Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 74 of 101 FirstFirst ... 244964697273747576798499 ... LastLast
Results 731 to 740 of 1009

Thread: Cardsharing - Only Here!

Member
    Uploads
    0

Re: USA 100 MBit PC Cccam Server

Server isteyenler pm atabilirler serverımızda yer vardır...

2. Advertise Here
    New Member
    Uploads
    0

Re: 7/24 onlİne server sadece c lİne ve n lİne deĞİŞİmİ İÇİndİr.

dostum free değildir sadece kart değişimi yapıyoum

Member
    Uploads
    0

Re: 7/24 onlİne server sadece c lİne ve n lİne deĞİŞİmİ İÇİndİr.

dorcel full local lazımsa ekleşelim

kolay gelsin

Member
    Uploads
    0

Re: Sorunsuz Cccam Super Full Server 7/24 Online Bütün HD yayınlar Mevcuttur

Quote Originally Posted by murat2010 View Post
    Hocam deneme için teşekkürler önemli bütün paketler hop1 yani local geliyor hop3 serverde görmedim konuştuğumuz gibi ay başında maaş alıyorum ve artık sen server verdiğin sürece senden alırım arkadaşlar o kadar tavsiye ediyordu hepside haklıymış böyle süper server varken gidip dandiğini bulmuşum ..
    server alacak arkadaşlar gönül rahatlılığı ile bu arkadaştan alabilirler bütün önemli yayınları hop1 geliyor daha ne isteyecez :)
    senin yazın kullandığın serverin mesajına ne kadar benziyo öyle ".." lar falan

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by dealsea View Post
    Arkadaşlar, lütfen dürüst olalım. Hiç sorun yaşamadığını söyleyenler var :( Bu doğru değil... Ben şu an 1 aydır kullanıyorum ve 10 gündür sürekli değişik kanallarda sorun yaşamaktayım. Yeri geliyor- Nova sports (Yunanistan) kanallarını bile izleyemiyorum. Server alacakların iki kere düşünmesini tavsiye ederim...
    server yaglama yikayicilari cikmis yine piyasaya.Okuyanda gercek üye olan var sanacak.
    birden fazla nickle girip insanlari keklemeyin!!
    cöpcülerden uzak durun!

New Member
    Uploads
    0

gibilcik'e katiliyorum bu sahtekardan uzak durun,iyi diyenlerde hep sahte kullanicilar kanmayin sakin..

Member
    Uploads
    0

Server yeterince kaliteli ve bundan kaliteliside zaten piyasada yok sadece ucuza vermiyorum diye çamur atanlara alıştım.. bir sürü kullanıcı var kötü olsaydı onlarda kötü derki ama nedense 2 kişi kötü diyor ve bu 2 kişide benden server bile almamış eee kalite kıskanılırmış kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş misali ..

ben kimseye zorla bişey satmıyorum burda beni bilen biliyor kendimi kimseye kanıtlayacak halimde yok bu server iyi diyen kullanıcılarada burda küfürler edildi bu yüzden ben hiç bir kullanıcımın burda serveri iyi demesini istemiyorum çekemedikleri için küfür ediyorlar. seviyesiz insanların olduğu bir yerde üyelerimin işi olmaz ..

benimde bu ilk ve son cevabımdır isteyen istediği kadar kötüleyebilir umrumda bile değil..

New Member
    Uploads
    0

bende test alabilirmiyim
    [email protected]

New Member
    Uploads
    0

Re: CCcam Full HD Server

Arkadasim banada test imkani saglarmisin.fiyat bilgilerinide gönderirsen sevinirim
    [email protected]

New Member
    Uploads
    0

Re: CCcam Full HD Server

Hd kanalların listesini ve fiyatı yazabilirmisiniz.
    bir de mümkünse deneyebilirmiyim.

teşekürler........

Advertise Here

Tags for this Thread