То че ще спира криптото се знаеше още откакто си смениха името. А и да намерят толкова карти (по думите вчера на оня дето постна след мен са 647) та... те са си подготвени отдавна, за да изнамерят толкова карти наведнъж. И надали са само 647!
То че ще спира криптото се знаеше още откакто си смениха името. А и да намерят толкова карти (по думите вчера на оня дето постна след мен са 647) та... те са си подготвени отдавна, за да изнамерят толкова карти наведнъж. И надали са само 647!
Борка отговора се знае 2012 когато спират поддръжката му и вече няма нужда сат бг да плащат на ирдето. Аз ако бях на тяхно място аз щях да направя същото.
А, да. Забравих. И сега, моска пак няма да излезе наяве, щото ще се почне москването на турчолягите. А тея карти, биос 3 мисля че стават.
Те са пътници отдавна, тях ги сменят с ирдето. Ами незнам и аз имам мерак да направя поне за накарая една картичка, ама май няма да се усмихне съдбата. Здраве да е. Важното е че си правихме кефа и по научихме нещо докато обсъждахме криптото. Другите дето си траяха, не могат и с това да се похвалят.
Последно. Да ми поясните, скоя карта точно сте пробвали,със синя или лилава карта крипто става номера, че нещо не ми е ясно.И точно с кои програми и под коя ОС . В момента сам в неплатена и се чудя какво да правя.Та да дам малко напан и аз,ако мога да помогна с нещо.
Цветът не е от значение важна е версията версия 3 е по малко защитена от другите.
Програмата CWRecords V1.05 генерира целия код заедно с правилния DF 08 за всеки CHID. С нея пише по картата, а копираният код и поставен в blekitny също пише по картата. Но така и не можах да подкарам картата.
blekitny.jpg
Съмняват ме FF-овете, на тяхно място трябва да има числото 20, но при промяна се променя и 90 00 на 98 05.
Също така и ключа UA на работещата ми карта е само 00(нули), а след записа на другата карта се генерира друг ключ.
Продължавам с опитите докато има още кодировка.
П.П.
Това е генерирания код от CWRecords V1.05 за CHID 1032, проблема може да е и в него, но с този код и кода за триене blekitny пише и трие по картата без проблем. За всеки CHID кода е различен, DF 08 също.
Ua от къде го виждаш и коя стойност е по-точно.
UA може да се види от blekitny в секция card > full. Като прочете картата в секция ключ.
Това е на картата която си плащам,
а на спряната е този:1FC0
0E 30 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
1FC0
0E 30 16 BF 73 A0 B5 18 12 B8 7C 9B CE D9 68 97 ED 06
Може да се види и от CWRecords V1.05 в архива има снимка на отметките, който съм слагал за да трие и записва по картата без грешки.
Всички настройки по програмата се правят във ini-файла, от него се правят корекции по провайдера, чида и статуса.
П.П.
Готовите кодове се появяват в log-файл, но трябва да е сложена отметка на log ins to file.
Качи .ini файла някъде.