@ fresh ka dale versioni i ri i cheops,nuk po e marr vesh se ca kane shtuar,po dite gje shkruaj dy rrjeshta.FLM
new Multicas V161
Djema, kam neper duar nje azbox premium hd.
e kapa me ankand 236 euro te ri me dy vjet garanci, me duket se i ri kushton rreth 340 euro.
nuk e kisha pare asnjehere me perpara nga afer mbas 3 oresh leximi dhe provash arrita te kuptoj pak a shume funksionimin e tij kuptohet lidha te 8 lnb qe kam dhe i provova, pastaj provova shume plugin qe kishin dale, formatova nga fillimi se u rendua nga provat me pluginet. pastaj e lashe vetem me multicas dhe me cheopscam asgje tjeter.
tashi po eperdor njeher ekeshtu te shofim ca shpikjesh mund te bejme ne te ardhmen do ti freskojme ketu.
==sipas meje anet negative==
1.po shikoj qe eshte shume i avashte ne nderrimin e programeve aq shume sa ja as me nje klon dm500 qe kushton 50 euro nuk krahasohet. shpresojme ta fiksojne sa me shpejt.
2.tokesorin po shof se nuk e paska te istaluar duhet tja blesh veç
3.dy dritat qendrore blune dhe jeshilen e ka shume te forte dhe ne erresire kur je duke pare nje film te qerrojne syte. dmth jane shume shqetesuese.
4.eshte e kote te shkruaj qe nga mbeshtetja e plug in dmth nga ana e emulatoreve nuk krahasohet me dreamboxin. sepse pluginet qe ka punojne dhe mire biles, por nuk suportojne shume klienta, kurse per server sbehet fjale fare. me pak llafe me nje dm500 ben dhe server me rrethe 20 linjapa e renduar.
5.me settings nuk eshte gjekundi, duhet tja skanosh vet satelitet rremuje hesapi! sepse ato ne internet jane dual ose trial. me motor gjeta nje te shtatorit!
6.per momentin spo gjej gjera te tjera negative, kam dhe pak kohe qe e kam keshtu qe ato qe kostatova i shkrova.
==gjerat pozitive==
1.ne krahasim me dm ka plugin youtube-browser-email shume interesante.
2.telekomanda po me pelqen shume eshte praktike dhe me baze logjike, mu dukte sikur e njifja prej kohesh kete telekomande, kaq logjikisht i kane sistemuar butonat.
3.ka modul wifi, gje shume pozitive kjo. megjithese nje nga dm500 e mi eshte wifi gjithashtu pas nje modifikimi me acespoint wifi nga ana ime :)
4.ka brenda ne kuti kabull hdmi i cili kushon rreth 20 euro po ta blesh ne dyqan.
5.ka vend per hard-disk dhe keshtu rregjistrojme filmat tone direkt ne azbox.
6.ka dy vende per cam dhe nje vend per karte. dm800 psh ka vetem vend per karte.
te shpresojme qe skuadra do ta mbeshtesi dhe ne te ardhmen sepse mbeshtetja eshte kryesorja asgje tjeter.
mund te kesh edhe nje ferrari por po spate benzine?..... aha do e mbash per koleksjon, njesoj dhe me dekoderat.
po pres te dali freskimi per karta sky it sepse rivalet e azboxit e kane nxjerre me kohe.
@fiku75
Ta gezofsh dhe te shkofte mbare![]()
Firmware 0.9.3877 (NEW). KA SHUME NDRYSHIM ME TE PARIN NE SHPEJTESINE E NDERRIMIT TE KANALEVE
http://www.azboxshop.nl/winkel/index....3877-NEW.html
Lexon shum mire kartat e Sky IT
-Version 1.61C-A05 Release date: 25/11/2009
-Mod: Card + CCcam për aktuale ECM
-Add: Added support for Kable Dxxx (1101)