taso se eyxaristoume poly gia ola,to teleytaio file me exei petaksei eksw 3 fores to pc kai twra den mporw na fortwsw,ti mporw na kanw?
taso se eyxaristoume poly gia ola,to teleytaio file me exei petaksei eksw 3 fores to pc kai twra den mporw na fortwsw,ti mporw na kanw?
exi dikio o therapia apo oles tis meries.gia skeftite esis na doulevate ores gia na vgalete ena arxio na to dinate afilokerdos kai ton koposas aplos na ton ekane upload kapios kai na to poulouse meta 20 kai 30e kai na konomage.
Παιδια Καλησπέρα σ΄όλους από την Σάμο και ιδιαίτερα ΄΄ σ' αυτους που πρέπει,, ΄΄ λεγόντάς τους ένα ταπεινό ευχαριστώ μέσ από την καρδιά μου..
Παιδια εγώ έχω το cas 3 ... Ti κάνω ?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Μανώλης
ΣΑΜΟΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ?
Therapia είσαι άρχονταααααααας ευχαριστούμε πολύ!!!!
Therapia erwthsh......
Dipla apo to Besttt Loader Final Edition evales kai ti fwto sou gia en8ymio?
Ti na tin kanoume tin fwto therapia mou???
Na se 8ymomaste kai na klaime tis "mayres" nyxtes!!!
Filika panta![]()
για να τελειώνει το παραμύθι παιδιά, ο besttt την κάνει με ελαφρά και φευγει βασιλευς!! Όσο είναι στα πάνω του! Έτσι και αλλιώς η κυρία άρχησε να διανέμει τις καινούριες κάρτες! Πάπαλα!!!!! τέλος!!!! καινούρια καρτούλα --ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ--
τα οποία ακόμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και το κακό είναι ότι άλλες κυριες και κύριοι που έχουν εδώ και πολύ καιρό το νέο έργο... παιδευουν πολύ κόσμο και ακόμα τίποτα. Απλά όσοι περιμένουν καρτούλες και ειδικά μεγάλη ποσότητα..... την πάτησαν.
ευχαριστώ τον besttt αν και ομολογώ ότι τον αμφισβήτησα και εγώ στην αρχή αλλά του βγάζω το καπέλο. πραγματικά και ο πρώτος!!!