ulan serefsiz server satmak icin baskasinin yazisini ne kullaniyor.
sizin gibi capulculari cok gördük![]()
ulan serefsiz server satmak icin baskasinin yazisini ne kullaniyor.
sizin gibi capulculari cok gördük![]()
full+sky almanya big brodher arıyorum ücretli. [email protected]
benimde bakmam mümkünmü açılan paket listesi ve fiyatlar konusunuda gönderirseniz memnun olurum saygı[email protected]
[email protected]
Ulan şerefsiz deli Piç asıl sen çapulcusun MSN nenden belli ne ayak oldugun.senin gibi dalgalakları çook iyi bilirim..
O..Ç..
BENİM TOPİGİME KONU DIŞI YAZANLAR EN ŞİDETLİ ŞEKİKDE KARIŞILIGINI GÖRECEKLER DİR.
Server Alımı bitmiştir.
hadi yazın şimdi bakalım çapulcular topigi istediginiz gibi kulanın ha kanal listemide.
bende alabilirmiyim test [email protected]
server paket ve ücretler hakkında bilgi alabilirmiyim teşekkürler
test server alabilirmiyim [email protected]
teşekkürler
Profile vs.. istedigim MSN adresini yazarim bu bir serbest secenektir.Önce forumlarda ne ne yazilir,secenekleri ögrenin.o.c ben servermi satiyorumda bana capulcu diyorsun.asil capulcu sensin,baskalarinin yazisini calan capulcu sahtekar sensin.
senin gibi insanlarin kanini emen iti cok gördük biz.
serersiz bu adamin http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=80549 ilanini birebir kopyalayip insanlari soyup sogana cevirme amacin oldugu nasilda belli.Baska bir yaziyla YAGLA BALLA cöplük bir serverini sonra kazikla milleti.
Oturda kendin yaz yarat kendi yazini baska servercinin yazisini calacagina
ha dün yazdigim senin ettigin küfüre bir karsilikti.
ALIN OKUYUN BU CAPULCU SOYGUNCU SAHTEKARIN NE MAL OLDUGUNU.SONRADA BIR DÜSÜNÜN BÖYLE BIR CAPULCUDAN SERVERIN ALIP ALINMIYACAGINI
Amına kodugum çocugu dünyada kaç kelime var lan ha alfabeyimi bilmiyorsun amına kodugumun çocugu biz yazamayızmı
kimin yazını çalmışım orospu evladı senin anın amıcıgna korum akıllı ol bulurum seni anın amına kazık sokarım bi daha böyle kelime yapma bacını sükerim ulannnnn ama dur ben seni bulacam sen beni başkalarıyla karıştırdın galiba dur sen dur seni bulup küfürü çıktıgın yere sokacam orospunun çocugu seni..
cccam ubuntu ful server pm atınız
test ve ücret bilgilerini alabilirmiyim.
tesekkurler.