A mund te me tregoje ndokish si mund te instalohet manualisht Cccam ne nje Azbox Premium Plus, image OpenRsi 2.1.
Pra jo nepermjet TS Panel apo Softcam Panel, por manuale. A mund te behet pastaj startimi i CCcam nepermjet Softcam / CI te OpernRSI 2.1?
Flm
Instaloje pa problem/ipkg install /tmp/*.ipk
***useless quote***
A mund te gjej kete image:
18.08.2012 OpenRSI-2.1-azboxhd-20120817 (neuer Kernel 3.4.4.)
E kisha dhe punonte mire, por installova OpenRSI 2.1 te fundit, tani dua te ktheme prap tek kernel 3.4.4Flm
Me 2.6 kam kryesisht problemin e crash-it kur nderroj kanalet. A punon IPTV me 2.6?
Kernel 3.4.4 me dukej me i mire.
Flm
Me duket e çuditshme sepse 2.1 eshte shume stabel.Duhet te kesh ndonje problem tjeter ( memoria euzaurita,plot,ndonje plugin qe nuk pershtatet).Sipas meje : Bej nje instalim te paster te OpenRsi 2.1 dhe plugin-et me te nevojshem dhe pastaj vleresoje.
Crash-i, kur nderrohen kanalet me duket se eshte "normale" edhe per te tjere, ne RSI 2.1, kernel2.6. Nuk kam shume plugin, vetem TS Panel (cccam). Instalimin e bej me OpenRSI2.1 te fundit (30.12.2014), Azup 2.7. Nuk e di ne se punon IPTV? C'fare image perdoir ti ne Azbox?
Falemimderit
Gezuar ! ali : Ne stadin qe jane sot te gjitha imaget per azbox , nuk eshte normale per asnje qe te krashoj kur ndrrohen kanalet,aq me pak 2.1 . Kam me shume se nje muaj qe nuk e provoj,sepse pas Atv 4.2 kam vendosur HDMU. Ka shume mundesi qe te jete problemi i listes se kanaleve (ne se perjashtojme ndonje problem te tunerit...).