Argisa ligo alla mia protasi kai apo mena ( kalio arga para pote )
[IMG]![]()
Argisa ligo alla mia protasi kai apo mena ( kalio arga para pote )
[IMG]![]()
λοιπον φιλοι μου τα πολλα λογια ειναι φτωχια και εμεις νομιζω οτι ειπαμε παρα πολλα παραθετω μια ιδεα...
τα καρφιτσωμενα:
ΚΑΝΟΝΕΣ(να διαβαστουν απο ολα τα μελη)
1)ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ(ενας χαιρετισμος και συζητηση για οποιον το επιθυμει)
2)ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΖΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ(συζητηστε και ρωτηστε το οτιδηποτε)
3)GAMMA&TITA CARDS(τα παντα-αρχεια και πληροφοριες)
4)ΑΛΛΕΣ SMARTCARDS(αρχεια-πληροφοριες)
5)DREAMBOX(αρχεια,πληροφοριες και συζητησεις)
6)ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ(αρχεια,πληροφοριες,συζητησεις )
7)CAMS(οτι σχετικο για ολα τα module cam-συζητησεις
8)PC( αρχεια και οτιδηποτε σχετικο)
9)ΑΘΛΗΤΙΚΑ(ειδησεις,στοιχηματα και οτιδηποτε σχετικο)
10) ΑΝΕΚΔΟΤΑ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΤΛ.
11) ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
αυτα κατα τη γνωμη μου ειναι υπερ αρκετα.τα καφενεια,το μπλα-μπλα χωρανε στο 1 και 2 θεματα.ο κουβας και το καλαθι με αυτον το σκελετο ειναι αχρειαστο θεμα.μεχρι τωρα οτι εγινε-εγινε..τα καρφιτσωμενα θα ειναι ολα ανοιχτα θεματα για ολους.οι κανονες του forum θα ειναι σεβαστοι απο ολους (mods και μελη).οι παραβατες αυτων πρωτα θα προειδοποιουνται και μετα θα τιμωρουνται.εμεις οι mods θα μετακινουμε στο σωστο καρφιτσωμενο ενω παραληλα θα βοηθαμε το χρηστη που εκανε το "λαθος" με την ευγενικη παραινεση να μην το ξανακανει...και αν δεν συμορφωθει τοτε μονο θα τιμωρουμε.τα μη συνομα με τους κανονες του forum δημοσιευματα θα διαγραφονται ενω παραληλα θα τιμωρειται ο χρηστης που τα δημοσιευσε.στο 11 μπορει να δημοσιευθει το οτιδηποτε συνομο με τους κανονες του forum.κατα τη γνωμη μου αυτα φτανουν για να γινει η ελληνικη ενοτητα παραδειγμα για ολες τις αλλες ενοτητες του forum.τελος ευχαριστω το δημητρη για το pm που μου εστειλε αλλα και ολους αυτους που αγαπανε το SatSupreme.
Tha proteina:
1) + 2) se ena thema
3) + 4) se ena thema afou 99% endiaferontai gia gamma/titan/nova
me geniko titlo ΚΑΡΤΕΣ
to 7) perilamvanei Hardcams kai Montoules? (softcam=cccam, gbox klp)
Auta nomizo eksartontai apo tous dektes kai erotiseis tha mporousan na
symperilifthoun kato apo tous dektes 'h kai kato apo tis kartes.
8) + 9) +10) einai aparaitito na karfitsothoun?
pote den ypirksan provlimata me auta
Theoro vasiko ena thema me ΑΡΧΕΙΑ, S/W, ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ (ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ)
gia na perasoume oxi mono ta arxeia alla kai odigies gia cccam+gamma, cccam+titan, rythmiseis programmer, klp.
epeidi shetikes erotiseis ehoume pano apo 2-3 fores kathe mera.
θα πω κατι τελευταιο...π.χ. γιατι ξεχωριστο θεμα για αρχεια? ενα θεμα για gamma+tita και ολα μεσα...αρχεια,chat κτλ. ετσι οτιδηποτε δημοσιευεται εξω το μετακινουμε εκει εμεις με προειδοποιηση στο χρηστη.ενα θεμα για dream και ολα μεσα..αρχεια,chat κτλ. το ιδιο σε ολα οσα εγραψα στο προηγουμενο post μου.οτι δεν χωραει ας μπει στο 11 θεμα.κουβας,αχρηστα δεν χρειαζονται.απλα τα πραγματα..12 καρφιτσωμενα και τελιωσαμε..ευελικτη και νοικοκυρεμενη πρωτη σελιδα...ολα τα παλιωτερα σβησιμο η κλειδωμα.αν αρχισουμε να δεχομαστε πχ. για τον dream οτι πραγματικα χρειαζεται τοτε δεν θα τελιωσουμε ποτε.ειπα αν ειχαμε τη δυνατοτητα να διμιουργησουμε subforums τοτε θα ηταν ακομη πιο απλα τα πραγματα.εμεις θελουμε μια συμαζεμενη πρωτη σελιδα..οσο λιγοτερα τοσο το καλυτερο...οσο θελουμε να εχουμε αναλυτικοτερα μια ενοτητα τοσο το χειροτερο.εγραψα πχ. dreambox..ξερετε ποσες υποενοτητες θελει αυτο το θεμα? αφηστε το.. αυτα τα λιγα και συγχωρηστε με αλλα δεν θα επανελθω..το θεωρω ανωφελο...πρεπει να αλαξουμε τροπο σκεψης και νομιζω οτι το να απεικονισουμε αναλυτικα το καθε θεμα με καρφιτσωμενα κινηται στην αντιθετη απο την σωστη(συμμαζεμα της πρωτης σελιδας) κατευθυνση.καρφιτσωμενα δινουν τον τονο στην πρωτη σελιδα...το να καρφιτσοσουμε ενα θεμα μονο για gamma
&tita ειναι το λιγοτερο κοντοφθαλμο γιατι απλα αφηνουμε απ'εξω οτι καινουργιο θα βγει(καρτες).το 7 θα μιλαει για modul cams(diablo,t-rex κτλ.)τα emu(cccam,gbox κτλ.) θα πανε στους δεκτες...το cccam+gamma αφορα το δεκτη πρωτιστως..αρα στο θεμα για το δεκτη...αν ειναι για dream στο 5)dreambox..αν για αλλους στο 6.τι να κανουμε αφου δεν μπορουμε να εχουμε subforums...φιλικα,creta![]()
φιλε μου οταν θελεις να βοηθησεις τον "ασχετο" δεν του λες 'δες πιο πισω' η 'εδω δεν ταιριαζει η ερωτηση που κανεις' απλα του δειχνεις(copy/paste) το σωστο post και του λες και το νουμερο.ολα τα υπολοιπα ,χλευασμος,ειρωνια κτλ. οδηγουν στην τιμωρια του καινουργιου μελους.το ζουμι σε αυτα που λεω ειναι εμεις οι mods να 'ριχνουμε' καρτες μονο στην εσχατη περιπτωση και οχι να χλευαζουμε και να ειρωνευωμαστε την αγνοια του αλλου.αν υπαρξουν τα σωστα καρφιτσωμενα και οχι αυτο το μπαχαλο που εχουμε τωρα τοτε οι "παραβατες" θα εχουν οτι τους αξιζει.τωρα ομως οχι φιλε μου..εδω χανει η μανα το παιδι..και εμεις θα τιμωρουμε το λαθος post?![]()
To vasikotero einai na vriskei kapoios auto pou psaxnei grigora kai eukola.
An sou apantiso, to arheio apo Ianouario tou 2006 doulevei, pou tha to vreis
anamesa se 500 selides me thema tin Gamma?
An sou grapso cc+dream500+programmer doulevei, pou tha psakseis 200 selides
sta dreambox na vreis tis sostes rythmiseis?
5-6 apla tutorials gia "hot" themata prepei na yparhoun kapou ksehorista.
To idio ishyei kai gia 4-5 arheia.
Oso den yparhoun sub-topics prepei kapos na dieuklolynoume ta meli stin anazitisi apantiseon
genikou endiaferontos kai eidika auton ton apantiseon pou ehoun suzitihei kat' epanalipsi.
αν υπαρχει ενα θεμα για gamma θα το βρισκει φιλε μου...αλλωστε και μεις θα βοηθουμε στο να το βρει...αυτη ειναι εκτος των αλλων αλλη μια υποχρεωση που εμεις εχουμε.το θεμα ειναι να αποφυγουμε το "κυκλοφοριακο" στην 1 σελιδα,αλλα και τις περιττες κιτρινες στα νεα μελη.το "11) οτι δεν χωραει στις πιοπανω κατηγοριες θεματων" που προτεινω βοηθα στην ελαχιστοποιηση των κιτρινων/κοκινων καρτων..γι το αρχειο που λες στειλε του pm φιλε μου..στειλτον στην σελιδα του forum με τα αρχεια δινωντας του την ημερομηνια...δεν καταλαβα εχει και το forun gammacard section...στειλτον εκει "δειχνωντας" του το "σωστο" file.και για τον dream το ιδιο...αν θες ας κανουμε και ενα καρφιτσωμενο για ελληνικα tutorials.απλο.
Auto to koumpaki stin fotografia kato ta leei ola
- Syzitisi gia gamma pano apo 500.00 views
- Selides gia agora 100.000
- Genikes syzitiseis 100.000
- Arheia 90.000
ta ypoloipa akolouthoun idromena..
Pantos as ginei mia kinisi syntoma giati ta gnosta provlimata den lynontai mono
me theoria. An hreiastei, mikroallages ginontai.
ας κανουμε τοτε φιλε μου και μια διαγραφη στο greece και να το κανουμε gamma greece ας τα σβησουμε ολα και να αφησουμε μονο οτι εχει σχεση με τη gamma...ας αψηφισουμε και αυτο που λενε οι κανονες του forum..no live links ..και οταν τελιωσει το θεμα gamma γιατι θα τελιωσει καποτε να κανουμε αυτο που λεω εγω. η διαφορα θα ειναι οτι τοτε θα ειναι αργα για φερουμε πισω αυτους που εχουν φυγει αγανακτωντας για την καταντια της ελληνικης ενοτητας.αυτο το μπαχαλο φιλε μου γινεται μονο εδω και σε αυτο εχουμε εμεις οι mods πρωτοι την ευθυνη.γεια χαρα και ειλικρινα λυπαμαι που ασχολιθικα...εδω το μερος δεν εχει γιατρεια.- εγω προτασεις εκανα θελετε να τις κανετε πραξη παει καλα...δεν θελετε παλι παει καλα.φιλικα,creta