hin me remot control ne plugins e kur te hysh aty shiqo a e ki openXcam
freshmaker, mund te me tregosh te lutem si funksionon cheops ne azbox, dhe a behet auto update nga intermeti, se une nuk kam arritur ta bej te funksionoje akoma.....![]()
Qe ka kesh idene se si kam vepruar po ta shpjegoj:
E kam fut cheopscam-in ne plug-in, openxcam.
Me pas shkoj ne szbox plug-in, OpenXCAM, Cam setup, CheopsCAM, dhe me dalin 2 versione: Smartcard interface dhe Edit And Convert Keys. Qe te dyja nuk me nxjerrin gje kur i shtyp.....ta marre e mira me thuaj si ta bej te funksionoje....Versioni i CheopsCAM eshte ky:
Krejt ato fshij ne menü delete all plugins,pastaj shkon ne plugins-download plugins-me tasten e kuqe e nderron adresen e severin me kete azboxworld.com-ok-download exekutable-cheopscamd-e restarton azboxin-pastaj hyne prap ne menü plugins-activation and preority settings dhe e activon cheopscamdin dhe sheh programet qe jane per tu pare ne momenti..
Te fala
Kush e konfirmon a po punojne pa internet kanalet e DGA dhe Tring?
pa internet nuk punon asgje perveq kabel deutschland ne 23,5 veri
pershendetje cuna!!
kam nje problem se fundmi me azbox premium, shkoj ne youtube dhe nuk me hap asnje video por shkruan "there are no videos". i kam vendosur dhe softwarin e ri "0.9.3501" por perseri asgje. nuk e di por kam frike se mos i kam fshire pa dashur ndonje te dhene me FTP., te cilen ndoshta nuk mund ta riparoje softwari.....???
kush din dicka lutem te me ndihmije!!![IMG][/IMG]