nuk me hapen kanalet nuk po e kuptoj ne te djathte te ekranit lart ku eshte shenja e satelitit ka nje shenje x cfar duhet me bo
nuk me hapen kanalet nuk po e kuptoj ne te djathte te ekranit lart ku eshte shenja e satelitit ka nje shenje x cfar duhet me bo
nuk ke sinjal
po nuk kam sinjal bona ngarkimin e kanaleve me ftp dhe ecoj nenje kanal me e provu por asnje sinjal kur ne nje koh me aparat tjeter sinjali ful.ekam lidh ne internet dhe punon shum mire.aparatin e bleva dje dhe e lidha ne internet pa problem.ka ndonje sekret per kalimin ekanaleve ne aparat.faleminderit per pergjigjen
shiko dhe configuro satelitin ,lnb.
ku ta bej konfigurimin
Mirdita dhe gezuar vitin 2010
Kam nje pyetje per telekomanden e Azbox HD Premium, pas saj tregon se si ta aktivizosh me pin codin e TV qe ta besh te funskionoje dhe per televizorin, mirpo spo punon per aparatin, cdo veprim e bej nga butonat e azbox qe ka ne front. Tani mos edhe azbox kur merret per here te pare do ndonje pin code qe te aktivizohet dhe te punoje? Une spo ja dal dot, edhe pse bera disa kerkime per manual anglisht pasi aparati nuk kishte nuk gjeta ndonje gje pervec 1.5.3 Premum Model RCU 1.5.3.1 dhe numra te tjere e qe nuk po arrije ta aktivizoj, na jepni nje dore ndihme pasi e kam per here te pare ket aparat.
FLMN dhe gezuar dhe vit te mbare te gjitheve.
atehere, vepro ne baze te udhezimeve qe ka te shkruara mbrapa telekomanda e azbox premium dhe si kod do te perdoresh keta qe po te dergoj me poshte, listen e kodeve per cdo televizor. po ke veshtiresi me shkruaj...tv codex.rar
mirmjes posedon,
une e kam aktivizuar telekomanden per te punuar per LG televizorin tim, por nuk punon per aparatin, Telekomanda e azbox hd premium nuk punon fare per aparatin.