Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 70 of 101 FirstFirst ... 204560656869707172758095 ... LastLast
Results 691 to 700 of 1009

Thread: Cardsharing - Only Here!

New Member
    Uploads
    0

Arrow kendim icin kurdugum serverima masraflari paylasmak icin 10 kisi alacagim.

degerli arkadaslar
    kendime ozel kurdugum server a hem paketimi yukseltmek icin hemde masraflari paylasmak acisindan yaklasik 10 adet uye almak istiyorum.serverimda su ana kadar 38 adet degisim yaptigim arkadasim var ama onlarinda localleri oldugu icin onlarla degisim bedava.

benim kendime ait localim tv vlaanderen+hd dir.astra1 ve 3 uydularindan yayin yapan kanallar var.kendimde tv seyretmesini cok sevdigim icin sadece 10 kisiye vermek isyorum cunku benim uydu alicim dm800hd ve bu uydu aliclari cok fazla yuku kaldirmiyorlar.eger serverima uye olmak isteyen arkadaslar varsa bana pm yolu ile ulasabilirsiniz.yillik ucret 60 eurodur.bu arada unutmadan belirteyim server cccam dir.
    iyi paylasimlar.

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Re: Avrupanın en büyük serverlerin ilk üçünde

işin içine tüm kötülüklerin anası olan para girdimi böyle oluyor işte bu kadar az çalışıp böyle tatlı para kazanılan bir işi icra ettiklerinden dolayı bunu korumak için ana bacıyada söver herşeyi yapar muzoya katılıyorum en fazla 3 gününüzü alır öğrenmek alın bi kart ortak babalar gibi paylaşımınızı yapın sizin sayenizde böyleleri mini cooperlara biniyo

Member
    Uploads
    0

Re: kendim icin kurdugum serverima masraflari paylasmak icin 10 kisi alacagim.

alacağın 10 kişi full senin serverini kullanacak zaten 38 kişi ekli dream kaldıramayabilir dikkat et bendede aynı cihaz var cccam ı çok sıkıntılı hele çok ekliyse

New Member
    Uploads
    0

Re: Sorunsuz Cccam Super Full Server 7/24 Online Bütün HD yayınlar Mevcuttur

Teşekkür ederim, 6 aydır kullanıyorum, hiç sıkıntı yaşamadım.

New Member
    Uploads
    0

test alabilirmiyim

New Member
    Uploads
    0

plz C-line

Junior Member
    Uploads
    0

Re: 7/24 Online Ubuntu 9.04 Cccam 100 Mbit Test Server!

test talabilir miyim rica etsem ?

Junior Member
    Uploads
    0

Re: USA 100 MBit PC Cccam Server

ya babacim pm atamiyorum raca etsem bende test alabilirmiyim.....

New Member
    Uploads
    0

Re: kendim icin kurdugum serverima masraflari paylasmak icin 10 kisi alacagim.

Quote Originally Posted by sem1903 View Post
    alacağın 10 kişi full senin serverini kullanacak zaten 38 kişi ekli dream kaldıramayabilir dikkat et bendede aynı cihaz var cccam ı çok sıkıntılı hele çok ekliyse
    olmazsa ayni karttan olan yaklasik on kisi var onlari cikartirim ,zaten locali olan gider aninda baska paylasim bulur.canaal digitaal nl kartindan bi kamyon var onlardan full olmayanlari birde bizim memlekete ait kartlardan bi kamyon var onlardanda dogru duzgun ecm gelmeyenleri pingleri cok gec olanlari mecbur atacam.

yoksa paketi buyutemem.

New Member
    Uploads
    0

merhaba sizi msn ekledim ama sanirim online degilsiniz [email protected] eklerseniz görüsürüz

Advertise Here

Tags for this Thread