cuna pershendetie me falni por doja te dija, ne se ndonjeri nga ju e njef kete aparat decoder sate dtt HD combo EDISON ARGUS
MINI 2in 1 HD IP COMBO ndonje informacion me shum per kete a ka
cuna pershendetie me falni por doja te dija, ne se ndonjeri nga ju e njef kete aparat decoder sate dtt HD combo EDISON ARGUS
MINI 2in 1 HD IP COMBO ndonje informacion me shum per kete a ka
BOLOGNA -INTER TRASMETOHET NE TURKSAT 42e NGA RUSTAVI!
Peshendetje. Doja te dija eshte e mundur qe nje lnb dyshe qe kap hotbird e eutelsat, ti shtosh dhe nje lnb tjeter ku te kesh astra e pastaj ti lidhesh me diseq. Nese eshte e mundur si duhen kombinuar lnb tek aparati?
Pershendetje anetar te forumit e kam nje pyetje lidhur me dm500 i shikoj me CS digitalb supersport dhe tring kuptohete e paguaj 5 euro ne muaj c-linjen por kur dua te shikoj dic ne astra e kthej sacin por nuk me hapen kanalet e astres, shkruan service coul not be found dicka keshtu din kush gje si me ja bo ose vec me i kontaktu ata qe ma kane montuar resiverin, kaq pershendetje ja kalofshi mire
Me sinjal ki problem,dmth nuk ki sinjal shiqo mos e ki me dy synae nuk esht konfiguru mir reciveri
Une e di qe LNB dyshe nuk mund ti shtosh dhe nje te trete "koke" ose me shume te tjere LNB me diseqc te jashtem, se kush me ka thene qe sbehet per arsye konflikti midis dy diseqc atije te brendshem qe ka koka dyshe vete dhe atije te jashtem qe mund te shtosh per koka te tjere, qofsha gabim ishalla po kshu kam degjuar... 100% i sigurte sjam se se kam ber prove asnje here vete. E shkruajta kete mesazh pasi dua ta lexoj nese e kam gabim.
Ketu ne forume disa veta thone qe behet por une me sa kam provuar nuk me ka ecur e kam postuar dhe ne foto diku ne forum se si behet por nuk e kam realizuar dot ndoshta mund te jete ajo qe bejne konflikt dy diseqc.
Paketes HD+ ke astra 19e ju shtua dhe ish DSF tani Sport1 ne platformen HD, a do vije nje dite qe kjo pakete me kanale si SAT1, RTL, VOX, KABEL1 Sport1 do trasmetoje free? kur dime qe po keto kanale digital mpeg-2 jane free, aktualisht formati mpeg4 ka kosto per momentin, por doja te dija a do vije nje dite qe keto kanale sidomos Sport1HD te trasmetoje e lire e ti shikojme si ARD/ZDF? e bej kete pyetje pasi shpresoj se ndonjeri ka lexuar ndonje vend diku per ndonje gje interesante se shpejti apo ne te ardhmen e afert.
me aparatin sat+ ka ndonje menyre me hap kanalet me kodifikim biss.