Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 49

Thread: Polemos kartadon serveradon

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Polemos kartadon serveradon

Quote Originally Posted by sathack69 View Post
    to patate na ipo8eso oti itan geniko ke den apef8inotan se mena mia ke den se exo gia atomo pou den diavazi sosta kapio post....ektos ke an den ekfrastika kala i den itan katanoito oti ego plirono sindroni gia na ime isixos ke ola ta alla ine periergia ke hobby.....4 xronia plirono,me tin efkeria,asxeto apla to anafero....i moni aporia pou exo me tin gamma ke mou exi katsi,ine ti vlepi ke ti kani kapios me to log,pou den mporo ego...toso xazos ime,apla afto anarotieme..an ke den pistevo oti kapios ine toso anotero mialo,pou ta vrike ola monos tou xoris voi8ia...afto mono mou exi katsi,pos ftiaxnete ena arxio....ke leo gia mia akomi fora,ke as ginome kourastikos,oti ke sindromi plirono,ke 2 server na vlepo exo an 8elo,ke gamma,esto apo tixi, pou den klini....den kegome na do...eksigo pio pano gia ti psaxno...filika panta....
    pos tin patate simeni plithintikos gia na min ginome agenis kai fano oti milao mono se esena me ta log den ftiahnis arhio zontanevis palio arhio ala afto ginotane eos kai prin ena mina apo tin stigmi pou to karfosane publik oi alitarades apo kapio forum tis simforas den ginete na logaris prepi na ise magas giati kovete sinehia mas pire habari i kiria den iparhi anotero mialo asholithikes ligotero ine aplo iparhoun software pou ta kanoun ola

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

na ipo8eso fisika oti den mporoume na vroume emis afta ta soft oste na kanoume mia karta apo tin diki mas pou exoume ke pezi mia ke plironoume oste na exoun ke 5 dikoi mas an8ropoi.....

Senior Member
    Uploads
    0

na ipo8eso fisika oti den mporoume na vroume emis afta ta soft oste na kanoume mia karta apo tin diki mas pou exoume ke pezi mia ke plironoume oste na exoun ke 5 dikoi mas an8ropoi.....
    den iparhi periptosi den se simferi prepi na kerdizis apo afto gia na to kanis theli unlooper theli script pou tha sou ftiaksi programatistis gia gnisia avon pou tha kani extract apo linux to fileto tis gnisias kai afou kataferis ola afta prepi na vris gamma kartes pou tha paragoun to idio hsn gia na valis afto to fileto kai an se kapia periptosi ta kataferis kai kapios apo tous dikou sou to dosi apo afelia alou kai doun provider kai hsn apo tin kiria tha pate filaki

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by therapia View Post
    pos tin patate simeni plithintikos gia na min ginome agenis kai fano oti milao mono se esena me ta log den ftiahnis arhio zontanevis palio arhio ala afto ginotane eos kai prin ena mina apo tin stigmi pou to karfosane publik oi alitarades apo kapio forum tis simforas den ginete na logaris prepi na ise magas giati kovete sinehia mas pire habari i kiria den iparhi anotero mialo asholithikes ligotero ine aplo iparhoun software pou ta kanoun ola
    to log douleuei kanonikota, 24 wres sinexomeno exw 100mb
    text arxeio 3 lepta xriazete na aniksi

Senior Member
    Uploads
    0

peripou ta exo katalavi afta pou les...ke exis dikio...i apli aporia mou ine pou mou tin dini,pos exi grafti afti i kolokarta pou exo spiti mou ke den klini...ipopsi ine kenourgia i karta,oxi apo tis palies pou mpori na etixe klp klp...oute 2 minon den ine,alla antekse se ola,se anti8esi me oles tis alles pou stin kaliteri 8elisane esto epanaprogramatismo akoma ke me to idio arxio....efxaristo pantos gia to xrono sou....

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by nionios64 View Post
    den hriazonte ales leptomeries nionio den nomizis?24 ores 100 mb ison miden nionio se 24 ores prin ena mina vgenane 1gb toulahiston

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by nionios64 View Post
    ke emena moou ixe doulepsi prin kero alla me ta kolovista kati pezi...den mporesa na to kano na treksi opos den mporesa ke to emk....alla ke pali me to log evgales akri???oi odigies pou iparxoun mou fenete oti anaferonte se allo provider ke ta proigoumena xronia me alla dedomena....

p.s. asxeto alla i gnomi mou ine oti gia mia akomi fora tin ora tis tsontas kati pezete....to apolito mixanima pagoni,ke 8eli zapping...parolo poou perni apo 3 meries...xmmmmmmm

Senior Member
    Uploads
    0

ke emena moou ixe doulepsi prin kero alla me ta kolovista kati pezi...den mporesa na to kano na treksi opos den mporesa ke to emk....alla ke pali me to log evgales akri???oi odigies pou iparxoun mou fenete oti anaferonte se allo provider ke ta proigoumena xronia me alla dedomena....
    den tha kanis tipota me to log ine to idio san na afinis tin karta oli nihta i magia ine apo to log na ftiaksis arhio kai afto ginete

Senior Member
    Uploads
    0

p.s. asxeto alla i gnomi mou ine oti gia mia akomi fora tin ora tis tsontas kati pezete....to apolito mixanima pagoni,ke 8eli zapping...parolo poou perni apo 3 meries...xmmmmmmm
    etsi kanoun kapioi dehtes giati lamvanoun sima gonikis parohis kai pagonoun gia na ehis hrono na to alaksis na min doune ta pedia sou ala kapioi dehtes to agnoun afto

Senior Member
    Uploads
    0

iparhi emk ekdosi set up kai tha sou pai ta arhia pou lipou sto c windows system kai ise ok molis ta kanis set up ta anoigis meta gia proti fora me deksi klik dikeomata diahiristi kai ise ok ala aparetiti proipothesi na ehis net framework 3.5 ston ipologisti

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Advertise Here