Kam pare te tema "fotot e antenave tona" disa parabola ne nje pozicjon te vecant, ku krahu qe mban lnb nuk eshte ne pjesen fundore por disi anash. Doja te dija pse vendoset keshtu. Gjithmon nese me kuptuat...
Kam pare te tema "fotot e antenave tona" disa parabola ne nje pozicjon te vecant, ku krahu qe mban lnb nuk eshte ne pjesen fundore por disi anash. Doja te dija pse vendoset keshtu. Gjithmon nese me kuptuat...
Pershendetje
Para diSa muajsh kam mare nje Dreambox 500s , dhe te them te drejten jam fillestar ne DB , kshtu qe ka mundeSi te me tregoje dikush Si ti perdori ato kodet qe i vendosni ju te cardsharing per te pare ndeshje live dhe evenimente te tjera , dhe si ti gjej kanalet perkatse .
Faleminderit
Arti
perhsendetje .doja te dija a ben pune nje parabole 65 cm per te kapur eutelsat w2 ,dmth a vjen sinjal i forte per digitalb dhe tring me kete parabole apo duhet me e madhe.po pyes sepse kam disa kohe qe e kam kete parabole dhe dua ta shfytezoj me kete satelit.para ca kohesh e kisha ne pune tek thor dhe punonte mire ne pjesen me te madhe te kanaleve.
Perderisa te ka kapur thor eutelsat w2 duhet ta kapi por kam pershtypjen se jo me sinjal te mire ose di kesh probleme po te kapi dga sdo te kapi ssport ose tring etj, kjo ndodh sepse dga nuk e ka fort te mire sinjalin. Mgjt te ngelet te besh prova qe ta ndash perfundimisht.
parabolat qe kam aty ne foto , krahu qe mban lnb eshte ne qender ka mundesi se nuk shikohet mire nga pozicioni qe kam bere fotografine , kurse lnb-ja qe eshte e kthyer pak majtas dhe eshte me lart lnb-ja e majte kjo varet nga vendi qe ndodhesh se perndryshe nuk kap asnje gja, tani e kam nderruar prap. antena eshte 120 cm edhe kam mundur te instaloj 3 koka bashke, siç e thashe ketu ku ndodhem une eshe pothuajse e pamundur te vesh me shume se 3 koka. kur te kem mundesi do te vej nje foto. ,
Me falni qe kam bere shume pyetje kohet e fundit. Me ka rene ne dore nje starsat 7300 pa usb. Si tja bej qe ti fus firmw ku eshte bulsat?