Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 5 of 101 FirstFirst ... 3456710153055 ... LastLast
Results 41 to 50 of 1009

Thread: Cardsharing - Only Here!

Junior Member
    Uploads
    0

Talking Re: En iyi server kim?

Quote Originally Posted by cccamfullserver View Post
    Servere verilen ücret 1 yıllık 150 ile 250 euro arası değişiyor .. server sayesinde bir çok paketi izliyorsun.. sadece dt nin 1 yıllık yasal aboneliğinden haberin yok herhalde 600 euro şuan.. 600 euro verip sadece dijitürkü izlemek mi mantıklı yoksa 150 ile 250 euro arası verip bütün paketleri izlemek mi mantıklı
    Mantikdan bahsedeceksek Tabi ki sizin gibileri HERSEYI BILIYORSUNUZDUR.
    150 ile 250 euro vermek ve her 1dakikada donmak 5dakika da kapali kalmak tabi ki cok AZ MIKDARDIR.Verdiginiz server acaba ne kadar guvenli sizlerin sahde isimleri ve sahde ip numaralarla nasil ulasabiliniyor?
    600 euro ile TAM GARANTI VE PROPLEMSIZ Rahadca birilerinden de CALMAMAK guven ve huzur icinde seyir edebiliyorsun.!!!!!

2. Advertise Here
    Junior Member
    Uploads
    0

Re: En iyi server kim?

Quote Originally Posted by BIGMAN_58 View Post
    CCcam bazılarının işine öyle geliyor :) o yüzden öyle yazıyorlar

bazı arkadaşlar istemiyor
    herşeyi yazmak istemiyorum çok kişi okuyor bu sayfaları :)
    Dogruyu soylemek ve herkesi bilgilendirmek sizin isinizemi gelmiyor?
    Serverlerin cogunlugu ucretsiz olarak kulanilan alicilarin yapimcilari internete UCRETSIZ YOLUYORLAR.!!!!Sizin gibi cok bilmislerde fakir fukaraya parayla satmak isdiyorsunuz yoksa YANLISMI YAZIYORUM?
    Benim aldigim serveri tam 2 seneden beri goruyor ve bir kurus bile vermiyorum.
    Cunki kulandigim alicinin ureticileri internete koyduklari Software'la rahadca huzurca KESINTISIZ Gorebiliyoruz.!!!!!!
    Biseyler yazacaksan niye yazmiyor herkesi bilgilendirmiyorsun sitenin mahsati bu degil mi?Biri birimizi bilgilendirmek ve yardimci olmak ..KANDIRARAK PARA YAPMAK DEGIL.!!!!!

Member
    Uploads
    0

Arkadaslar kimse kimseyi kandirdigini sanmiyorum,eminim herkes kendinin isdedigi gibi davraniyor.Isder parayal alir isderse almaz bu kisisel karar.Herkes dogrunun ve yanlisin ne oldugunu bilmekdedir.Verilen emegin karsiliginda ucret alinacakasa basarilar dilemekden baska olmaz diye dusunuyorum.

Moderator BIGMAN_58's Avatar
    i live in my dreambox digital satellite receiver
    Uploads
    257

Thumbs up Re: En iyi server kim?

Quote Originally Posted by Azbilen View Post
    Dogruyu soylemek ve herkesi bilgilendirmek sizin isinizemi gelmiyor?
    Serverlerin cogunlugu ucretsiz olarak kulanilan alicilarin yapimcilari internete UCRETSIZ YOLUYORLAR.!!!!Sizin gibi cok bilmislerde fakir fukaraya parayla satmak isdiyorsunuz yoksa YANLISMI YAZIYORUM?
    Benim aldigim serveri tam 2 seneden beri goruyor ve bir kurus bile vermiyorum.
    Cunki kulandigim alicinin ureticileri internete koyduklari Software'la rahadca huzurca KESINTISIZ Gorebiliyoruz.!!!!!!
    Biseyler yazacaksan niye yazmiyor herkesi bilgilendirmiyorsun sitenin mahsati bu degil mi?Biri birimizi bilgilendirmek ve yardimci olmak ..KANDIRARAK PARA YAPMAK DEGIL.!!!!!

ne kandırıcam kac kişinin parasini elinden almışım

fakir fukar diyorsun o zaman söyle o adi onemsız platformlara tamam mı fakır fukarayı da düşünsünler standart bır fıyat belırlesınler!!!

üyelıgı iptal etmeye gıttıgınde sana bana bılmem kac yıldır kullanıyormussunuz iptal edemessınız edersenız su kadar para odemek zorundasınız demesını bılırler !!!

bılerek konusmuyorsun sacmalıyorsun resmen !!!

Junior Member
    Uploads
    0

Sadece ojinal kartlara yıllık 15.000 20.000 euro vereyim sonrada millete bedavamı dağıtayım kafamı buluyorsun ...
    Senin verdigin 5 euro bile degil GULDURME ADAMI. Yazdikca yalanlarin meydana cikiyor

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by BIGMAN_58 View Post
    ne kandırıcam kac kişinin parasini elinden almışım

fakir fukar diyorsun o zaman söyle o adi onemsız platformlara tamam mı fakır fukarayı da düşünsünler standart bır fıyat belırlesınler!!!

üyelıgı iptal etmeye gıttıgınde sana bana bılmem kac yıldır kullanıyormussunuz iptal edemessınız edersenız su kadar para odemek zorundasınız demesını bılırler !!!

bılerek konusmuyorsun sacmalıyorsun resmen !!!
    Ben burda ozel tv kanalarini savunmuyorum.Biri birinden Cimri.
    Benim soylemek isdedigim madem bu yararli sitede bulusuyoruz biri birimize desdek vererek yardimci olmali degilmiyiz.Sizin gibileride ACIKCA YARDIM EDECEKSENIZ UCRET KARSILIGINDA YAPARIZ DEMELISINIZ.Bize bu kadar paraya geliyor MASALINA KARSIYIM.
    SERVER'i kurmak buyuk baliklarin isi 15.000 - 20.000 euro'yal kart alinacak bisey degil.!!!!
    Dogrusunu soyleyerek BEN EMEGIMIN KARSILIGINDA BU KADAR UCRET ALIRIM.Soylendi mi sorun kalmaz herkesin size karsi saygi gosdermesi olur...Ama uydurmaca Server'leriniz var diyede kacina YUDURACAKSINIZ.!!!
    Hani Turkun dosdu Turkdu.!!!!GULDURMEYIN BE

Junior Member
    Uploads
    0

Serverin ''S'' ini bile bilmeyen adamla tartışamak bile saçma...
    istediğini düşünebilirsin seninle uğraşamam...
    Cok dogru ben ne biliyorum ki.!!!Adim uzerinde Azbilen.....Kendine bukadar guveniyorsan niye e-mail'le iliski kurmaya calisiyorsun.Bu kadar kaliteli ve guvenli Server'in Web-sitesi nerde?Yoksa verdin'de biz mi goremedik.
    SERVER'in Site adresini yazarsan ne kadar guvenli oldugunu isbat edersin?
    Haaa yalan yok ha.

New Member
    Uploads
    0

benim sayfadan hangi kanalların geldiğine bakın.fiyatlara bakın.bir karşılaştırma yapın.almak isteyen varsa yardımcı olurum.acılan kanalların isimleride var.

http://www.****.com"]www.****.com

Junior Member
    Uploads
    0

Cardsharing

Arkadaşlar sadece ücretsiz paylaşım yapmak isteyenleri eklemek istiyorum.Hemen hemen tüm kanallar ok.Pm yoluyla C line verilecektir.Msn istemeyiniz, prensibim değildir.

Not:7/24 açık olunması olmazsa olmaz şartımdır.Serveri çok sıkı takip eder ve uzun zaman off olanı silerim.
    Kolay gelsin.

Junior Member
    Uploads
    0

Re: Free CCcam server

PM lere cevap verilmiştir.

Page 5 of 101 FirstFirst ... 3456710153055 ... LastLast
Advertise Here

Tags for this Thread