Полезно инфо благодаря Боби, и превеждащите програми го правят добре на английски ето и по новата версия на програмата пише че става и за по новите биоси.
Blekitny_2.3_V5_Card.rar
Полезно инфо благодаря Боби, и превеждащите програми го правят добре на английски ето и по новата версия на програмата пише че става и за по новите биоси.
Blekitny_2.3_V5_Card.rar
Здравейте и за много години, живи и здрави.
Попадна ми една стара карта на ITV Partner. Картата не е активирана от 2007г. може ли да стане нещо от нея?
Какво ли не пробвах за да я презапиша, но така и не успях. В Blekitny картата показва само ATR
ATR: 3B 78 12 00 00 47 C4 03 07 8F F1 90 00 без сериен номер.
С CWReader картата показва всичко
С това което прочетох ми се струва, че картата е заключена и не може да се програмира. Ако някой знае нещо и реши да сподели ще съм му благодарен.ATR: 3B 78 12 00 00 47 C4 03 07
CardBIOSversion: 03
WrongPINAllowed: 07
Имам и друга карта, активна която си плащам и в Blekitny показва всичко сериен номер, ATR, ключовете в раздел card, но нямам и на представа какво да правя.
Вероятно ще удариш на камък колега. Никой не изплюва камъчето.
Не е точно така Виж те тази ТЕМА плюс нашата в бг секцията се събира доста информация и софтуер.
Продължавам да се боря, но ще отнеме доста време и не е сигурно дали ще успея да направя нещо. В другата тема за последно ги нямаше тея програми. Blekitny прочете изцяло картата, но под winXP, на 98se тръгва с грешки, но те може и да са от компа щото е доста стар 133mhz 86mb ram, на vista x64 прочита картата без сериен номер и без ключовете. Brutto пък тръгва само под win98 без грешки, на XP и vista чете ATR само в F-ове. Направо е олеле, за всяка програма трябва по един комп с различен уиндоус. Иначе с кода от предишната страница(без първите 10 цифри-те са серииния номер на друга карта) и серииния номер на картата ми Blekitny дава data valid и 90 00, но след това не знам какво да правя. Чета и страницата която @bobikat е постнал, но и там удрям на камък, имам чувството, че най-важните стъпки са изтрити. Опитите продължават, ще пиша ако има напредък.
Незнам в уиндоуса ли е проблема, но при мене блекитнито разчита АТР-а на картата но серийния номер НЕ. Не ми разчита и онази секция с ключета и катинари, с xp съм
Пробвай с Blekitny v2.0 с нея ми отвори всичко на XP.
качи ми тази с която си отворил всичко на някой ъплоад да я пробвам
Не мога да я кача тук защото ми казва, че има вирус. Сканирал съм архива с NOD32 и не намира вируси.
Edit bobiturboto:
Аз я качих чудно ти защо не си можал, друг път поискай помощ от екипа преди да добавиш външни линкове.
Програмата я теглете по долу.
@bobiturboto
Два пъти я качвах и двата пъти ми пишеше, че има вирус в exe-файл и трябва някой модератор да я провери.
Така, явно при мене е била грешката защото с тази програма която си ми качил я прочетох