Και ποιος σου είπε φίλε Τherapia πως εμείς θέλουμε τα non puplic εμείς θέλουμε τα αρχεία να τελειώνουν με *.bes και απο ότι κατάλαβα τώρα δεν είσαι ενας, εμείς θέλουμε αρχεία besttt team!!!!!![]()
re ama den vgazei arxeia pia h besttt team tha vgenoun mono t anon public kai etsi tha katastrafoun kai ekeina kai den tha minei tipota![]()
etsi tha kaoun kai ta non public otan den vgazei h besttt team arxeia epidei oloi tha paroun ta non public kai tote kaikame!
iparhi mia asthenia pou ta paparia ginonte klitorida kai anti na foras slipaki foras strigaki afto ehoune pathi aftoi
Therapia όλο τους βάζω στο spam list και όλο μου στέλνουν τώρα μπήκα να δω τα mail μου ειχαν στείλει 5 αρχεία λες και θέλω τα αρχεία τους και τα 2 msn σου που εχω δεν δουλεύουν για να σου δείξω τι έστειλαν ούτε pm μπορώ αλλα πάνω κάτω τα ξέρεις καλύτερα απο εμένα!!
mpravo ASTERIKO allios mou ta eleges eki .........tora hr8es edo kai les oti den exo dikio se ti den exo pou o SPIKE32 exi arxisi na vgazi sthn fora ta non kai molis tous eipa ti kanete eki re den 8a prolavoume na doume oute thn proti agonistikh me travixan ban gia 4mhnes eno evala pseftiko 8ema oti me kanan gia 10hmeres mexri 7/12/2009 me kanan giati eipa ali8ies kai pao na tous kopso to psomi apo pou ta pernoun.......kai esi finika pou den xero me pio onoma eise edo metefere oti grafo edo ........entaxi finika glifti toy spike tou theo kai tou boom........den ntrepeste esis h katadotes ton arxion epidi o tasos einai kaliteros pate na ton fate den ginete afto...........lipon pite sto allo furum ti grafo an kai pistevo h mod prepi na einai edo me allo onoma.