Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 54 of 91 FirstFirst ... 42944495253545556596479 ... LastLast
Results 531 to 540 of 902

Thread: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

Kam pare te tema "fotot e antenave tona" disa parabola ne nje pozicjon te vecant, ku krahu qe mban lnb nuk eshte ne pjesen fundore por disi anash. Doja te dija pse vendoset keshtu. Gjithmon nese me kuptuat...

2. Advertise Here
    Junior Member
    Uploads
    0

Re: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

Pershendetje
    Para diSa muajsh kam mare nje Dreambox 500s , dhe te them te drejten jam fillestar ne DB , kshtu qe ka mundeSi te me tregoje dikush Si ti perdori ato kodet qe i vendosni ju te cardsharing per te pare ndeshje live dhe evenimente te tjera , dhe si ti gjej kanalet perkatse .
    Faleminderit

Arti

VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Quote Originally Posted by ArttiKS View Post
    Pershendetje
    Para diSa muajsh kam mare nje Dreambox 500s , dhe te them te drejten jam fillestar ne DB , kshtu qe ka mundeSi te me tregoje dikush Si ti perdori ato kodet qe i vendosni ju te cardsharing per te pare ndeshje live dhe evenimente te tjera , dhe si ti gjej kanalet perkatse .
    Faleminderit

Arti
    Te kjo teme jo vetem qe s'do marresh pergjigje por riskon edhe 'verejtje' prej moderatoreve.
    Shko te tema 'Dreambox-image.....etj' . Aty jane pyetjet e pergjigjet per DM

Senior Member
    Uploads
    0

perhsendetje .doja te dija a ben pune nje parabole 65 cm per te kapur eutelsat w2 ,dmth a vjen sinjal i forte per digitalb dhe tring me kete parabole apo duhet me e madhe.po pyes sepse kam disa kohe qe e kam kete parabole dhe dua ta shfytezoj me kete satelit.para ca kohesh e kisha ne pune tek thor dhe punonte mire ne pjesen me te madhe te kanaleve.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by ahmeti View Post
    tung a me ndihmon kush kam saqin me 4 lnb tash e kam vene edhe te 5 ( sky uk ) mirpo nuk po di si ta konfiguroj ne dreambox ngase vetem me 4 lnb kishte me 5 nuk po di flm pres pergjigje
    nqse ke dm 800 e ben konfigurimin tek advanced

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by milanisti2 View Post
    Kam pare te tema "fotot e antenave tona" disa parabola ne nje pozicjon te vecant, ku krahu qe mban lnb nuk eshte ne pjesen fundore por disi anash. Doja te dija pse vendoset keshtu. Gjithmon nese me kuptuat...
    Kam pershtypjen se i referohesh paraboles time arsyeja e thjeshte qe i kam vendosur anash eshte sepse parabola eshte vendosur midis 2 pallateve dhe mund te kap sinjal vetem ne ate menyre dhe nga 1 grade deri 19 grade

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Quote Originally Posted by Emanuela18 View Post
    perhsendetje .doja te dija a ben pune nje parabole 65 cm per te kapur eutelsat w2 ,dmth a vjen sinjal i forte per digitalb dhe tring me kete parabole apo duhet me e madhe.po pyes sepse kam disa kohe qe e kam kete parabole dhe dua ta shfytezoj me kete satelit.para ca kohesh e kisha ne pune tek thor dhe punonte mire ne pjesen me te madhe te kanaleve.
    Perderisa te ka kapur thor eutelsat w2 duhet ta kapi por kam pershtypjen se jo me sinjal te mire ose di kesh probleme po te kapi dga sdo te kapi ssport ose tring etj, kjo ndodh sepse dga nuk e ka fort te mire sinjalin. Mgjt te ngelet te besh prova qe ta ndash perfundimisht.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by best ven View Post
    Kam pershtypjen se i referohesh paraboles time arsyeja e thjeshte qe i kam vendosur anash eshte sepse parabola eshte vendosur midis 2 pallateve dhe mund te kap sinjal vetem ne ate menyre dhe nga 1 grade deri 19 grade
    Parabola qe i referohem eshte ajo -dr-alb-., gjithsesi te falenderoj.

VIP Member -dr-alb's Avatar
    Uploads
    27

parabolat qe kam aty ne foto , krahu qe mban lnb eshte ne qender ka mundesi se nuk shikohet mire nga pozicioni qe kam bere fotografine , kurse lnb-ja qe eshte e kthyer pak majtas dhe eshte me lart lnb-ja e majte kjo varet nga vendi qe ndodhesh se perndryshe nuk kap asnje gja, tani e kam nderruar prap. antena eshte 120 cm edhe kam mundur te instaloj 3 koka bashke, siç e thashe ketu ku ndodhem une eshe pothuajse e pamundur te vesh me shume se 3 koka. kur te kem mundesi do te vej nje foto. ,
    Quote Originally Posted by milanisti2 View Post
    Parabola qe i referohem eshte ajo -dr-alb-., gjithsesi te falenderoj.

Senior Member
    Uploads
    0

Me falni qe kam bere shume pyetje kohet e fundit. Me ka rene ne dore nje starsat 7300 pa usb. Si tja bej qe ti fus firmw ku eshte bulsat?

Advertise Here