na metafraso kai ego kai na stilo ston admin pou mas haraktirizis apo ta hirotera forum?pou aposkopouse to simerino thread panikou?apo ena fenomeno pou ginete 200 fores tin evdomada?opote erhese skopos sou ine o panikos afto vlepo ego
    Διάβαζε λιγο καλύτερα Τασο... λίγο καλύτερα... "Καταντήσατε το ελληνικό sub-forum...." και να σου πω και το άλλο.. .Απειλές τέτοιου τύπου δεν πιάνουν. Αν εχεις να στείλεις κάτι στον admin να το στείλεις. Αν έχω βρίσει ή εχω κακοχαρακτηρίσει κάποιον εκτός απο ένα και μοναδικό μέλος (που μονο έχω κακοχαρακτηρισει, οχι βρίσει και ξέρεις ποιος είναι) τότε να πας. Και μην φοβάσαι Τασούλη... Καθαρός ουρανός δεν φοβάται έτσι δεν είναι? Δεν έχω γράψει κάτι κακο για εσένα.

Και σχετικά με τον πανικό, δεν δημιούργησα κανενα.. αλλά απο ότι βλέπω μερικές επεσαν κατω (κάρτες) σαν τις μυγες... Εγώ δημιουργώ πανικο? Εσύ με τι loggaρεις και τα βλέπεις αυτα? Αφού όλο το καλοκαίρι ζήταγες logs απο τα άλλα μέλη γιατί δεν είχες dreambox έλεγες... Που το είδες και το συγκρίνεις???

Για ακόμα μια φορα θα σου πω... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... και το εννοώ, οπότε...ΜΗΝ το συνεχίζεις..... και μην το κάνεις προσωπική διαμάχη μεταξύ μας. ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΑΠΛΑ να σταματήσεις να μεροληπτείς ΟΚ??? Και μην μου απαντήσεις πάλι με κανένα γκε γκε. Πες μου δυο λόγια σταράτα.....

Senior Member
    Uploads
    0

Διάβαζε λιγο καλύτερα Τασο... λίγο καλύτερα... "Καταντήσατε το ελληνικό sub-forum...." και να σου πω και το άλλο.. .Απειλές τέτοιου τύπου δεν πιάνουν. Αν εχεις να στείλεις κάτι στον admin να το στείλεις. Αν έχω βρίσει ή εχω κακοχαρακτηρίσει κάποιον εκτός απο ένα και μοναδικό μέλος (που μονο έχω κακοχαρακτηρισει, οχι βρίσει και ξέρεις ποιος είναι) τότε να πας. Και μην φοβάσαι Τασούλη... Καθαρός ουρανός δεν φοβάται έτσι δεν είναι? Δεν έχω γράψει κάτι κακο για εσένα.

Και σχετικά με τον πανικό, δεν δημιούργησα κανενα.. αλλά απο ότι βλέπω μερικές επεσαν κατω (κάρτες) σαν τις μυγες... Εγώ δημιουργώ πανικο? Εσύ με τι loggaρεις και τα βλέπεις αυτα? Αφού όλο το καλοκαίρι ζήταγες logs απο τα άλλα μέλη γιατί δεν είχες dreambox έλεγες... Που το είδες και το συγκρίνεις???

Για ακόμα μια φορα θα σου πω... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... και το εννοώ, οπότε...ΜΗΝ το συνεχίζεις..... και μην το κάνεις προσωπική διαμάχη μεταξύ μας. ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΑΠΛΑ να σταματήσεις να μεροληπτείς ΟΚ??? Και μην μου απαντήσεις πάλι με κανένα γκε γκε. Πες μου δυο λόγια σταράτα.....
    thes dio logia?emis aftoi imaste an sou aresoume an den sou aresoume min mas kanis tin timi na ksanaerthis kamia karta den epese oles doulevoun kanonikotata

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Τα κολλητιλίκια και τα αδερφοπιασίματα μόλις έφτασαν στα αυτάκια του admin. Βλέπετε αυτός δεν έχει κλειστά τα PM και ας είναι και ο ιδιοκτήτης. Όσο για τα λογάκια σου φιλαράκι, έχουν κρατηθεί όλα στην άκρη (ξέρεις εσύ έτσι???)... Αν ζητηθούν αποδείξεις, θα σταλούν... Εχετε καταντήσει αηδία και πραγματικά ασχολήστε μόνο με τα post των άλλων.... Καταντήσατε το ελληνικό sub-forum ένα απο τα χειρότερα που υπάρχουν στην Ευρώπη. Όλο διαξιφισμοί, αψημαχίες και τσακωμοί... Ενας μπαινει παιρνει το "φιλέτο" όπως το λέτε (απορώ ποιος είναι ο εξυπνίδης που πρωτοχρησιμοποίησε αυτή την λέξη) και την κοπανάτε. Ο Τάσος βγάζει(έβγαζε) αρχεία, ο ένας έκραζε, ο άλλος έβριζε, και όταν κάποιος σας μιλάει για πραγματικά γεγονότα (εδώ) πέφτετε να τον φάτε... Τάσο αν θυμάμαι καλά φιλαράκι, το τελευταίο thread που είχες ανοίξει με τα unlockers, το άφησες στην μέση μετά απο το δικό μου post...Γιατί αγόρίνα μου??? Γιατί συνεχίζεται και αφήνετε τα πάντα στην μέση και θέλετε ΜΟΝΟ η δική σας φωνή να ακούγεται??? Ο Γιώργης σου τα έψαλε λιγάκι όπως σου τα είχα ψιλοψάλει και εγώ απο το msn αλλά απο ότι φαίνεται ή ΔΕΝ θες ή δεν μπορείς (οχι γιατι είσαι χαζός, αλλά γιατί υπάρχουν άλλα απο πισω) να καταλαβεις. Επιτέλους αποφασίστε πως θέλετε να κινηθείτε εδω μέσα. Ο κακομοίρης ο ampeliotis, ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ... Γιατί δεν κάνετε και οι υπόλοιπο mods το ίδιο? Moderator σημαίνει "μεσολαβητής". Σεβαστείτε τον τίτλο που σας έχουν δώσει σε ένα απο τα μεγαλύτερα forums της Ευρώπης και ΤΙΜΙΣΤΕ τον επιτέλους.... Αφήστε τις "παράγκες" και τα κολητιλίκια έξω απο εδώ... Στα μάτια σας πρέπει να είναι όλα τα members ισάξια και να μην λογοκρίνονται όσοι εσείς έχετε ως αγαπητικούς....

Εσύ κύριε (ξέρεις ποιος!) μην ξαναπεταχείς πάλι σαν την..... ξέρεις πια... Δεν εχω την ορεξη σου όποτε σου κ....νει να έρχεσαι παλι μεσα και να τα κανεις λίμπα...
    @roulitsa katarxin hremise EGO prosopika na kseris den exo tipote mazi sou
    paei afto ...alla den mporo na diavazo anakrivies gia pragmata pou
    ksero-gnorizo kala ..ena to kratoumeno .otan grafis kati se ena dhmosio
    fora to grafis gia na plhroforisis-enoimerosis kai oxi na PARApliroforiseis
    les sto kosmo oti h avon stelnei papades vrikolakes kai emms killer
    kai trixes katsares apo tin stigmi pou den exeis sosto seperator oute
    kseris to sosto PID ..ego prosopika amfivalo an mporis na kanis sosto log.
    meta vazis gia na apodiksis ta fidia pou les 3 foto apo
    ccam info les kai emeis eimaste amerikanakia...pou nomizeis
    oti anaferese ...to forum exei apo an8ropous asxetous pou prospa8oun
    na ma8oun mexri an8ropous pou htan sto gammateam ..giafto se evala sthn
    8esh sou kai oxi gia prosopiki empa8ia sto atomo sou ..gia tis anakrivies pou
    les sou thn hpa .telos min ta vazis me tous moderator giati polu apla den ftene//apodikse mou oti EKANES log kai eides edoles cb gia gnosta hsn(energa) me ta midenika mposta apo to hsn kai 8a se pistepso
    an den katalaves esy katalavan aftoi pou kseroun .....an mou to apodiksis
    8a gino ban mono mou sto yposxome

VIP Member dyndns's Avatar
    Uploads
    7

eeeep Roulitsas!
    eimai ki ego edo - kai an den to gnorizeis, aniko stin oudeteri parataksi.

Ti akrivos provlima eheis?
    Ta screenshots pou postare o xaniaras 'h oti amfisvitithike auto pou aneferes?
    ...den prolava na diavaso oli tin istoria

Senior Member
    Uploads
    0

re stamatiste sas varethika me katalavenete? tha pao sto zoo na vgalo kana kalo pouro a sto kalo ta idia kai ta idia

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by dyndns View Post
    eeeep Roulitsas!
    eimai ki ego edo - kai an den to gnorizeis, aniko stin oudeteri parataksi.

Ti akrivos provlima eheis?
    Ta screenshots pou postare o xaniaras 'h oti amfisvitithike auto pou aneferes?
    ...den prolava na diavaso oli tin istoria
    gia koita edo
    http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=98956

kai 8a katalavis ta screenshots eine tou roulitsa ..eine to kenurgio log me ccam infopou vlepis ta pada ola

Uploads
    1

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    @roulitsa katarxin hremise EGO prosopika na kseris den exo tipote mazi sou
    paei afto ...alla den mporo na diavazo anakrivies gia pragmata pou
    ksero-gnorizo kala ..ena to kratoumeno .otan grafis kati se ena dhmosio
    fora to grafis gia na plhroforisis-enoimerosis kai oxi na PARApliroforiseis
    les sto kosmo oti h avon stelnei papades vrikolakes kai emms killer
    kai trixes katsares apo tin stigmi pou den exeis sosto seperator oute
    kseris to sosto PID ..ego prosopika amfivalo an mporis na kanis sosto log.
    meta vazis gia na apodiksis ta fidia pou les 3 foto apo
    ccam info les kai emeis eimaste amerikanakia...pou nomizeis
    oti anaferese ...to forum exei apo an8ropous asxetous pou prospa8oun
    na ma8oun mexri an8ropous pou htan sto gammateam ..giafto se evala sthn
    8esh sou kai oxi gia prosopiki empa8ia sto atomo sou ..gia tis anakrivies pou
    les sou thn hpa .telos min ta vazis me tous moderator giati polu apla den ftene//apodikse mou oti EKANES log kai eides edoles cb gia gnosta hsn(energa) me ta midenika mposta apo to hsn kai 8a se pistepso
    an den katalaves esy katalavan aftoi pou kseroun .....an mou to apodiksis
    8a gino ban mono mou sto yposxome
    Τάσο σχετικά με την τιμή, θα τα πούμε κάποια άλλη φορά... γιατί ποτέ δεν τρώνε εκεί που χέζουν... το ξέρεις αυτο??? Και μην παρεξηγιεσαι. Επίσης στο gozo, κάνουν κουμάντο άλλοι. Εγώ κάνω μόνο στο lt-forums και στο attachment είναι το used account σου. Που το είδες εσύ ban...δεν γνωρίζω...

Φίλε xaniara (αν μου επιτρέπεις το φιλε). Ειλικρινά έχω πάρα πολύ καιρό νασε δώ να γράφεις έτσι χωρίς να βρίζεις. Δεν έχω την ανάγκη να αποδείξω ούτε σε εσένα, ούτε σε κανέναν άλλο για το αν γνωρίζω ή οχι και το γνωρίζω. Ειλικρινά όμως σε κανέναν και για κανένα λόγο παρα μόνο στον εαυτό μου. Αυτό που ανέβασα όπως πολύ σωστά είπες, είναι το web info του cccam και σίγουρα το γνωρίζουν άπαντες. Το logging εγώ το κάνω με το kiwi syslog deamon γιατί αυτό εχω και αυτό κάνει την δουλειά του όπως πρέπει. Όταν μίλησα για logging αναφέρθηκα σε logging πάνω στο debug του CCcam. Δεν αναφέρθηκα ούτε σε emm killers ούτε σε τίποτα σχετικό. Είπα οτι το πλήθος των emms ειναι υπερβολικά μεγάλο και abnormal με αποτέλεσμα να floodαρει η κάρτα. Τόσο πολύ flooding που δεν μπορούσε ούτε reply σε ecm request να δώσει. Τι άλλο περισσότερο να πω θεέ μου??? Δλδ γιατί την τρίχα να την κάνουμε τριχιά μου λες??? Γιατί να μην σεβαστείς δλδ αυτό που έγραψα και αν έχεις κάποιες αντιρρήσεις, να τις γράψεις με όμορφο τρόπο. Δεν μπορείς? Αφού μολις το προηγούμενο post σου δείχνει οτι μπορείς... Γιατί δεν το κάνεις τότε και αναλωνομαστε σε αυτό το κόλο thread να "βριζόμαστε"?????? Γιατί αυτή την κολοστιγμή δεν φεύγει ΟΥΤΕ 1 emm το λεπτο???? Τι έκαναν λοιπον εκείνη την ώρα? Δεν είναι σωστό να κανουμε επίδειξη γνώσεων. Εγώ όπως προείπα, δεν εχω ανάγκη κανέναν να με επιφημίσει... Το ίδιο και εσύ...

Δεν κατέκρινα κανένα απο τα παιδιά τους mods, αλλά δυστυχώς ο Τασούλης ότι θέλει κρατάει. Φιλε dyndns, τα screenshots είναι δικά μου αλλά κατόπιν "παρότρυνσης" του Τάσου οτι θα τα σβήσει αυτός αν βγουμε με τον xaniara εκτός θέματος, τα εσβησα μόνος μου. Ο xaniaras θέλησει να αμφισβητήσει τα λεγόμενα μου, απλά δυστυχώς το έκανε με τον λάθος τρόπο και επειδή δεν ηταν η πρωτη φορα, αρπαχτηκα.

Τι να πω... Τάσο ίσως να σου κάνω την τιμή τελικά, και να μην ξαναμπώ...
    Attached Images Attached Images

Uploads
    1

Α και που 'σαι Τάσο??? Δεν είπα κατι κακο για εσένα στον admin (ούτε για κανεναν άλλο) και απλά ανεφερα γεγονότα, οπότε μην φοβάσαι.... Δεν θα αλλάξει κατι...ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ προσωπικά...

Advertise Here

Tags for this Thread