Tha ksanarthoume agapito mou paidi kai otan erthoume tha einai apo konta kai esy tha feygeis me xeiropedes.Mounopano tou kerata. Ase pou gia na erthoume tha prepei na 3emple3oume apo tin mana tou tin psoloroufixtra 3 meres edw varaei alipita kai leei mexri ton 15 augousto pou o gios mou tha stamatisei na vgazei files den stamataw (akous ekei vgazei files ahahahahahahahahaha) Poulaei files ithele na pei mallon...AAHAHAHAHAHAHAH KWLOPAIDARA.
H pio glykia leksi tou kosmou einai leksi mana, h pio glykia mana einai i dikia sou i poutana, eimai mamothrefto alla me tin diki sou mana me kserei pio kala ki ap ton patera sou i poutana...
Koita vre tin kariola poy den me finei na pao gia ypno!!! Bre poustako, goustareis eeee;;;;; Sou aresei na se vrizo eee;;; se pernoun ta galata , e;;;;
Ama goustareis mpaino kai me to diko soy na se brizo!!!! Poustrako!!!!!!
xalali soy kai ta 100 eyro, perasa yperoxa, mporei na min ksereis na ftiaxneis arxeia, alla me ton kolarako ftiaxneis kala emena!!! kai to kavli moy einai synexeia orthio!!!! Ante kalo brady se syxathika gia simera!!! Ntisoy kai pigene spiti tora!!! Ante palio poustrako!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Kalo brady!!!