Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 3 of 101 FirstFirst 123458132853 ... LastLast
Results 21 to 30 of 1009

Thread: Cardsharing - Only Here!

New Member
    Uploads
    0

Re: Donma yapmayan server araniyor ?

ikinize de aynen katılıyorum, ücretli server üyesiyim ama ne yazık ki durum berbat... her aradığımda bir bahane üretiyorlar , ayıptır yahu , bir maçı ya da filmi keyifle izleyemedim daha :(

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Donmanin sebebi veren server,eger on kisini baglaycaksa 20 veya 30 kisiyi baglamis oluyor.Sebebi de yuklenme oluyor,birde verdikleri akim cok zayif.Yani ucuzdan cok para yapmaga calisiyorlar.Tabi ki kimseyi kandirmiyorlar HERSEYI ACIYOR DIYORLAR.!!!!!AMA BIR SANIYE ACIK YEDI DAKIKA DA KAPALI OLDUGUNU SOYLEMIYORLAR.!!!Eeeee karar bizlerin arkadaslar.Ya orijinalini aliriz yada boyle servisi tercih ederiz...

New Member
    Uploads
    0

Arkadaşlar server konusunda sizinde dediğiniz gibi tek sıkıntı donma olaylarınız olmasıdır ama eger sizin acınızdan bir sorun olmaz ise deneme amaçlı kendi serverimi verebilirim eğer memnun kalır iseniz üyeliğinizi başlatırız asagıda verdiğim adresten server daki paketleri ve iletişim formunu bulabilirsiniz.
    Tıkla Cccam Server

Member
    Uploads
    0

En iyi server kim?

Selam arkadaslar.Uydu sisdemleriyle senelerdir ugrasiyor cok kisi ve kisilerle baglanti icinde olarak kendimce iyi tecrube sahibi olmusumdur.Son zamanlarda kendimce uydu uzerinde kimlerin ne ve nasil yapdigini arasdirma yapmisimdir.Cogunluk server uzerine herseyi bildiklerini soyluyor ama malesef soyledikleri ve ne yapdiklari arasinda dag kadar far vardir.Yani soyledikleri gibi olmuyor.Yalniz bir server haric CCcamfullServer 7/24.Elinden geldigi kadar yardimci oluyor aldigi ucretinde emegi karsisinda cok iyi.Yalniz bence ilski kurudugu kisilerle biraz daha acik bilgilendirmeli olmali diye dusunuyorum.Hic kimse 100% servis veremez cunki kontrol malesef elerinde degil.Buna gorede aciklik getirdilermi hersey daha iyi olur diye dusunuyorum.
    Tamamiyle tarafsiz bir gorus bu, kimseyi kucuk dusurmek degildir.Herkes menmun oldugu server'i yaza bilir.
    Baglanti kurmak ve yardim uzerinde bence en iyisi CCcamfullServer.!!!
    Ya sizin?

New Member
    Uploads
    0

Re: En iyi server kim?

Quote Originally Posted by tek View Post
    Selam arkadaslar.Uydu sisdemleriyle senelerdir ugrasiyor cok kisi ve kisilerle baglanti icinde olarak kendimce iyi tecrube sahibi olmusumdur.Son zamanlarda kendimce uydu uzerinde kimlerin ne ve nasil yapdigini arasdirma yapmisimdir.Cogunluk server uzerine herseyi bildiklerini soyluyor ama malesef soyledikleri ve ne yapdiklari arasinda dag kadar far vardir.Yani soyledikleri gibi olmuyor.Yalniz bir server haric CCcamfullServer 7/24.Elinden geldigi kadar yardimci oluyor aldigi ucretinde emegi karsisinda cok iyi.Yalniz bence ilski kurudugu kisilerle biraz daha acik bilgilendirmeli olmali diye dusunuyorum.Hic kimse 100% servis veremez cunki kontrol malesef elerinde degil.Buna gorede aciklik getirdilermi hersey daha iyi olur diye dusunuyorum.
    Tamamiyle tarafsiz bir gorus bu, kimseyi kucuk dusurmek degildir.Herkes menmun oldugu server'i yaza bilir.
    Baglanti kurmak ve yardim uzerinde bence en iyisi CCcamfullServer.!!!
    Ya sizin?
    CCcamfullServer tek geçerim

Junior Member
    Uploads
    0

yok üstüne başta tanımam.. süper ötesi...

Awaiting Email Confirmation
    Uploads
    0

en iyi server cccamfullserver..Gerçekten aldığı paranın hakkını veriyor..

New Member
    Uploads
    0

Valla aynen dostlar...
    Önceleri gayet iyiydi ama şimdi çileden çıkartıyorlar...
    Üyeliğimin dolmasına 3-4 ay olmasa hemen geçeceğim yeni servera...
    Bakalım nasip..
    3 dk açılıyor 15 dk yok.hatta ve hatta 45 dk yok...
    Deli olyorum deli..

New Member
    Uploads
    0

bencede en iyi server cccamfullserver, bundan daha iyisimi olur ;) stabil, dogru ve dürüst bir yer. tavsiye ederim arkadaslar

Member
    Uploads
    0

Selam arkadaslar cccamfullserver'in verdigi ATAKLARDAN KAPANMAYAN D-SMART EKLENMISDIR,Alanlar varsa nasil oldugunu yazsinlar.Cunku benim ki hala devamli KAPANIYOR ve DONUYOR.
    Banim aldigim serverde bir yanlislikmi var acaba?

Page 3 of 101 FirstFirst 123458132853 ... LastLast
Advertise Here

Tags for this Thread