Моята карта е v3 и до сега нито съм упял да запиша нещо или да изтрия. Някой да има някаква идея за това.
Моята карта е v3 и до сега нито съм упял да запиша нещо или да изтрия. Някой да има някаква идея за това.
когато в времето ИТВ работеше в македонија имаја кејиндекс 1f 08 за разлика од бугарија каде е 1f 88
пакетите които тогава беха закупени на индекс 08 сеуште прават абдејт
ас мислам дека проблем е како да се додадат ch id на кејиндекс 08 затова че кога се опитам да запиша в картата отговорт е 98 05 а за да биде успешно треба да бде 90 00 други инструкции са успешни и дава отговор 90 00itvPP.JPG
I kak go napravi?
Мога само да прочета картата и нищо повече :( моля знаещите да кажат как става
със сигурност има начин ,но никой не казва подробности за mosc на картата
Имало е яко триене в темата. Явно все пак нещо е било истинско :)
Мисля,че не трябва да се вкарваме чак толкова в размисъл по тази тема.Проблемът се явява в лето 2005,когато ИТВ–то беше на нивои оборудването около 200лъва,малко преди това 600лъва.За момента Саталайт бг не са на ниво,което говори,че няма смисъл да се занимаваме с тях .Някога когато стане дума за тях ,не се знае,коя от всички системи на кодиране ще използват.
![]()
няма да е "crypto" ще е конакс, но криптото ще го има до края на годината
Аз пазя последните. Мога да ги кача някъде ако искате.
Я кажете, следвайки ги (шотчетата), датата при добавяне в какъв формат я въвеждате? Как въведохте името на стрийма с празни места или не, защото на мен ми чете стрима с 5 интервала преди него.
Ще ми се да не си бия главата безцелно.