moje li njakoj da mi go prewede towa
Instruction 42 is signed by behind “assistance" CAM 8 Byte (64bit) SIGNATURES, confirming correct source origin instruction. SIGNATURE in cards type 0, 1 and 2 there is sole flaw of this system in present moment. Do not have these cards procedures precluding signature calcing (Answer of procedure dtt+a, has different times dtt+b, dependent on it, if (or) it serve correct data if (or) not).
tam kadeto nastroiwsh com-port ima plazga4 s ms slaga6 gi nad 500ms i 4ete info za drugoto ne znam i az 4eta po forumite i si igraja
Mersi za otgovora, po-kasno 6te probvam, mejdu drugoto, ako nqkoi iska da se ma4im zaedno, tova mi e ICQ 145257969
Edin kolega ot foruma spomena 4e bez signaturata DF08, mai nqma da stane da se zapisva.
абе до къде стигнахте , някой ползвал ли е тази програма Blenkitny 2. Чете всичко от картата ,има инфо за цялата карта.Само дето не разбрах как се пише в нея . По точно във файл 1F88 0F20 там са данните за РР канаалите.![]()
това се чете с програмата и е част от pp данните.Ако на някой му се занимава да сваля програмата и да помага ако може , ще сме много благодарни.
мъчих се да кача картинка ама не ми се отдава за сега
сега май успях![]()
такова и при мен се чете, само че тия катинарчета ги няма при мен, но по натам какво се прави, за да се смени датата ни вопъл, ни стон :(
датата е в хекс формат
видели сте де се пише
смятайте си я си така
за ппв без успех
даже не знам де да гледам
поздрави