AZBoxHD-OpenRSI-OpenPLi-AlonzoMOD_3.0-1A
Gjendet
AZBoxHD-OpenRSI-OpenPLi-AlonzoMOD_3.0-1A
Gjendet
Pershendetje te gjithve kam nje problem me AZbox ultra hd u mundova ti vendosja E2 kurse tani spunon fare vetem i ndizet drita ne te kuqe egjelbert edhe portokalli ka mundesi dikush te me ndihmoj qfar mund ti bej
po esht komplet i njejt me premium dhe elite por se kam iden se nga tja filloj por siq e shof paskam nevoj edhe nje kablo me e pasun
ket software ja kam hedh edhe me ket program JaZUp_me duket se asht desht me azup
problemi tjeter esht se ska display
po e kam provu kot se gjen ipn dot
Pershendetje fiku,
Faleminderit per pergjigjen, u be kohe qe s'kemi komunikuar , me vje mire qe te shikoj qe je akoma aktiv ne forum. Te uroj shendet!
Aktualisht kam opensat firmware, gjithmone kete kam mbajtur, edhe une kam patur deshire ta ndryshoja me dicka tjeter por megjithate here here lexoj qe hasin probleme dhe shume thojne si te kthehem aty ku isha (pra serish tek opensat), me sa mbaj mend une enigma si projekt nuk u finalizua per azbox (dmth nuk u pranua nga operatoret zyrtar qe te perdorej si firmware kryesore) dhe keshtu ngeli ne prizmin e beta tester pak a shume si open sat. Nuk kam patur kohe dhe kuroja per te experimentuar, por edhe kur lexoj opinione si keto me siper nguroj edhe me shume ti rri larg firmware apo imazheve te tjere qofte edhe Enigma2.
E vetmja gje qe dua ne kete azbox eshte te fus celsat biss dhe ccw, ne aparate starsat eshte shume e thjeshte, nderkohe qe ketu ne azbox me duket e komplikuar mesa po shikoj, ose duhet me e lidh me pc aparatin e mandej me i hedh celsat manualisht me ndonje program apo tools gjithsesi asnje rruge nuk di tani per tani pervec me edituar egzistueset dhe me i shtuar kur del Multicas (ky i fundit paska shume qe nuk u benka update). Shpresoj te kete ndonje zgjidhje ! po lexoj edhe i cike ne internet per tu futur pak ne teme .
Te falenderoj edhe nje here.
Kete kerkese po e lej te hapur me shprese se ndonje tjeter vjen me ndonje ide me shume.
Faleminderit!
Ka qene nje tool per te agiornuar , me sa me kujtohet TechSat...,qe funksiononte per fw opensat.Ka kohe qe dhe une nuk e perdor me fw opensat ,por te siguroj qe E2 eshte me e shpejte,ka me shume opcione e variacone se opensat.Fakti qe vet opensat e mbeshtet (jo hapur) E2 do te thote qe ka mbetur evetmja alternative per azbox,ndonse nuk ka arritur ne 100 % .Ne fillim duket e veshtire,pasi je pershtatur nuk e braktis me...