Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 70 of 316 FirstFirst ... 204560656869707172758095120170 ... LastLast
Results 691 to 700 of 3155

Thread: Καλάθι αχρήστων ~~~ Kouvas ~~~ 01

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Parapona,Katangelies,Kontres,Paratirisei s,Kouvas.

agapitoi kirioi xaniaras kai roulitsas parolou pou ekthesate ta viografika sas publik eho na sas anakoinoso oti den mou ine arketa ta prosonta pou ehete gia to kenourio team pou etimazo parola afta tha sas eho ip opsin mou

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

--------------------------------------------------------------------------

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by therapia View Post
    agapitoi kirioi xaniaras kai roulitsas parolou pou ekthesate ta viografika sas publik eho na sas anakoinoso oti den mou ine arketa ta prosonta pou ehete gia to kenourio team pou etimazo parola afta tha sas eho ip opsin mou
    Τάσο σε ευχαριστώ αλλά ούτως ή άλλως εγώ δεν έχω αρκετό διαθέσιμο χρόνο καθώς σε λίγο καιρό γίνεται και άλλο expand το family. Παρ' όλα αυτά λυπάμαι ειλικρινά για το ότι αναγκάστηκα να γράψω αλλά όταν με πνίγει το δίκιο, δεν μπορώ... είναι ένα απο τα (πολλά προφανώς) ελαττώματα μου. Εσύ με ξέρεις απο το home forum μου και ξέρεις και το ποιόν μου και τον τρόπο που χειρίζομαι παρόμιες καταστάσεις. Παρ' όλα αυτά, ο φίλος xaniaras κατάφερε να με βγάλει απο τα ρούχα μου. Ούτε κόντρα ήθελα με το πρόσωπό του ούτε τίποτα.. Τον "παρακαλάω" εδώ και μέρες για "προσωπική" επικοινωνία και (δεν λέω δικαίωμα του) αρνήται πεισματικά. Φίλε xaniaras μάλλον χάσαμε και οι δύο απο αυτή την μη-επικοινωνία μεταξύ μας.

Τέλος για να σου δώσω ένα απλό παραδειγματάκι για τον άνθρωπο που "κατηγόρησες" θα σου πώ μόνο οτι ο Fausto Emulator στα Windows είναι αποτέλεσμα της δουλειάς του snakie και της ομάδας του (massare team). Αν αυτό ΔΕΝ σου λέει κάτι ή δεν ξέρεις τι είναι...τότε ίσως τελικά όντως μερικές φορές "είναι καλύτερο να μασάς, παρά να μιλάς..."

Είπα σε παλαιότερο post μου, οτι έχω μάθει να διαβάζω πολύ, και να λέω λίγα... Τελικά αυτή η συνταγή παραμένει σωστη και θα την ξανακολουθήσω, γιατί μέχρι τώρα μόνο καλό μου είχε φέρει παρά κακό....

Uploads
    1

------------

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

@ roulitsa den mpas na pleksis kana poulover leo ego
    ta exeis kanei mpaxalo ..pios foukaras perni ta pm sou
    ta mail sou kai ta diafora pou stelnis enas 8eos kseri..
    sou hpa telos esy to synexizeis ..
    ti massare team ..kai emulator kai trixes katsares..na sto po ellinika
    den me endiaferi ..oute esy prosopika oute to forum sou oute tipota
    nomizo prepi na katalaves .

ps.ta stelexi eterion sto kleisto forum sat mou arese ...pare mia aspirini tora..
    kai ayrio na pas sto giatro...stelexoi etairion sto forum tou roulitsa....hahahaha..
    kai pote prolavenis kai kanis post ..afou eise gramenos se ola ta ellinika forum
    kai oxi mono..lamerako ..katevase kamia tainia na dis ..kana ringtone gia to kinhto sou
    se ola ta warez mesa eise ..den eida exis kani kana acound se kana tsodadiko
    pi8anon ..afta roulitsa ..min to synexisis 8a to xodrino arketa ..sto leo.

Uploads
    1

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    @ roulitsa den mpas na pleksis kana poulover leo ego
    ta exeis kanei mpaxalo ..pios foukaras perni ta pm sou
    ta mail sou kai ta diafora pou stelnis enas 8eos kseri..
    sou hpa telos esy to synexizeis ..
    ti massare team ..kai emulator kai trixes katsares..na sto po ellinika
    den me endiaferi ..oute esy prosopika oute to forum sou oute tipota
    nomizo prepi na katalaves .

ps.ta stelexi eterion sto kleisto forum sat mou arese ...pare mia aspirini tora..
    kai ayrio na pas sto giatro...stelexoi etairion sto forum tou roulitsa....hahahaha..
    Είσαι άξιος της μοίρας σου τελικά παλικάρι μου εσύ... κάτι δεν πάει καλά με εσένα... Πρέπει να σου έχει λήψει το μητρικό χάδι δεν εξηγείται αλλιώς...

Όταν θα ψάχνεις τρόπο να βγάλεις το ψωμάκι σου, μάλλον θα παρακαλάς κάποιους όπως το massare team.. Αλλα who gives a f**k right??? Ξέρεις να "πειράζεις" τα παλιά δεκτάκια τα αναλογικά του Filmnet, οπότε για κανένα δύο χρονάκια ακόμα, θα έχει ψωμι... Δεν πειράζει, ο λόγος σου με χόρτασε... και εγώ θα την πάρω την ασπιρίνη μου γιατί μου τα ζαλισες τα @@ και μου τα έχεις κάνει τούμπανο... Αει στο δι@ολο και εσύ και το μαγαζάκι του τρόμου σου...

Όποιος θέλει, ας σε ψάξει στο google... Έχει πολλά αποτελέσματα για το xaniaras....

P.S.: Ποιος μίλησε για κλειστό forum ΜΟΥ??? Σου είπα οτι είμαι admin, αλλά από ότι φαίνεται ότι σε συμφέρει κρατάς. Κράτα τώρα αυτό που ξέρεις να κρατάς καλά, και stuff it... εκει που ξέρεις...αααα.. που είσαι??? Βάλε μαζί και το cam σου απο το 500αράκι που έχεις και παίζει και την gamma (εμ...αυτό που το πάς...Επάγγελμα βλέπεις Ηλεκτρονικός....Το έχεις διατυμπανίσει σε όλο το internet).
    P.S.2: Ειδικά εκεί στο dragster gr, τους έκανες πολύ σκουπίδι... Ευγε...
    P.S.3: Πάρε και ένα Depon τώρα το βράδυ, για να κοιμηθείς καλύτερα (ή να γράψεις την απάντηση σου στο post μου) γιατί το χεράκι σου τρέμει απο τα νεύρα...σχεδόν μπορώ να σε δώ...

Αει στο δι@λο ρε...

Αντε ρίξτε μου και καμια κίτρινη που βρίζω γιατι το χρειάζομαι μου φαίνεται έτσι που με κατάντησε ο ανεγκέφαλος....

ampelioti, satgeo, therapia και όποιος άλλος πιστεύει, καλύτερα να πάρεται μια θέση τελικά στο θέμα του κυρίου xaniara για να καταλάβουμε και τι γίνεται εδω μέσα...

Uploads
    1

Quote Originally Posted by xaniaras
    kai pote prolavenis kai kanis post ..afou eise gramenos se ola ta ellinika forum
    kai oxi mono..lamerako ..katevase kamia tainia na dis ..kana ringtone gia to kinhto sou
    se ola ta warez mesa eise ..den eida exis kani kana acound se kana tsodadiko
    pi8anon ..afta roulitsa ..min to synexisis 8a to xodrino arketa ..sto leo.
    Sorry με πρόλαβες και έκανες edit το post...Βλέπω με έψαξες αρκετα και εσύ έτσι??? χαχαχαχαχα..!!! Έτσι αγόρι μου.. σε αυτό το τριπάκι να μπαίνεις... και να ανεβάζεις και τα post σου...κοντεύεις την χιλιάδα...!! Χόντρυνε το οσο θέλεις...είμαι αρκετά χοντρός ήδη..δεν μασάω...

Μην ξεχνας ΟΜΩΣ οτι όταν αρχίζεις κάτι, πρέπει να έχεις τα @@ να το τελειώνεις κιόλας εξυπνίδη.... Μην ξεχνάς επίσης, οτι όπως και άλλοι χρήστες, το μόνο που έκανα ήταν να σε παρακαλέσω να διορθώσεις το post σου περι "τουρκόσπορους"...και μετά άρχισες την χύμαιρα....

Είπαμε...όποιος έχει μυαλό, ξέρει και κρίνει.. εγώ μάλλον ΔΕΝ έχω που συνεχίζω και ασχολούμε μαζί σου...γιατί δεν το αξίζεις καθόλου... και σε έκρινα λάθος στην αρχή και είχα πάρει και το μέρος σου... Φτου σου.. ή μάλλον καλύτερα, φτού ΜΟΥ... που έκανα τέτοια "λαλακία" (κλεμμένο απο το dragster gr!!!)...

Uploads
    10

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Sorry με πρόλαβες και έκανες edit το post...Βλέπω με έψαξες αρκετα και εσύ έτσι??? χαχαχαχαχα..!!! Έτσι αγόρι μου.. σε αυτό το τριπάκι να μπαίνεις... και να ανεβάζεις και τα post σου...κοντεύεις την χιλιάδα...!! Χόντρυνε το οσο θέλεις...είμαι αρκετά χοντρός ήδη..δεν μασάω...

Μην ξεχνας ΟΜΩΣ οτι όταν αρχίζεις κάτι, πρέπει να έχεις τα @@ να το τελειώνεις κιόλας εξυπνίδη.... Μην ξεχνάς επίσης, οτι όπως και άλλοι χρήστες, το μόνο που έκανα ήταν να σε παρακαλέσω να διορθώσεις το post σου περι "τουρκόσπορους"...και μετά άρχισες την χύμαιρα....

Είπαμε...όποιος έχει μυαλό, ξέρει και κρίνει.. εγώ μάλλον ΔΕΝ έχω που συνεχίζω και ασχολούμε μαζί σου...γιατί δεν το αξίζεις καθόλου... και σε έκρινα λάθος στην αρχή και είχα πάρει και το μέρος σου... Φτου σου.. ή μάλλον καλύτερα, φτού ΜΟΥ... που έκανα τέτοια "λαλακία" (κλεμμένο απο το dragster gr!!!)...
    re file ti einai afta pou les?ti filmnet,ti magazaki tou tromou.ti mitrika xadia
    kai alla ...me kseris?????an nai mila ka8ara ..pios eise?
    ti symperasmata einai afta pou vgazis??? prosexe giati les polles
    anakrvies kai sykofadies kai den 8a se afiso etsi..sou pa na to kopsis.
    me ftinis kiolas... ximeno gala..anoikse ta pm sou sou stelno
    to kinito mou ..na ta poume kai apo ekei ..giati mallon den 8a exoume kalo telos.

Uploads
    1

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    re file ti einai afta pou les?ti filmnet,ti magazaki tou tromou.ti mitrika xadia
    kai alla ...me kseris?????an nai mila ka8ara ..pios eise?
    ti symperasmata einai afta pou vgazis??? prosexe giati les polles
    anakrvies kai sykofadies kai den 8a se afiso etsi..sou pa na to kopsis.
    me ftinis kiolas... ximeno gala..anoikse ta pm sou sou stelno
    to kinito mou ..na ta poume kai apo ekei ..giati mallon den 8a exoume kalo telos.
    Κόφτο, δεν έχω όρεξη αλλο για συνέχεια. Ότι είπες είπες, ότι είπα είπα. Αν έχεις όρεξη για παιχνιδάκια, τράβα άλλου... Εμείς έχουμε και δουλειές... Αντε και για να μάθεις ακόμα κάτι, τα PM μου είναι ανοιχτά και στο να στέλνω και στο να λαμβάνω, αλλά λόγω των infractions που έχεις ή που έχω εγώ (δεν ξέρω τι απο τα δύο φταίει) δεν μπορείς να μου στείλεις... Εγώ PM έστειλα κανονικά και έλαβα απο άλλο χρήστη. Το γιατί δεν μπορείς εσύ, δεν το γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει κιόλας...

Απο αυτή τη στιγμή, σε βάζω στο ignore list (είναι στο Control Panel, κάτω κατω, το λέω μηπως θέλει να το κάνει και κανένας άλλος!) γιατι χθές με έκανες να χάσω τον ύπνο μου και δεν μπορούσα να ξυπνήσω κιόλας σήμερα (έτσι χοντρός που είμαι). Είχε και μια εκπομπή στο ΣΚΑΪ σχετικά με την αναπαραγωγή της λιβελούλας, και με έκανες να την χάσω...

Ουφ...

Το τελευταίο post δικό σου..και τα σχόλια στους υπόλοιπους...εγώ είμαι ο Roulitsas και...μόλις τελείωσα... (πάλι, γιατι είμαι και μ@λ@κας όπως λες, και χυμένο γάλα...)...

Uploads
    10

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Κόφτο, δεν έχω όρεξη αλλο για συνέχεια. Ότι είπες είπες, ότι είπα είπα. Αν έχεις όρεξη για παιχνιδάκια, τράβα άλλου... Εμείς έχουμε και δουλειές... Αντε και για να μάθεις ακόμα κάτι, τα PM μου είναι ανοιχτά και στο να στέλνω και στο να λαμβάνω, αλλά λόγω των infractions που έχεις ή που έχω εγώ (δεν ξέρω τι απο τα δύο φταίει) δεν μπορείς να μου στείλεις... Εγώ PM έστειλα κανονικά και έλαβα απο άλλο χρήστη. Το γιατί δεν μπορείς εσύ, δεν το γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει κιόλας...

Απο αυτή τη στιγμή, σε βάζω στο ignore list (είναι στο Control Panel, κάτω κατω, το λέω μηπως θέλει να το κάνει και κανένας άλλος!) γιατι χθές με έκανες να χάσω τον ύπνο μου και δεν μπορούσα να ξυπνήσω κιόλας σήμερα (έτσι χοντρός που είμαι). Είχε και μια εκπομπή στο ΣΚΑΪ σχετικά με την αναπαραγωγή της λιβελούλας, και με έκανες να την χάσω...

Ουφ...

Το τελευταίο post δικό σου..και τα σχόλια στους υπόλοιπους...εγώ είμαι ο Roulitsas και...μόλις τελείωσα... (πάλι, γιατι είμαι και μ@λ@κας όπως λες, και χυμένο γάλα...)...

ti mas niazh emas an kimii8ikes an eise xodros lianos
    an vlepis skai mai star ktlp. pas kala?.ta pm eine open..alla
    malon eise o xazos tou xoriou...anoikse ta pm na sou steilo to kinito
    mou ...na mou dosis to diko sou na se paro ..ti den katalavenis??
    kai 8a to lisume to 8ema ...ti ftaine oi an8ropoi edo ROULI

Advertise Here

Tags for this Thread