nje pjese nga menuja re e azbox! fantastike fare.
nje pjese nga menuja re e azbox! fantastike fare.
Mund ta zbrisni ketu:
ketu
Kanalet e rregulluara nga 39e deri ne 12.5w. Jane futur edhe kanalet e sky ita HD te rejat. Shpresojme te jete e dobishme
Fiku ke te drejte, observacioni eshte me shume vend, te ky version jane rregulluar edhe kanalet e DGA me frekuencat e reja. Shikim te kendshem me HD!!!
me sa kom ndegju pritet mu bo diqka per enigma 2 n azbox
ashtu kam degjuar dhe une, te shpresojme... se do te jete me e lehte meqe te gjithe pothuajse e njohim enigmen me mire dhe do te thjeshtezohen gjerat per te gjithe.
ndihmė ,,, si mundem ta fus seting ne azbox,, kam provuar me azboxedit bile edhe me stick usb,, por prap nuk funksionon... faleminderit
Pershendetje Fatlum po te pergjigjem une dhe shpresoj te ndihmoj dhe te tjere qe kane pasur keto probleme me settingset e azboxedit ose me maz.
atehere:
1. hap programin ftp, psh filezilla dhe futemi ne azbox ne kartelen DISK 2
2. tashi do te kopjojme me mouse keto 3 file all_channel.dat antenna_list.dat DVBS.dat qe jane settingset qe kemi gjetur te fundit, dhe do ti ngjisim ne kartelen DISK 2
3. nese ftp te pyet "do ti mbishkruash keto file?" pergjigju po.
4.pasi i mbishkrove keto 3 file, atehere mbaj shtyp butonin e fikjes me telekomande per nja 5 sekonda derisa te beje reboot.
5.shikim te kendshem.