Εγώ λέω ευχαριστώ πάντως και ας μου έπαιξε για 2sec γιατί για να δω 2sec κάποιος προσπάθησε γιαυτο είτε λέγετε therapia,besttt ειτε όπως θές
ps: όπως είπε και ο φίλος tsanampetis εγω γουστάρω τα δύσκολα και την περιπέτεια αυτά!! το 7/8 εξακολουθεί να μην πα'ιζει βάζω 6/8 τώρα παώ ανάποδα![]()
vre min treleneste oti ginete publik to poli se ena mina tha klini i diko mou ine i original epidi de alazoun kodikopoioisi tha asholounte entona sto na klinoun arhia opote prosarmostite me afto ipirhan kala non publik vgikane sto net mehri telos avgoustou ante kai ligo apo septemvri tha sinhotethoun ola mazi
έχεις δίκιο φίλε μου είναι απλό όποιος είναι πιο μάγκας ας δώσει έστω και σε prive σε πολύ κόσμο αρχείο και να μας πει ότι αυτό θα σου παίζει για 2 χρόνια και θα του κάνω και τεμενάδες αλλά μπαίνει ο καθένας και λέει εμένα μου παίζει 2 χρόνια 6 μήνες κλπ μπράβο σου ρε μάγκα και τι μας το λες δηλαδή...έχεις τίποτα να προσφέρεις προς τη θετική κατεύθυνση ή τζάμπα μαγκιά πουλάς?.....όταν μιλάς εκ του ασφαλούς είναι άστα να πάνε το έργο Μάρθα Βούρτση και Ξανθόπουλος το έχετε δει?![]()
Καλησπέρα, δεν ξέρω και πολλά πράγματα από τα φιλέτα είμαι νεότατος στο θέμα αυτό..... Εγώ έχω το 03.04 από τον Therapia και τον ευχαριστώ γι' αυτό γιατί μέχρι στιγμής έχω βρει την υγειά μου..... αλλά 2-3 γάτες πολύ καλών μου φίλων τις ταίζω με νέα φιλέτα αναγκαστικά....![]()